2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
درود به همه دوستان  یه سوال داشتم، بایو کیمستری(biochemistry)  که تویی آزمایش 18هفتگی ریس ...

عزیزم بیوکمستری یعنی بیوشیمی
جلوی کدوم سندروم نوشته اینو؟
به تنهایی معنی نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چرا باز کنسل چیشده ایندفعه؟یزد تخمک کشی کردم .شدیدا هایپر شدم ولی نمیتونم اینجا بمونم برخلاف میلم .ا ...

عزیز چه کار کردی؟ مرخص شدی یا همون جا هستی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بان عزیزم ریسک سندروم داون رو زده نسبتش رو
اما مهم اینه که برای شما منفیه
این بیوکمستری رو بر اساس عدد ازهای خونت میزنن که اصولا هیچ اعتباری بهش نیست
دکتر فقط به منفی بودن اون قسمت بالا توجه میکنه

نه اصلا خانواده نمیدونن مشکلمون رو مجبور به برگشت شدیم...سه تا ستروتاید دارم ولی نگفت چجور استفاده ک ...

عزیزم نمیخوام بترسی اما شرایطی که داری خیلی خطرناکه گلم
کاش به بهونه مسافرتی چیزی میگفتین موندیم
شما فقط باید تو بیمارستان باشی
روزی 3 4 تا البومین برات تزریق بشه کلی سرم و داروی وریدی نیاز داری عزیزم
ترو خدا رفتی شیراز برو یه سر بیمارستان عزیزم
خطرناکه خطر تورشن تخمدان هم هست
خطر بالا رفتن غلظت خون و خدای نکرده اب اوردن ریه و... هم هست
جدی بگیر عزیزم
اگه به تنگی نفس و تپش قلب دچار شدی یعنی سریع باید بستری بشی

آناجان

لاله جان

بازم زحمت دارم براتون .این آزمایش شوهرمه.نمیدونم آزمایش چیه ؟ یعنی همون dfi هستش یاsdfهستش فقط.

اصلا فرق این دوتا توچیه؟ آزمایش چی میگه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
لاله جون و آنا جون یه سوال. برای قطع شیاف پروژسترون که گفتید ده روز یک در میان. یعنی ده روز حساب کنی ...

بستگی داره که روزی چند تا مصرف میکردی
اگه روزی 3 تا بود مثلا ، تا ده روز میکنیش روزی 2 تا
بعد تا ده روز روزی 1 دونه
و الی اخر

سلام دوستان گل امروز رفتم پیش دکتر ارولوژ بخش نازایی بیمارستان بهمن ( البته دیروز عصر با خارج شدن ...

خدا رو شکر عزیزم
روزی دو مشت مویز بخور
اب انار هم خوبه برای کم خونی

خانوما هرکی اطلاع داری راهنماییم کنه اینکه اول محرک باید زده بشه بعد مهارکننده؟یا فرقی نداره

خیلی فرقی نداره
اما من اول تحریک رو میزدم بعد مهار کننده با فاصله چند ساعت

سلام بچه ها خوبین؟دوستان شما برا شوهرا آل کارنیتین از کدوم شرکت استفاده میکنین؟قیمتش چنده؟

من ایتالیایی میگرفتم دوز 1000 تو ساشه های زرد رنگ هست
ده تاش میشد 24 تومن
بعد دیگه نایاب شد و ایرانیشو گرفتم که 10 تا 2000 هزارش میشد 35

شیشع ای عزیزم؟

عزیزم کلا رو کابینتی ها قدترشون کمتره
و شعله وسط از همه کمتره قدرتش
یعنی با گازز عادی مقایسه کنی خیلی فرق داره بلندی و تندی شعله اش
اما خب برای 15 20 نفر جواب میده

خانما یه سوال دارم....یکی از دوستانم مرکز ناباروری اراک میره میگه سیکلش رو شروع نکردن گفتن دارو تو ا ...

عزیزم من دیروز مرکز بودم و خیلی ها تو سیکل بودن و داروهاشون هم همه خارجی بود
بعیده نباشه اصلا
شاید کمیاب باشه