2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
ممنون

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيز  بتاي ٣٦ كه خيلي بهتر ازمنه. بتاي من ١٧ است

میدونم بالاتره اما خوب شاید اگه بتات الان ۳۶ هم بود میگفتی پایینه......

یعنی مطمئنم دوستی که بتاش ۳۶ بوده اولش باور نمیکرده بارداریش خوب پیش بره.....

تازه دقیق یادم نیست بتای روز ۱۴ش بوده یا ۱۶ش.....

اگه بتای روز ۱۶ش بوده خوب با بتای تو یکیه.....

منظورم اینه پایین بودن خیلی مهم نیست رشدشه که مهمه.....

مثلا برا لاله جونم ۵۱ بوده و شکر خدا تقریبا نصف راهو طی کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جون این اندازه ها رو بگیر: مقدار a همون عرض تشک مقدار b طول تشک مقدار c ضخامت تشک پس یه ...

ممنونم عزیزممممممم امروز میرم کش میخرم برای وسط ملحفم بعد از زیر گره میزنم...بوس لطف کردی...فقط کش چند متر بگیرم؟

آنا جون به نظرتون ارزش داره برای درمان به مراکز تهران مراجعه کنیم یا شیراز هم خوبه؟

عزیزم واقعا در مورد شیراز و دکتراش اطلاعات ندارم....

اما از دوستان بودن با دکتر عمویی و کدوم دکتر دیگه موفق بودن و قبولش داشتن البته اگه شیراز بوده باشه.....

عزیزم من شخصا درمان در کمترین مسافت رو قبول دارم اما خوب بعضا اگه ببینی شهر خودت جواب نمیده مجبوری پی شهر دیگه رو به جون بخری.....

ممنونم عزیزممممممم امروز میرم کش میخرم برای وسط ملحفم بعد از زیر گره میزنم...بوس لطف کردی...فقط کش چ ...

آهان میخوایی فعلا این ملافتو راست و ریست کنی.....

والا نمیدونم اما من کلا وقتی کش میخرم زیاد مبخرم که لازمم شد کم نیارم.....

عزیزم واقعا در مورد شیراز و دکتراش اطلاعات ندارم.... اما از دوستان بودن با دکتر عمویی و کدوم دکتر د ...

ممنون از توضیحت. بچه هایی که مراکز شیراز بودن احتمال داره پیام ببینن و راهنمایی کنند؟

ممنون از توضیحت. بچه هایی که مراکز شیراز بودن احتمال داره پیام ببینن و راهنمایی کنند؟

احتمال خیلی زیاد.....

بازم هر از گاهی پیغامتو تکرار کن.....

این دفعه اگه پیغام گذاشتن سعی میکنم یادداشت کنم.....

من مریض دکتر رستمی ام. هنوز آزمایش نرفتم روز 18 انتقالم.تا الان راضی بودم. مریضاشم اکثر یا از دکترای دیگه موندن یا یزد رفتن یا کلا از شهرستان میان

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم پیش بقیه دکترها نرفتید؟ 

قبلش ابطحی میرفتم iuiناموفق داشتم. ولی یه آشنامون اکثر دکترا رفته بود بی نتیجه مثل البرزی و پارسانژاد و ... ولی بعد از سالها رستمی باردار شد. یه خانمی هم اونروز تو مطب بود هم یزد رفته بود هم پارسانژاد ولی اینجا نتیجه گرفته بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دوستان سلام هرروز میام مطالبتون میخونم ومیرم

نمیدونم من رویادتون هس یانه ۳بارانتقال منفی

ازبعدعید دوباره شروع کردم برای درمان مجدد

دوماه پیش برای اولین بارعکس زنگی گرفتم

ماه قبل روز سوم بایدمیرفتم برای سونو وشروع دارو که روزچهار رفتم قبول نکردن کنسل شد

این ماه ۱۵خرداد موعد پری بود که برم برای شروع اما تاامروز هنوز نیومده سه تا بی بی چک زدم اولیش درحد توهم هاله افتاد دوتای دیگه منفی شده روزه هم تاامروز کامل رفتم

درضمن این ماه قرص مولتی دیلی مصرف کردم ممکنه به خاطراین عقب انداختم؟یا ضعیف شدم؟

قبلش ابطحی میرفتم iuiناموفق داشتم. ولی یه آشنامون اکثر دکترا رفته بود بی نتیجه مثل البرزی و پارسانژا ...

آدم بلاتکلیف میمونه. هر کسی یک چیزی میگه. خود رستمی شما ویزیت میکنه یا دستیار داره؟

دوستان سلام هرروز میام مطالبتون میخونم ومیرم نمیدونم من رویادتون هس یانه ۳بارانتقال منفی ازبعدعید ...

عزیزم احتمال داره کاش آز بدی.....