2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سوال اولتون رو باید از دکتر بپرسین اصولا پروژ میدن تا تایم تقریبی پریود مشخص باشه اما من نمیتونم بگ ...

من میخورم مکملا رو ولی دیگه تا آخر این سیکل بیشتر ندارم تو سیکل هم ب دکترم بگم ک دوباره بهم بده ؟؟. عزیرم میگم چون این سیکلم ۳۶ روزه بوده و الان ک پریود بشم باید برم میکرو اشکال نداره ک سیکل قبل میکرو ۳۶ روزه بوده برا آمپول زدن تو سیکل میکرو بیشتر مد نظرمه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بان عزیزم ریسک سندروم داون رو زده نسبتش رو اما مهم اینه که برای شما منفیه این بیوکمستری رو بر اساس ...

لاله عزیزم طاقت نداشتم رفتم دکتر همین حرفو زد، خدا رو شکر 

مرسی از توجهت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال شما تو هفته های 19 به بالا چقدر تکون بچه ها رو حس میکردین؟ من که تا هفته قبل متوجه نم ...

لاله جونم منم برا اکو و سونو دکتر بهم گفت خیلی تکون میخوره، من فقط زمانیکه به شکمم نگاه میکنم میبینم حرکتش، هنوز نمیتونم تمایز بدم حرکاتشو

دل قوی دار،  فقط داشته سر به سر دکتر میکرده

زیر 15 باشه عالیه از کدوم ص بود برم بخونم دوباره

همین صفحه ۴۵۰۶

ممنون میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستان کسی شماره و آدرس سونوگرافی دکتر نصر رو داره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

آنا جون با اجازتون من یه چیز  مطرح کنم؟

یه آقای دکتر روانشناس پرینتال وبمینار گذاشته رایگان، همه میتونن شرکت کنن در خصوص افسردگی و اختلالات دوران بارداری و زایمان هست. اگه صلاح میدونید من آدرس وب پیج بزارم، دوستان بتونن استفاده کنن. البته من خودم هم اولین بار هست شرکت میکنم و اصلن قصد تبلیغ ندارم، فقط فیلمشون رو آنلاین دیدم 

سلام لاله جون عزیز من رفتم طب سنتی گفت طبعم سرد  بهم گفت ۸ساعتی یکدفعه ۳قاشق غذا خوری گلاب بریزم داخل آب بخورم وهفته ای ۲مرتبه آبگوشت بخورم حالا صورتم جوش زده  وبرنج زیاد می خورم وبرج ۲انتقالم منفی شده بود  وهمیشه حس می کنم خیلی داغم  و از درون می سوزم  به نظر شما طبعم چیه؟؟؟؟؟وطب سوزنی چه زمانی انجام بدهم چون ۲ماه  دیگه می خواهم برا میکرو اقدام کنم؟؟؟؟ ودفعه قبل گونال داشتم ۵فولیکول داشتم روز تخمک.کشی فقط ۲تخمک ونهایتا ۲جنین انتقال دادم !!!!!می خواهم بروم دکتر بگویم دارو زودتر برام بنویسه ممکنه بعدا تو گرفتن دارو مشکل بخورم به خاطر کمبود دارو بگویم چی برام بنویسه ؟؟؟؟؟؟؟که بهم جواب بده سنم هم ۳۴هستش

كاش كه از تلخياشم مثل اين چيزاش الان هيچي يادت نباشه....😉😊

اون تلخیاش متاسفانه فراموش نمیشه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام لاله جون عزیزم ببخشید یه سوال  من الان روز 9 انتقالمه دوسه روزه ترشحاتم زقاد شده رنگشم مایل به سبزه 

به نظرت میتونه بخاطر داروها باشه 

روزی یه امپول پروژسترون

یه فولیک 

سه تا استرادیول 

یه اسپرین

الهی امیدم تویی🙏
سلام به همه ❤️ بچه ها ی سوال بی ربط دارم😁 کسی گاز رومیزی شیشه ای کن مدل اپل داره؟راضی هست؟شنیدم ق ...

من دارم ساناز جان و کاملا ازش راضیم .خداروشکر شکستگی نداشته اصلا.من خیلی وقتا با ضربه هم قابلمه روش گذاشتم و هیچ مشکلی پیش نیومده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

لاله جون یک چیز دیگر یادم رفت بپرسم  اینکه برای من دکتر می گوید مشکل نداری فقط  تعجب کرده بود که بدنم به  گونا ل جواب نداده بود به نظر شما چه کار کنم منظورم لاپرا  وهیسترو وخراش  توشهر خودمون انجام بدهم بعد بروم برا مراحل میکرو تخمک.کشی……………………اصلا نیاز من کاری انجام بدهم  مشکلمون تا قبل ا ز تخمک کشی اسپرم بوده

من ایتالیایی میگرفتم دوز 1000 تو ساشه های زرد رنگ هست ده تاش میشد 24 تومن بعد دیگه نایاب شد و ایران ...

ممنونم عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام . دوستان خوبم.. ممنون که جوابم رو میدید مخصوصا آنا جان. امروز پانکچر کردم... گفتن باید فریز بشه ..حالا چه مراقبتی لازمه انجام بدم ؟ 

مرحله بعدی چیه ؟ این امپول انوکساپارین برای چیه ؟

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
من میخورم مکملا رو ولی دیگه تا آخر این سیکل بیشتر ندارم تو سیکل هم ب دکترم بگم ک دوباره بهم بده ؟؟. ...

میتونی بگین بنویسه

سوال دومتون رو متوجه شدم عزیز  
گفتم که ربطی به طول سیکل پریودنتون نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو