2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
لاله عزیزم طاقت نداشتم رفتم دکتر همین حرفو زد، خدا رو شکر  مرسی از توجهت

خواهش میکنم عزیزم
کلا انگار ازهای مرحله دوم رو میگن دیگه لازم نیست چون اصولا عددش خطا داره و خیلی نمیشه روش حساب کرد
فقط انومالی اسکن نرمال باشه کافیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لاله جون عزیز من رفتم طب سنتی گفت طبعم سرد  بهم گفت ۸ساعتی یکدفعه ۳قاشق غذا خوری گلاب بریز ...

احتمالا خیلی سرد نبودین
یا سرد و خشک بودین برای همین احساس گرما و عطش دارین
الان به نظر میاد یه مدت معتدل بخورین ببینین جوش ها از بین میرن؟
اون حالت گرما و سوختن از درون هم با معتدل خوردن باید خوب بشه

در مورد دارو اصلا نمیشه نظر داد
خود دکترا هم ازمون و خطا میکنن
اول از همه مهمه که عدد ذخیره تون چنده
اگه پایین باشه تعداد خیلی بیشتری نمیشه تخمک انتظار داشت
اول عدد ذخیره رو بگیرین

طب سوزنی هم از یکی دو ماه قبل میشه برای فعال کردن تخمدان و خونرسانی به رحم انجام داد
اما قبلش از بابت اندومتریوز و نداشتن کیست و فیبروم باید مطمئن بشین با سونو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون عزیزم ببخشید یه سوال  من الان روز 9 انتقالمه دوسه روزه ترشحاتم زقاد شده رنگشم مای ...

نه دیگه با توجه به رنگش میخوره که عفونی باشه
بهتره به دکترتون اطلاع بدین

لاله جون یک چیز دیگر یادم رفت بپرسم  اینکه برای من دکتر می گوید مشکل نداری فقط  تعجب کرده ...

خب اول که گفتم باید حتما عدد ذخیره تون رو بدونین
هیسترو هم خوبه برای بررسی رحم و خراش هم برای لانه گزینی یه تاثیری داره

سلام . دوستان خوبم.. ممنون که جوابم رو میدید مخصوصا آنا جان. امروز پانکچر کردم... گفتن باید فریز بشه ...

مراقبت هاتون چی باشه بیشتر به این مربوطه که چرا انتقالتون عقب افتاد

سلام عشقولی من   اومدم ازت خبر بگیرم...چی شد انتقالت؟

شکر خدا مامان شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما یه سوال دارم....یکی از دوستانم مرکز ناباروری اراک میره میگه سیکلش رو شروع نکردن گفتن دارو تو ا ...

عزیزم شکر خدا خوبیم.......

دیگه یعنی داروهای انتقالم نیست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همین صفحه ۴۵۰۶ ممنون میشم

عزیزم نوشته مورفولوژی ضعیفه
دی ان ای فراگمنتینش هم بیشتر از حد نرماله

پایینش هم سیکل درمانی مناسب رو براتون نوشته که میکرو هست

عزیزم بیوکمستری یعنی بیوشیمی جلوی کدوم سندروم نوشته اینو؟ به تنهایی معنی نداره

عزیزم برا توضیح سندرم داون نوشته بود......

آیتم y بیوشیمی ریسک سندرم داون یه همچین چیزی من زیاد نفهمیدم چی به چیه.......

عزیزم برا توضیح سندرم داون نوشته بود...... آیتم y بیوشیمی ریسک سندرم داون یه همچین چیزی من زیاد نفه ...

انا عزیرم رفتم پیش مشاور ژنتیک و گفت اصلن مهم نیست. ممنونم از پیگیری 

مراقبت هاتون چی باشه بیشتر به این مربوطه که چرا انتقالتون عقب افتاد

نه میخوام‌بدونم راه برم یا بخوابم ؟ برم بیرون یا استراحت کنم 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
بچه ها یه سوال شما تو هفته های 19 به بالا چقدر تکون بچه ها رو حس میکردین؟ من که تا هفته قبل متوجه نم ...

عزیزم والا هر دو تا شیطونک من اساسی ورجه ورجه میکردن.....

یعنی دخترم ثابت کرده شیطنتاش ادامه داره ولی شکر خدا علایم هیپراکتیوی اصلا نداره غیر از شیطون بودنش......

اینجور به نظر میاد داداششم به همون اندازه حتی بیشتر قراره شیطون و بلا بشه......

ضمنا من تا ماه هفت فولیک پنج داشتم......

ممنونم آناجون خیلی بهم کمک  کردی خدا فرزندانت وهمسرت برات نگه داره وخودت هم همیشه سالم باشی

فدات بشم کاری نکردم فقط اون موقع دخترم خواب بود نتونستم خودم زنگ بزنم برات شماره بگیرم......

کلا تا جایی که میدونم ۱۱۸ شهرستان قانونش اینه کد بعلاوه ۸ تا ۳....