2777
2789

واقعا موندم با این زندگیم 

۲۴سالمه رشتم حقوقه تو آینده ام اگه خدا بخواد میخوام بشم کارمند وزارت دارایی جای پدرم

از ۱۸سالگی خاستگار با موقهیتای خوب داشتم ولی خدایی دلم برای هیچکدوم نلرزید جوری نبود از ته دلم بگم ازدواج با همین ادم میخوام خاستگارام تا بهار بودن الان نزدیک چند ماهه خبری از خاستگار نیست خیلی استرس گرفتم که نکنه خدایی نکرده دیگه خاستگاری نیاد

از یه طرفم تو دانشگامون پارسال یه پسره منو دیده بود همونجا شمارشو داد به دوستم گفت بهش بگو به شدت ازش خوشم اومده ولی من به دلم نشست تا همین چند وقت پیشم درگیرم بود ولی من به دلم نشست

از یه طرفم یه استادم که نزدیک ۵۰سالشه ترم پیش باهاش کلاس داشتم منو فقط ۱۰دقیقه دیده عاشقم شده دست بردار نیست این ترم با اینکه نمیدونستم باهاش کلاس دارم چون اسم استاد بهم نگفته بودن

خود استاده ام قاضی بوده قبلا بازرس یه استان بودن الانم دوتا دفتر وکالت تو بالاشهر داره خیلی وضع مالیش خوبه واقعا موندم چرا انقد گیر داده به من؟چرا دست از سر من فقط برنمیداره اگه بخواد بخاطره موقلیت مالی یه عالمه دختر میان کنارش

بخدا بچه ها استرس سنمو گرفتم چند ماهه خاستگارم نمیاد خیلی ناراحتم از یه طرفم این استاده😔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

استاد پنجاه سالت هوله

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما یه ضرب المثل داریم که میگه بزی که پوز پوز کنن ابهای ته جاویه رو میخوره یعنی هی تند تند رد کنی اخر ...

باور کن بخدا اصلا به دلم نشستن

هر کاری کردم عاشق نشدم به قران