2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام تورک انا جان من تازه اومدم توتایپکتون ولی چندسالی بود دنبالتون میکردم من بعدازکلی دوندگی و خرج بعدازکلی انتقاله منفی باردارشدم دوقلوتوهفته ی بیست سقط شدن میخواستم بپرسم بیمارستان ابن سینا چطوره واسه اقدامه مجدد من چندسال بیماردکترطرازی بودم ودیگه نمیخام ازمطبش اقدام کنم به نظرتون کلینیک ابن سینا خوبه

سلام تورک انا جان من تازه اومدم توتایپکتون ولی چندسالی بود دنبالتون میکردم من بعدازکلی دوندگی و خرج ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی......

دلیل سقط و مشکل ناباروریت مشخص شده؟

والا من شخصا مطب رو ترجیح میدم اما بستگی به راحتی خودتم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به جمعمون خوش اومدی...... دلیل سقط و مشکل ناباروریت مشخص شده؟ والا من شخصا مطب رو ترجیح میدم ...

ممنون مشکله من تخمدان پلی کیستیک هستش اخه من الان چندساله ازمطب پیگیر کارام بودم ولی نتیجه نگرفتم وبعداز اون سقط که گفتن زایمان زودرس بوده نمیدونم دیگه به کدوم دکتراعتماد کنم چون من قبلش به دکترطرازی میگفتم علایم زایمان زودرس رودارم ولی دکتر میگفت طبیعی هستش دوقلوبارداری به خاطرهمینه وکلا اعتمادم روازدست دادم 

سلام خانم آنا .یه سوال داشتم ازتون .

من سی و شش سالمه. همسرم مشکل تحرک و مورفولوژی داره و تعدادش با عمل وایکوسل بهتر شد از 20ملیون شد 60میلیون.خودم مشکلی ندارم البته با توجه به ازمایشاتی که ازم گرفتن.پارسال اذرماه 96پانچر کردم و 17تخمک که 10جنین شد .سه بار انتقال دادم که اخرین بار 8خرداد 97بود که جواب ازمایش 22خرداد منفی شد.از روز اول لکه قهوه ای داشتم .روز شش یه کم زیاد بود روز8و روز 11و روز 14انتقال بی بی چک زدم یه خط کمرنگ شد.و علائم درد سینه.صبحها کمی حالت تهوع و کل 14روز حالتهای پریودی و تیر کشیدن زیر شکم داشتم ولی منفی شد .با وجود اینکه پی آر پی هم انجام داده بودم.بار اول انتقال هیچ علائمی نداشتم جز افتادن فشار .بار دو انتقال بهمن 96که باز کلی علائم داشتم ولی باز منفی شد البته دوبار انتقال اول رو بی بی چک استفاده نکردم.من همدان هستم .و الان فقط دو جنین برام مونده.نمیدونم مشکل چیه که برای بار سوم نشد.تا جایی که یادمه آزمایش غلظت خون دادم که معرفی شدم به دکتر هموتولوژی نمیدونم همچنین چیزی.مشکلی نبود.ایمنی رو نمیدونم دادم یا نه ...خواستم راهنمایی کنید من چیکار کنم و چه ازمایشاتی باید انجام بدم که دیگه دفعه بعد منفی نشه. الان با سه لا انتقال منعی واقعان از نظر روحی داغونم .با توجه به اینکه من شهرستانم ایا امکاناتشون کمه .یا دکترای خوبی نداره.نمیدونم .اومدم یه سری رویان پرونده تشکیل بدم ولی نشد به دلایلی.گفتم شهر خودم باشه بهتره.تو رو خدا بهم بگید چیکار کنم ایا بیام تهران .یا همین جا ادامه بدم ...جون واقعان دیگه تحمل منفی شدن ندارم ....خواهشم میکنم جواب من بدید ممنون میشم.

خانم آنای عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم .البته بگم که سه تا سقط هم در هفته پنجم و ششم داشتم که بارداری طبیعی بوده .که قبل عمل های میکروم بوده.و تشخیص نداشتن مشکل علائم میکردن دکترا.و بعد سه سال با ازمایش همسرم مشخص شد دلایل سقطها ضعیف بودن اسپرم همسرم بوده....که دکتر بهم پیشنهاد میکرو کردن.ما خیلی دکترا رفتیم .دکتر طب سنتی رو رفتیم .و کلی داروهای گیاهی طی چند سال و کلی رعایت سردی و ...خلاصه هر راهی میدونستیم و میشده رو رفتیم ولی ....خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنیم ...

چه مکملایی بهت داد ارمغان جون ؟؟

ماه اول ویزیت شدم رویال ژل روزی یک عدد و ویتامین فرمولا همینطور وپودر اینوفولیک بین صبحانه یه شاسه

ماه دوم ویتامین تکرارشد ورویال ژلی ادامه و قرص Dhea   روزی ۳ عدد ،۲۵میلی ، هرماه یه امپول ویتامینd

بچه ها کیا اینجا مریض دکترطرازی هستن من الان شرایط روحیم خوب نیست شاید دارم تصمیم اشتباه میگیرم بازم ...

عزیزم منم بیمار طرازی هستم و باهاش خیلی اوکی هستم اینکه بخوای با ایشون ادامه بدی یا نه بستگی ب خودت داره و ببین با طرازی تا حالا اوکی بودی راحت بودی حس خوبی داشتی بهش یا نه

سلام لاله جان... یه پیام خصوصی فرستاوم برات...ممنون میشم فرصت کردی راهنماییم کنی... پیشاپیش یک دنی ...

جواب دادم عزیز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون مشکله من تخمدان پلی کیستیک هستش اخه من الان چندساله ازمطب پیگیر کارام بودم ولی نتیجه نگرفتم وب ...

عزیزم منظورم این نیست حتما با دکتر قبلیت ادامه بدی.....

چون اعتماد مهمه.....

منظورم اینه من تک دکتریو ترجیح میدم البته خیلیا کار گروهیو میپسندن.....

ایمنی و انعقادیت چک شده؟

علت سقطت رو چی گفتن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله ک خیررررررره    عزیزم الهی ک شاهد شادی شما و باقی دوستان باشم

دریا جون انتقال داری انشالله خوش خبر باشی

میشه داروهای قبل انتقالت بگی چی بوده و دکترت کیه ؟من سینافکت میزنم منتظر پری هستم از دوم پری استرادیول دارم و از ۵ پری اکوئین اضافه میشه با آ اس آ