2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم معمولا سیکل بعد شروع میکنن..... اما خوب من سه ماه بعد لاپراهیسترو و خراش انتقال دادم..... چو ...

اتفاقا ب منم گفتن شروع كنم سيكلم رو 

ك گفتم من الان خونريزي دارم تا يكهفته الي ده روز 

ك يكهفته بعدش دوباره پريود ميشم 

پس بهتره بدنم ريلكس شه بعد 

و دارو تقويتي برا يكماه تجويز كردن 

و قرار شد اين ماه ك قاعده شدم  از بيست و يكم شروع كنم 

خواستم اينجا بپرسم ببينم تجربيات چطوره و اقدامي ها بعد از لاپرا هيسترو كي بوده 

و بابت لاپرا هم فرقي نميكنه 

من سر پسرم روز ٩ دوره ام لاپرا شدم اما خونريزي نداشتم فكر كنم هسيترو نشده بودم 

و درست از ٢١ دوره م وارد سيكل شدم يعني ده روز بعد از لاپرا وارد سيكل شدم

حالا الان در كل دو دل بودم ك مثل سر پسرم ادامه بدم يا نه 

اينم بگم ك سر پسرم اصلا هيچ دارويي از قبل نه من و نه شوهرم مصرف نكرده بوديم 

هر چي دارو تقويتي داشتيم در زمان سيكل بود 

و الحمدالله + شد 

شوهرم ميگه همين الان شروع كن اما من گفتم ن بذار يكم بدنمون تقويت شه بعد ك ب ياد زمان انتقال پسرم افتادم 

ان شاءالله خداوند هر چي ب خير و صلاحمه برام مقدر كنه و اولاد سالم و صالح قسمتم كنه 

آمين 

سلام .... دوستان عزیزم من سال 94 با ای وی اف  باردار شدم و الان یه دختر 2 ساله و 4 ماهه دارم.. ...

عزیزم والا من برنامه ای برا بارداری مجدد بعد زایمان نداشتم یعنی لااقل به این زودی و به خاطر قضیه ناباروری هم جلوگیری نداشتیم رو این حساب که بارداری اتفاق نمیفته......

وقت دخترم هنوز یه سال و نیمه هم نشده بود فهمیدم طبیعی باردار شدم......

اونم با مشکل اسپرم شدید......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا گل دخترا خوبید ایشالا من یکی دو هفتست سر نزدم تاپیک....کیا مامان شدن به سلامتی

بهار جون مامان شده.... 

دقیق نمیدونم از کی خبر نداری چون حضور ذهن ندارم کی کی مامان شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط یه چیزی از تجربه خودم بگم.... من که میدونین برا درمان آندومتریوزم لاپرا کردم که کنارش هیسترو و ...

اولا ممنونم ك توضيح دادي برام 

صد در صد بي تاثيير نبوده 

هر موانعي رو ك از سر راه برداريم خودش يه موفقيت بزرگه 

ان شاءالله منم پنيرك بگيرم بخورم روزانه يك فنجان كافيه ؟ 

يادمه گفته بودي پنيرك طبع معتدلي داره و براي همه معمولا خوبه 

خوب شد باز يادآوري كردي 

خيلي ممنونم

خدا زندگيت رو شاد كنه عزيزم   

توكل ب خدا ميرم جلو ب اميد موفقيت 😍

بهار جون مامان شده....  دقیق نمیدونم از کی خبر نداری چون حضور ذهن ندارم کی کی مامان شده......

وای الهی شکر.....چه خبر خوبی دادی آنا جون بهار جونم مبارکت باشه عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم تو هم کتفات درد میکنه؟ من که تا ۴ روز نفسم بند میومد دراز میکشیدم..... مجبور شدم نشسته بخواب ...

آنا جان 

لاپرا اوليم ك قبل از پسرم بود خيلي درد داشتم يه سره شوهرم ميماليد كتفام رو  و همش نشسته ميخوايدم 

اما اين دفعه الحمدالله خيلي خيلي كم بود مثل دفعه ي اول اذيت نشدم  و نيمه نشسته خوابيدم ك احيانا اذيت نشم . اما تنگي نفس رو داشتم كم و بيش 

اولا ممنونم ك توضيح دادي برام  صد در صد بي تاثيير نبوده  هر موانعي رو ك از سر راه برداري ...

عزیزم والا من کلا جای چایی میخوردم روزی دو سه لیوان ولی تازه دمشو میخوردم.....

یعنی وقتی میخواستم بخورم دم میکردم.....

قربونت پریا جون ممنون عزیزم...ایشالا برای خودت...چه خبرا از خودت بگو الان کدوم مرحله درمانت هستی؟

سلام عشقولی من  اومدم ازت خبر بگیرم...چی شد انتقالت؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

خانما یه سوال دارم....یکی از دوستانم مرکز ناباروری اراک میره میگه سیکلش رو شروع نکردن گفتن دارو تو ایران نیست اصلا!!!!!!اونم انتقال داره با جنین اهدایی....پانکچر نداره...شما داروهاتونو راحت گیر میارین؟من باورم نمیشه همچین چیزی...درسته ممکنه کم باشه ولی اینکه اصلا نباشه عجیبه

آنا جونم چطوری؟نی نی خوبه؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام من چند وقته از نوک سینه هام ترشح آبکی میاد یه دفعه لباسم خیس میشه کسی اینجور بوده؟

مبارکه عزیزم
دیگه کم کم غذای نی نی داره اماده میشه
یه کم دیگه بمونه جا میوفته 😍😍😍

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
روز دوم پری بهم گفت که یه فولیکول 12 دارم  لاله جون قراره با آمپول سینافکت سیکل بعدیم شروع بشه ...

نه دیگه سینا فکت مهار میکنه تخمک گ رو 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان دکتر حاذق تو زمینه هایپر شدید تو شیراز میشناسین؟؟؟تدوخدا کمکم کنین دکترم نیس

عزیزم بیمارستان بهترین محل برای رسیدگیه
دکتر کاری نمیتونه انجام بده
خصوصی هم باشه بهتره چون رسیدگیشون بهتره