2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان به نظرتون میشه به فاصله یک ماه آسپرم صفرشه؟

از چند برسه ب صفر مثلا؟آره فک کنم احتمالش باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

لاله جون یه سوال هم داشتم من ایزوپرین ۱۰ دارم روزی ۳ تا و یه منیزیم ۲۵۰ روزی یکی ، منیزیمو ساعت ۸ عصر میندازم ، ایزوپرینو ، صبح ۸ ،عصر ۴ و شب ۱۲ 

حالا امروز اشتباهی به جای منیزیوم ایزوپرین انداختم ،، بنظرت مشلی ایجاد میکنه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم مال من همون رتروورس بود ک شما گفتی.گفتم ببینم مشکلی ایجاد میکنه ک خدا رو شکر طبق مطلبی ک گذاشتی مشکلی نیس.ممنون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام 

تا ديروز  بالاي ١٠ تا بي بي چك مي گذاشتم دوخطه ميشد سريع و امروز  آزمايش دادم روز ١٤ انتقال كه بتا ١٧ شد و الان بي بي چك گذاشتم منفي شد 😔😔😔

تنها كاري كه من انجام دادم ديشب يه حموم با اب ولرم يك ربع رفتم . 

نميدونم چي باعث شد بتا بياد پايين و ... 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
از چند برسه ب صفر مثلا؟آره فک کنم احتمالش باشه

نیوا جان از ۶ میلیون امروز رفتم جواب آزمایش گرفتم میگه فقط ۳ تا دونه اسپرم بوده 

حالا شوهرم  اسفند ماه ۲ سری زالو درمانی رفت ،بعد فروردین ۴ تا آمپول اچ ام جی زد +قرص پنتوکسی فیلین +کلومفین+ویتامین ای 

کیسه یخ هم شبها میذاشت

نمیدونم چرا اینطوری شد دارم دیوونه میشم بعد از چند ماه تیرویید خودم نرمال شد خواستم این ماه سیکله میکرو شروع کنم ظهر تا حالا گیج و منگ شدم

سلام .آنای عزیز . چون ازمایشم منفی شده بود امروز زیاد روحیه ام خوب نیست . علت سقطها رو نگفتن و گفت ...

عزیز دلم خوب انصاف ندارن دکترا عملا شما ۶ بار شکست دارین حالا یا منتهی به سقط شده یا منفی.....

عزیزم این دفعه تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا.....

ببین به نظرم حتما لااقل نسخه سه و چهار رو خودت انجام بده حتی اگه احتمال میدی انجام دادی که بعید میدونم انجام داده باشی.....

عزیزم ببین جونتو از سر راه نیاوردی که.....

۶ بار به خدا کم نیست.....

حالا چه طبیعی چه با مبکرو به هر حال ۶ با شکست رو تجربه کردی روح و جسمت بازیچه نیست که.....

اگه آزهای تکمیلیو نداری بگو برات بفرستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز روز اول پریودمه و سونو نکرد فقط مریونال داد و گفت هفته دیگه مجدد برم

والا چی بگم.....

بدون سونو هیچ نظری ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان به نظرتون میشه به فاصله یک ماه آسپرم صفرشه؟

تعداد یا مورفو یا تحرک؟

حدود چند هفته پیش شوهرم دندونش کیست کرد آموکسی سیلین زیاد خورد لیدوکایین هم میزد به دندونش به نظرت واسه اون نیست چند ماهی هم هست مدیریت استخر دادن واسه کارش میگم شاید واسه محیط اونجا هم باشه 

به خدا ظهر تا حالا کارم شده گریه

سلام  تا ديروز  بالاي ١٠ تا بي بي چك مي گذاشتم دوخطه ميشد سريع و امروز  آزمايش دادم ...

عزیزم با حموم که بتا پایین نمیاد....

بتاتو تکرار کن اگه پایبن اومده باشه به این معنیه که گرفته بوده و رشد متوقف شده.....

عزیزم فعلا + فکر کن.....

نیوا جان از ۶ میلیون امروز رفتم جواب آزمایش گرفتم میگه فقط ۳ تا دونه اسپرم بوده  حالا شوهرم &n ...

عزیزم والا چی بگم.....

زالودرمانی جای معتبر انجام دادین؟

دوستان گلم سلام شبتون بخیر من امروز آز دادم و منفی شدم  قصدم ناراحت کردنتون نبود فقط دوست دار ...

عزیز دلم ایشالله به زودی خدا عجیب برات جبران میکنه....

آنا جون توی آزمایش زده ۳ تا دونه یک ماه پیش ۶ میلیون بود مرکز ناباروری هم آزمایش داد

عزیزم دفعه قبل هم مرکز ناباروری بوده؟