2777
2789
به سیب زمینی ابپز روغن، نعنای خشک، ادویه بزن تفت بدهبا سس و نون بخور

وااای مرسی امروز نعنا میزنم ببینم چطور میشه نعنا رو اول بریزم ک بپزه یا اخر

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سیب زمینی ابپز روغن، نعنای خشک، ادویه بزن تفت بدهبا سس و نون بخور

ببخشین سوالام زیاد شد 

جو پرک رو قاطی سیب زمینی کنم بهتره یا قاطی پودر جوانه گندم 

..
بادوم درختی چند تا بخورم ؟؟؟؟ تخم مرغ اثرش زیاده یا کم ؟

هرچقدر که در توانت هست و به جسمت اسیبی نمیرسونه(مثلا جوش بزنی و...) 

تاثیرش زیاده، پروتئین داره دیگه

ولی حواست باشه تو هیچکدوم زیاده روی نکنی چون چربی اجیل و زرده تخم مرغ بالاست ممکنه کبد چرب بشه

اگه به نظر خودت زیاد مصرف میکنی اینارو ناشتا یا قبل خواب کمی عرق کاسنیو با اب حل کن بخور

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
وااای مرسی امروز نعنا میزنم ببینم چطور میشه نعنا رو اول بریزم ک بپزه یا اخر

خواهش میکنم، اول عزیزم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ببخشین سوالام زیاد شد جو پرک رو قاطی سیب زمینی کنم بهتره یا قاطی پودر جوانه گندم

در رابطه با تاپیک جو پرک

حقیقتا من چیزی راجع بهش نشنیدم

ولی اینو بدون شما اگه اون میزان کالری ای که دریافت میکنید بیشتر از سوخت و ساز بدنتون بشه وزنتون میره بالا و فرقی نمیکنه چی مصرف میکنید 

فقط بعضی چیزا به خاطر کربوهیدرات بالا خاصیت چاق کنندگی بیشتری دارند و زودتر به جواب میرسین مثل همین سیب زمینی، برنج، نان، عسل

جو پرک تاثیر خاصی نداره و به نظرم فقط به عنوان چاشنی میتونی نگاهش کنی که کمی مقدار کالری ای که مصرف میکنیو ببره بالا

در رابطه با تاپیک جو پرکحقیقتا من چیزی راجع بهش نشنیدمولی اینو بدون شما اگه اون میزان کالری ای که در ...

یعنی جو پرک تاثیر زیادی تو چاقی نداره خواستم برم بخرم 

..
خیلی بدمزس غیر قابل تحمل انگار زجر کش میشه آدم معجون یاد نداری بهم بگی

من دخترم چاق نمیشد یا برمیگشت

بردم طب سنتی الان بدون هیچ محرکی داره چاق میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

هرچیزی بخوری کالری داره و چاق میکنه

دختر من یسالشه با جوپرک عالی وزن میگیره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

اگه باعث بشه کالریت بالا بره داره عزیزم

اینجور که من تو برنامه مانکن(کالری شمار) زدم دو قاشق ازش کالریش با یه موز برابری میکنه و این چیز خوبیه😅

هرچیزی بخوری کالری داره و چاق میکنهدختر من یسالشه با جوپرک عالی وزن میگیره

جو پرک رو چطور میدی بهش ؟ 

اگه خام بخوریم فقط تو اب بذاریم یعنی نپزیم میشه ؟

..