2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
آناجان لاله جان بازم زحمت دارم براتون .این آزمایش شوهرمه.نمیدونم آزمایش چیه ؟ یعنی همون dfi هستش ی ...

اره عزیزم همون دی اف ای هست
تو رنج متوسطه
خوبه خیلی بالا نیست
مال شوهر من 17 بود و مشکلی شکر خدا پیش نیومد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم نمیخوام بترسی اما شرایطی که داری خیلی خطرناکه گلم کاش به بهونه مسافرتی چیزی میگفتین موندیم ش ...

سلام لاله جون متاسفانه محبور شدم برگردم شبراز.حالم بد نیست خیلی خب خوبم نیست.متاسفاته دکترخودم رفته کنگره .رفتم بیمارستان مادر ولی کاری برام نکردن.رفتم پیش دو تا متخصص فقط سونو کردن نه دارو دادن نه راهنمایی.بهشونم گفتم گفتن صبر گنم تا دکترم بیاد

فعلا روزب به ستروتاید میزنم یه آنوکساپارین با چند تا قرص میخورم .

۳تا آلبونین هم دارم باید تهیه کنم تا ۱۸هم وکترم نمیـاد واقعا نمیدونم چبکار کنم .بیمارستان ها هم اطلاعی از این مورد ندارن نمیدونم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون خوبي؟ ني ني خوبه؟ قرار بود دوشنبه بري دكترت اگه اشتباه نكنم، انشاالله همه چيز خوبه؟

سلام عزیزم خوبم شکر

میخواستم پیاما رو بخونم بعد بنویسم
اره شکر خدا دیروز رفتم دکتر

خیلی دیروز اذیت شدم
از ساعت  7 از خونه رفتیم بیرون من نوبت مصاحبه داشتم
خیلی معذرت میخوام خیلی خر بازار بود !!
9 تا دانشجوی دکترا میخوان اون وقت  120 نفر دعوت شده بودن !!
نه پذیرایی نه هیچی
تا ساعت 4 نوبت من شد ، یعنی داغون شدم
رو صندلی های درب و داغون !!

بعدشم نوبت اکوی قلب جنین داشتم که شکر خدا شکر خدا همه چیز نرمال بود و گفت بعد از دنیا اومدن بچه فقط به خاطر شرایط پدر، برای بررسی بیشتر بیارین تا اکو بشه مجدد

پشت بندش هم نوبت دکتر خودم بود
همه چیز خوب بود فقط میخواست به خاطر اب دور جنین شیاف ایندومتاسین بده که گفتم حساسیست دارم و فعلا گفت تا 4 هفته بعد صبر کنیم اگه نرمال نشد یه فکری براش میکنیم

در مورد انومالی هم چون شک داشتم که دکتر اصلی نبود و دکتر جانشینش کارش رو درست انجام نداده باشه گفت یه سونو سه بعدی بنویسم؟ گفتم اره بنویسین لطفا
که اونم 3 هفته بعد انجام میدم به امید خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون متاسفانه محبور شدم برگردم شبراز.حالم بد نیست خیلی خب خوبم نیست.متاسفاته دکترخودم رفته ...

خب عزیزم پس این کارایی که میگم بکن جتما
بیمارستان هم باشی همین کارا رو میکنن برات
اولا البومینهات رو سریع تهیه کن و بزن تو بیمارستان
هر روز باید دو تا سرم بزنی حد اقل
روزی 4 تا سفیده تخم مرغ پر نمک بخور
حتما فردا یه از سی بی سی بده برای اینکه ببین هموگلوبینت چنده
یه از سدیم و پتاسیم هم بده تا مشخص بشه ایا تعادل اینا دو تا نرماله یا نه

هر روز وزنت رو چک کن اگه ترازو داری
غذات هم فقط پروتئین
ماست و دوغ هم فراوون بخور

خم و راست نشو برای نماز هم سجده نرو
حد اقل تا دو هفته این کارت باشه

تنگی نفس سر گیجه عرق سرد سوزش سر دل تپش قلب داشتی حتما برو بیمارستان

بچه ها یه سوال
شما تو هفته های 19 به بالا چقدر تکون بچه ها رو حس میکردین؟
من که تا هفته قبل متوجه نمیشدم اما این چند روز خیلی تکوناش زیاده
دیروز موقع اکو قلب دکتر گفت وای چقدر شیطونه !!😑😑😑😑 یه لحظه نمیمونه من کارمو انجام بدم!!

