2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
اخی عزیزم انشاله همش جنین شه برات ببین بیاتلگرام من عکس این پروتتین بدم بهت برو بخر عالیه.....من ...

پودر پروتئین رو میگی ؟
وای نه اون حالمو بد میکنه
اما تخم مرغ رو دارم میخورم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بهار جون الان چند تا پروژسترون داری ؟ نگران نباش همه اوایل لک رو دارن منم کلا از اول تا الان فقط عطس ...

اتی جان منم چند هفته اس که سرفه های وحشتناک دارم
این سری فک کنم بدنم به داروها این مدلی حساسیت داده
دیروز از وقتی جنین ها رو انتقال دادن همین جوری تا نیم ساعت سرفه داشتم
میدونم رحم ماهیچه هاش خیلی سفته و جنین نمیتونه راحت حرکت کنه
اما میترسم خیلی :((((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی ...

عزیزم متاسفم
خیلی زیاد
نمیدونم چی بگم
ناراحتیم قابل گفتن نیست

عزیزم جنین فریز داری؟

پودر پروتئین رو میگی ؟ وای نه اون حالمو بد میکنه اما تخم مرغ رو دارم میخورم

چون انتقال دادی نمیتونی چیز سرد بخوری .ولی من بعد هایپر شدن دو هفته تنها چیزی که میتونستم بخورم دوغ بود.که خیلی کمک کرد بهم.

دوستان من صبح رفتم آز دادم عدد بتام ۱۱۷ زده میگم احساس میکنم کمه برای روز ۱۳ انتقال.جنینام سه روزه ب ...

عزیزم نگران نباش
مهم اینه بعد از 48 ساعت دو برابر بشه
استرس نداشته باش فدات شم

جنبن شناس بیمارستان بهمن پیشنهاد داد سه روزه انتقال بده شاید جدیدا روشا تغییر کرده

چه جالبه اینی که گفتین
چون پرستار اتاق عمل به من گفت جنین هات رو فریز کردیم تو دو تا بسته 4 تایی بعد بازشون کردیم و داریم 3 تا رو انتقال میدیم و اون یکی رو دوباره فریز میکنیم
یه سری دیگه هم بودن دومین روزی بود که پانکچر شده بودن و اونا هم انتقال داشتن

پس جدیدا دو روزه انتقال میدن

منظور اينه كه دكتر گفت يازده فوليكول دارم، پس هايپر نيستم، غير بالغ اصلا نگفت دارم يا نه، ولي امروز ...

سوگل جان خب دکترت اشتباه کرده نگفته در مورد فولیکول های غیر بالغ
کلا کسی که عدد ذخیره اش بالا هست باید از همون شروع امپولا سفیده تخم مرغ رو شروع کنه
احتمال نزدیک به یقین علت اینکه من این بار عوارض هایپری سراغم نیومد همینه
وگرنه فولیهام خیلی زیاد بودن
در ضمن کسی که یه بار هایپر میشه ریسک اینکه تو سیکل بعدی هم بشه خیلی بیشتره

من امروز رفتم سونو برا بقایای جنین.گفت خداروشکر رحم پاکه پاکه.بهم قرص اوابوست /متفورمین/یدوفولیک داد ...

ثمین جان خدا رو شکر عزیزم
کجاست دکتر ظهیری که میگفت حتما بیا کورتاژ!!!!!

خیلی خودت رو تقویت کن
کاچی و چیزای گرم بخور بذارم رحمت تقویت بشه
چیزای سرد هم فعلا نخور

داروهایی که داده خیلی خوبن
مشکل اینه که دکترا همه شون مقید نیستن به دادن دارو !! وگرنه رو کیفیت تخمک و اسپرم کلی تاثیر دارن

اووابوست داروی خیلی موثری هست
رشت هم نمیتونی پیدا کنی مطمئنا
از نت داروکده رو سرچ کن
سفارش بده برات میفرستن اما سعی کن دو سه قوطی بخری چون خیلی کمه و ممکنه بعدا نتونی پیدا کنی

عههههه لاله مگه قرار بود انتقال بدی؟انشالله انشالله نینیا بچسبن به دلت تا 9ماه بعدشم بیان بغل مامانی ...

والا اول گفت فریز میکنم
بعدا دیدم وقتی پانکچر شدم همون جا امپول پروژسترون رو اوردن و تزریق کردن
دیروز هم موقع انتقال سونو کرد حتما اگه اب داخل شکم بود انتقال نمیداد دیگه
البته من فعلا سفیده تخم مرغ رو ادامه میدم

انشالله عزیزم .داروخونه گفت اوابوست نیست مشابهش هست به نظرتون بخرم اگر پیدا نکردم ؟

نه اول سعی کن خودش رو پیدا کنی
چون من ترکیباتش رو چک کردم با هیچ دارویی مشابه نیست
نوع ترکیباتش خیلی فرق داره
البته بعضی مواردش مشابه هست اما خیلی چیزا توش هست که تو چیز دیگه نیست

راستش کیوتن 30 هم لابلای مکمل هات داشته باش چون مستقیما رو میتوکندری سلول ها تاثیر داره

انشالله عزیزم .داروخونه گفت اوابوست نیست مشابهش هست به نظرتون بخرم اگر پیدا نکردم ؟

ثمین جون این لینک رو ببین ثبت سفارش هم داره

http://www.daroopost.com/shop/category-list/supplements/کپسول-اووبوست-بهبود-کیفیت-تخمک.html

انا جان امپول hcg برای انتقال حتما ضروریه زدنش؟ فردا 11 انتقالم تا حالا سه تاشو نصف زدم دوباره روز 1 ...

من اصلا ندارم سارا جان و خیلی ها به همچنین