2777
2789

دخترای فامیل ازدواج کردن و بچه دارن.بازم پز میدن تو همه آزمونا شرکت میکنن از همه هم قایم میکنن انگار پرروان  ولی من همیشه نشستم یه گوشه و ناامیدم منی که همیشه درس میخوندم الان کتابو که بگیرم میندازمش بخدا طبیعی نیست یهویی آدم اینجوزی شه همش غصه حودمو میحورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی‌ میگفت ازدواج مث دسشویی میمونه اونی که داخله دوست داره بیاد بیرون اونیم که برونه دوس داره برده داخلش 

عزیزم اون دخترای فامیلتون آرزو میکنن جای تو باشن واسه خودت زندگی راحتی داری پیش مامان بابا نه مادرشوهری هست نه آقابالاسری نه مسئولیتی نه کوفت و زهرمار 

من متاهلم خب؟ راستشو از من بشنو 

همه متاهلا به مجردا حسودی میکنن فقط به رو نمیارن الکی خودشونو خیلی خوشحال نشون میدن که کم نیارن

یکی‌ میگفت ازدواج مث دسشویی میمونه اونی که داخله دوست داره بیاد بیرون اونیم که برونه دوس داره برده د ...

ولی نظر من مخالف شماست اتفاقااز وقتی ازدواج کردم صد پله رشد کردم مجردی زندگی واقعی نیست توهم پیشرفته . طبیعی ترین حالت زندگی انسان ازدواجه و تاهل و خانواده و فرزند و ...

اینه روند طبیعی انسان 

یکی‌ میگفت ازدواج مث دسشویی میمونه اونی که داخله دوست داره بیاد بیرون اونیم که برونه دوس داره برده د ...

مجردای فامیل چشونه پس

همش با من در رقابتن

متاهلا هم رندگیشون بهشته بخدا میدونم

من دوستای شوهرم هستن مجردن طرف میره سرکار پول در میاره ولی چون زن و زندگی نداره و خلاء همسر هم داره مدام اویزون شوهر من میشن و پولم خرج رفیق می کنن اخه این پیشرفته ؟

ادمی که همسر نداره زندگیش در تعادل نیست 

من دوستای شوهرم هستن مجردن طرف میره سرکار پول در میاره ولی چون زن و زندگی نداره و خلاء همسر هم داره ...

این چه حرفیه

دوستان همسر شما نرمال نیستند و شخصیت قوی ندارند شاید هم عقل ندارند انسان عاقل این رفتارها ازش بعیده ربطی به تجرد و تاهل نداره