سلام .آنای عزیز .
چون ازمایشم منفی شده بود امروز زیاد روحیه ام خوب نیست .
علت سقطها رو نگفتن و گفتن عادیه .سقطهام همه قبل از شروع میکرو و اصلا کارهاش بود یعنی اوایل ازدواجم.چند بارم گفتم بگید دلیلشو پیش خیلی دکترا رفتم .ولی فقط اینو گفتن .طبیعیه مشکلی نیست.
خودم رفتم دنبال ازمایشات .خیلی ازمایشات انجام دادم .ولی دقیق نمیدونم.که بعد سه سال یه دکتری گفت شما هیچ مشکلی نداری.همسرت بره ازمایش بده .البته اینم پیشنهاد یه دکتر تغذیه بود..که مشخص شد واریکوسل دارند هر چند ضعیف بود و نیازی نبود .که البته بعد عمل تعدادش خوب شد ولی تحرک و موروفولوژی پایین بود .و گفتن میکرو باید بشیم ..
الانم بعد سه تا انتقال منفی نمیگن ..باز خودم باید تلاش کنم ...
فردا اگه حالم خوب بود میرم سراغ دکتر ....
تا جایی که یادمه .انعقاد اگه همون غلظت خون باشه مشکلی نداشتم .
ایمنی هم احتمالا دادم گفتن مشکلی نیست ..
ژنتیک هم دادیم ....
حالا اینا که شما نوشتید شاید انجام دادم شاید ندادم.رفتم پیش دکتر همه رو میگم .تو پرونده هست اگه داده باشم.ازمایشاتی که شما گفتید.
بنظرتون مشکل از بدن منه که جنین رو نگه نمیداره.یا اسپرم مشکلی داره....
یه سوال میدونم و شنیدم و دیدم که اگه خدا بخواد به نوع بیمارستان .شهر و دکتر زیاد مهم نیست .ولی باز نظرم اینکه اینجا چند دکتر باز برم ...یه سری هم بیام تهران ...
تهران پیش کدوم دکتر برم خوبه....بالاخره در این مورد هم نظر بدید ممنون میشم .
نمیدونم دکترا اینجا یا بلد نیستن .یا بلدن نمیگن.
خدایی من شش سال فقط وقتم رو تلف کردم با این دکترا....بماند از نظر روحی و جسمی چقدر داغونم کردن ...
حتی قبل این انتقال سوم هم هزار بار گفتم که حتی عصبانی هم میشدند.میگفتم اگه ازمایشی .کاری هست بگین من انجام بدم این دفعه منفی نشه .میگفتن و البته الانم میگن باید چهار بار انتقال منفی داشته باشی تا بررسی بشی .مثل اون سه تا سقط طبیعی ام که میگفتن بیشتر از سه تا رو ما بررسی میکنیم ...
بازم ممنون که با حوصله جواب سوالات رو میدید .