از دکتر خودم یادم رفت بپرسم ، وقتی رفت به ماماش گفتم به خاطر فولیک 5 میترسم یه کم
نکنه این قدر تکون میخوره بیش فعال باشه خدای نکرده 😑😑😑😑
 گفت نه تکون بخوره خوبه اتفاقا
حالا خیلی به حرفش اعتماد ندارم !!

انا جون و بقیه شما هم بچه هاتون این قدر تکون میخوردن؟
یا شاید هم دیروز بهم فشار اومده از صبح تا شب نشسته بودم برای این بوده

سلام عزیزم خوبم شکر میخواستم پیاما رو بخونم بعد بنویسم اره شکر خدا دیروز رفتم دکتر خیلی دیروز ا ...

ان شالله ک نی نی خوب و سلامت باشه . لاله جونم من دو تا سوال ازتون داشتم اینه ک من ک پریودام منظم بودش و ۲۸ روزه بودش این مرتبه ۳۶ روزه پریود شدم و این ماه میخوام برم تو سیکل میکرو سوال اولم اینکه میتونم از ۱۶ تا ۲۶ پریودم پروژسترون بخورم تا اینکه حداقل شاید دو روز بعدش پریود بشم برم شیراز چون شهرستانیم یا اینکه نخورم بهتره و هر وقت ک شدم برم چون این دفعه دقیق نمیدونم ک کی پریود میشم .

سوال دومم این مرتبه ک ۳۶ روز پریود شدم اشکال نداره ک همین بار ک پریود بشم برم تو سیکل میکرو یا اینکه باید قبل میکرو سیکل قبل ۲۸ روزه باشه ؟

سوال سومم اینکه این ماه تو سیکل رفتم از دکترم بخوام ک همراه با آمپولای میکرو قرص تقویتی تخمک هم بهم بده ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خب عزیزم پس این کارایی که میگم بکن جتما بیمارستان هم باشی همین کارا رو میکنن برات اولا البومینهات رو ...

ممنون عزیزم .خیر ببینی ایشالله

سرم ها باید چی باشن؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام سهیلا جان آزمایش dfiهمسرت کجا انجام داده وهزینه چند شده؟؟؟؟؟؟

سلام.

مرکز ناباروری رویش کرج

پارسال انجام داده.آزاد حدود صدو بیست تومن ایناشد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اره عزیزم همون دی اف ای هست تو رنج متوسطه خوبه خیلی بالا نیست مال شوهر من 17 بود و مشکلی شکر خدا ...

ببخشید dfi باید چندباشه؟تاخوب محسوب بشه.

انگلیسی هایی که جنین شناس نوشته،یعنی چی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم خوبم شکر میخواستم پیاما رو بخونم بعد بنویسم اره شکر خدا دیروز رفتم دکتر خیلی دیروز ا ...

خدارشکرتااینجا همه چی خوب بوده.

ان شاالله آب دور جنین هم به زودی نرمال میشه واز نگرانی درمیای.

ان شالله ک نی نی خوب و سلامت باشه . لاله جونم من دو تا سوال ازتون داشتم اینه ک من ک پریودام منظم بود ...

سوال اولتون رو باید از دکتر بپرسین
اصولا پروژ میدن تا تایم تقریبی پریود مشخص باشه اما من نمیتونم بگم بخورین

سوال دوم: ربطی نداره تعداد روز سیکل و زمان وارد شدن به سیکل میکرو

سوال سوم: مکمل ها باید یکی دو ماه قبل از شروع سیکل شروع بشه خوردنش

ممنون عزیزم .خیر ببینی ایشالله سرم ها باید چی باشن؟

سرم نمکی
اگه غلظت  الکترولیتی به هم خورده باشه که اینم تو همون تست سدیم پتاسیم مشخص میشه
اگه به هم ریخته نباشه قندی نمکی

ببخشید dfi باید چندباشه؟تاخوب محسوب بشه. انگلیسی هایی که جنین شناس نوشته،یعنی چی؟

زیر 15 باشه عالیه

از کدوم ص بود برم بخونم دوباره