2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم تموم میشه اونم به خیر و خوشی..... راستی وقت زایمان دادن برات؟ البته منظورم این نیست اینجا تا ...

هنوز وقت قطعی بهم ندادن یه تاریخ یه هفته ای دادن ک یک روزشو انتخاب کنم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
هنوز وقت قطعی بهم ندادن یه تاریخ یه هفته ای دادن ک یک روزشو انتخاب کنم

به سلامتی ایشالله دیگه چیزی نمونده.....

چند روزه خیلی گر میگرفتم، اون روز همسرم میگه زایمان کنی راحت میشی.....

میگم راحت چیه سختیای اصلی بعدشه.....

میگه سر دخترمون اینو نمیگفتیا.....

تجربه کردی میبینی بارداری راحتتره.....

خخخخخخ...

واقعا هم من سر این بارداریم خیلی بی خیالتر بودم...

عملا نفهمیدم چطوری نصف رو رد کردم....

تنها سختی بارداریم اینه دخترم کوچولوئه همین.....

پس بی خیالی طی کنین چون واقعا بعد زایمان به انرژی نیاز دارین و همه استرستون به دردونتون منتقل میشه و بیقراری میکنه و پدرتونو درمیاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی ایشالله دیگه چیزی نمونده..... چند روزه خیلی گر میگیردم، اون روز همسرم میگه زایمان کنی راح ...

توکل به خدا، ان شالله شما هم به خیر و خوشی دوران بارداریتو پشت سر میذاری، بارداری دوم راحتتره البته از نظر فکر و خیال چون استرسارو تو بارداری اول تجربه کردی و خیالت از بابت خیلی مسائل ک یه باردار بی تجربه داره راحت شده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام تورک انا جون و لاله جون

نمیدونم کدوم وقت دارین ولی ممنون میشم زودی جوابمو بدین

من یه بار هایپر شدم البته ای وی اف و ... انجام‌ندادم توی روند ناباربری که دکتر سوزن دادن اینطوری شدم

الان دیروز سیکل ای وی افم شروع شد

دکتر از ترسش خیلی سوزن کم‌داد

اما حالا چند تا سوال

یکی اینکه من رحم خیلی سردی دارم چی بخورم

یکی اینکه از همین الان مایعات و سفیده تخم مرغ رو شروع کنم؟

و اخریشم اینکه داروی سینا فکت تو ناف بهتره یا زیر جلدی بازو؟؟

تآرک آنا ببخشید یه سوال در مورد اسید فولیک مصرقی دارم  من فمیبیون ۲ مصرف میکنم با یک روز در می ...

عزيزم من فميبيون ١ ميخورم أسيد فوليك نخوردم چون ديدم روش نوشته داره بعد دكترم كه فهميد گفت اسيد فوليك رو هم حتما بخور

راستی انا جان من خیلی ویژگی های صفراوی ها رو دارم

ولی میدونمم طبعم سرده

مخصوصا رحمم از نوع پریودی و خونریزی و میل جنسی کم و....

و اینکه خیلی خیلی زود سردیم میشه

ولی خب گرمی و سردی رو نمیشه باهم داشت 🤔🤔🤔

سلام تورک انا جون و لاله جون نمیدونم کدوم وقت دارین ولی ممنون میشم زودی جوابمو بدین من یه بار هایپ ...

عزیزم خوب چون سابقه هایپری داری معقوله دز داروت پایین باشه......

بعد سونوی اول نیاز باشه بیشترش میکنن نگران نباش.....

سفیده تخم مرغ، گوشت و مرغ و ماهی و مایعات تا میتونی از همین اولش بخور.....

برا سردی طبعتم خوب مواد غذایی طبع سرد نخور اما نه گرمیای قاعده آورا.....

سایت طبایع دات آی آر (tabaye.ir) قسمت خواص برو میبینی خاصیت هر میوه و ماده غذایی و سبزیجات چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم من فميبيون ١ ميخورم أسيد فوليك نخوردم چون ديدم روش نوشته داره بعد دكترم كه فهميد گفت اسيد فولي ...

احتمالا نیاز داشتی والا دکتر من گفت به جای فولیک اینو بخور.....

بازم ویزیت بعدیم احتیاطا میپرسم.....

راستی انا جان من خیلی ویژگی های صفراوی ها رو دارم ولی میدونمم طبعم سرده مخصوصا رحمم از نوع پریودی ...

عزیزم چرا نشه تعادل رو میتونی برقرار کنی اما به نظرم بهتره یه مشورتی با یه دکتر طب سنتی خوب داشته باشی.....

سلام دوستان عزیز...آنا جون من عادت دارم هر روز صبح ملحفه روی تختمو آنکادر کنم ک ۳،۴دقیقه طول میکشه ...بعد از انتقال ضرر داره این کار؟ فشار میاره؟این کار ب نظرم سخت ترین کارم بعد از انتقاله دولا شدن دورتادور تخت مرتب کردن...نکنم تخت ببینم نامرتبه مثل خوره میفته ب جونم😞

سلام دوستان عزیز...آنا جون من عادت دارم هر روز صبح ملحفه روی تختمو آنکادر کنم ک ۳،۴دقیقه طول میکشه . ...

والا منم حساسم.....

اما خوب چند روز اول چون معمولا تو رخت خواب بودم و هر از گاهی پامیشدم نیازی به مرتب کردنش نمیدیدم.....

آهان حواسم نیست من اصلا چند روز اول رو تخت نخوابیدم.....

بعدشم که استراحت مطلق بودم رو تخت نخوابیدم تو سالن یه تشک پهن کرده بودم چون دوست داشتم با فیلم دیدن خودمو سرگرم کنم.....

تو اتاق خواب دلم میگرفت.....

تو میخوایی همش تو اتاق خواب باشی؟