واقعا موندم با این زندگیم
۲۴سالمه رشتم حقوقه تو آینده ام اگه خدا بخواد میخوام بشم کارمند وزارت دارایی جای پدرم
از ۱۸سالگی خاستگار با موقهیتای خوب داشتم ولی خدایی دلم برای هیچکدوم نلرزید جوری نبود از ته دلم بگم ازدواج با همین ادم میخوام خاستگارام تا بهار بودن الان نزدیک چند ماهه خبری از خاستگار نیست خیلی استرس گرفتم که نکنه خدایی نکرده دیگه خاستگاری نیاد
از یه طرفم تو دانشگامون پارسال یه پسره منو دیده بود همونجا شمارشو داد به دوستم گفت بهش بگو به شدت ازش خوشم اومده ولی من به دلم نشست تا همین چند وقت پیشم درگیرم بود ولی من به دلم نشست
از یه طرفم یه استادم که نزدیک ۵۰سالشه ترم پیش باهاش کلاس داشتم منو فقط ۱۰دقیقه دیده عاشقم شده دست بردار نیست این ترم با اینکه نمیدونستم باهاش کلاس دارم چون اسم استاد بهم نگفته بودن
خود استاده ام قاضی بوده قبلا بازرس یه استان بودن الانم دوتا دفتر وکالت تو بالاشهر داره خیلی وضع مالیش خوبه واقعا موندم چرا انقد گیر داده به من؟چرا دست از سر من فقط برنمیداره اگه بخواد بخاطره موقلیت مالی یه عالمه دختر میان کنارش
بخدا بچه ها استرس سنمو گرفتم چند ماهه خاستگارم نمیاد خیلی ناراحتم از یه طرفم این استاده😔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️