2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
آدم بلاتکلیف میمونه. هر کسی یک چیزی میگه. خود رستمی شما ویزیت میکنه یا دستیار داره؟

دست یار هم داره.ولی همه عملا با خودشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
راستی تهران بودین؟ میخوای دکتر خودم رو معرفی کنم برا پسرت؟ فوق تخصص اسم  و الرژی هست و در هفته ...

والا تو کرمانشاهم تحت نظر دکتر آسم و آلرژی کودکانه. البته امسال دروغ نگم نبردمش. اما سالهای پیش که وضعیتش بدتر بود میبردم. حتی دکتر گفت آسم متناوب داره که با دارو خداروشکر برطرف شد و دیگه اون خس خس سینه رو نداره. اگه لطف کنی تلفن، آدرس و مشخصات دکتر تهرانت رو بدی، ممنون میشم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام هرروز میام مطالبتون میخونم ومیرم نمیدونم من رویادتون هس یانه ۳بارانتقال منفی ازبعدعید ...

امیدوار جان اگه رابطه داشتی که احتمالش هست باردارباشی. اما خیلیا تو ماه رمضون پری شون بهم میریزه. ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد.

امیدوار جان اگه رابطه داشتی که احتمالش هست باردارباشی. اما خیلیا تو ماه رمضون پری شون بهم میریزه. ان ...

منم واسه همین میترسم به این عقب افتادن دل ببندم بعدش دلم بشکنه

چون همیشه ماه رمضونا پریودم نامنظم میشه ولی این اولین باره بیش از۳۵روز میگذره

شنیدم کسایی بودن که چون مولتی دیلی خوردن پری عقب افتاده

سلام دوستان

من مجدد امروز رفتم پیش دکتر عارفی و بهم آمپول مریونال داد که از پنجشنبه ۳ تا پودر و دو تا آب بزنم، سینا فکت هم که ۵۰ واحد میزنم رو باید از پنجشنبه ۲۰ واحد بزنم + بقیه داروهام

گفت هفته دیگه دوباره برم پیشش، فکر کنم هفته دیگه سونو بشم

سوالم اینه که هفته دیگه وقت تخمک کشی مشخص میشه یا همچنان باید برم مطب؟؟

تو این فاصله چیکار کنم که همه چی روبه راه باشه و هم فولیکول عالی باشه و هم هایپر نشم؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
راستی تهران بودین؟ میخوای دکتر خودم رو معرفی کنم برا پسرت؟ فوق تخصص اسم  و الرژی هست و در هفته ...

بله اگه امکانش هست آدرس و تلفنش رو بگین. تهران نیستیم اما اگه دکتر خوب باشه میبرمش. پسرم از نوزادی به چیزای مختلف حساسیت میداد! بعدشم که تو بهار یا دچار آبریزش هست یا اینکه امسال هم همش سرفه میکنه. مخصوصا شبها. دکتر گفته ادویه جات و بستنی و چیزای سرد و بعضی میوه های آلرژی زا رو قطع کنم. از بچگی هم شیر گاو اصلا بهش نمیدیم! چون روده شو تحریک میکنه. و حساسیت داره. فقط پنیر و گاهی ماست. دوساله که بود موقع سرماخوردگی دچار خس خس سینه میشد و بخصوص موقع خواب نفس که میکشید سینه اش جیرجیر میکرد! که خداروشکر این حالتش بهتر شده.

سلام دوستان من مجدد امروز رفتم پیش دکتر عارفی و بهم آمپول مریونال داد که از پنجشنبه ۳ تا پودر و دو ...

عزیزم بستگی به سایز فولیات داره.....

نگفت سایزشونو؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی من سینافکت رو صبح ساعت۱۰ میزنم مریونال رو هم باید ساعت خاصی تزریق کنم؟؟

اگه سینافکت رو ده صبح میزنی بهتره مریونال رو ۶ عصر بزنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم واسه همین میترسم به این عقب افتادن دل ببندم بعدش دلم بشکنه چون همیشه ماه رمضونا پریودم نامنظم م ...

ای خواهر! من که یاد گرفتم به هیچ چیز دل نبندم! اما خوب این احتمالات هست. من کلا وقتی پری هام عقب میافتاد، نهایتا تا ده روز بعد از موعدم صبر میکردم. اگه نیاد که یا گرمیجات مثل جوشونده آویشن و دم کرده زعفرون میخورم یا آمپول پروژسترون میزدم.کلا تحمل پری نشدن رو نداشتم. در مورد شماهم نهایتا تا ده روز بعد موعدت تکلیف مشخص میشه. اگه باردار باشی که اونموقع بی بی چک هم مشخص میکنه.

انا جون نیست...یکیش عقد موقت با مادرمه که خب پدرم شکر خدا در قید حیاته و نمیشه... یکیشم شیردهیه که ...

زر جان بهت تبریک میگم بابت تصمیم قشنگت ان شائ الله برای هم پر خیر و برکت باشین و لذت همو ببرین

من هم خیلی دوست دارم یه نی نی بیارم حتی اگه خودم بچه دار بشم همش میگم کار به این قشنگی رو چقدر برای خودمون سخت کردیم 

میشه یه راهنمایی بکنی مراحلش چجوریه؟ یه خلاصه ای از اول تا آخرش میدی. و اینکه چقدر طول میکشه از اولین اقدام تا اووکی شدنش

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آدم بلاتکلیف میمونه. هر کسی یک چیزی میگه. خود رستمی شما ویزیت میکنه یا دستیار داره؟

سلام عزیزم ، من شیرازم ، دکتر البرزی ، خیلی از دکتر هایی دیگه رو باهاشون ویزیت شدم و حتی ای یو ای. اما تنها جایی که جواب گرفتم مادر و کودک دکتر شمالی و دکتر عمویی بودن