2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی ...

وای بهار جون.ناراحت شدم.انشاالله که خیلی زود دوباره مامان میشی.اینکه مثبت شدی خیلی خوبه.انشاالله که دفعه بعد حتما نتیجه میگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی ...

سلام بهارجون شوکه شدم ناراحت شدم چرا این طور شد پس؟

ای خدا نمیتونم چیزی بگم انشالله سری بعد نی نی هات برات بمونن و این روزا فراموش شه😔😔😔

خداجونم شکرت       

متاسفم بهار جون بارداریهای ای وی اف هر لحظه سختی و استرس داره انشالله خدا برات بهترین رقم بزنه

اره عزیزم من خوزدم ......و پنج روز نهایت هفت روز بعد قطع پری میشدم .....قرص خوبیه رحم من کامل تمییرک ...

رز جون یه سوال داشتم،منم از این ماه دوفاستون قراره مصرف کنم تاحالا استفاده نکردم میشه بگی چه تاثیری واسه رحم داره که نوشته بودی رحم تورو تمیز کرده؟ممنون

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
دوستان من صبح رفتم آز دادم عدد بتام ۱۱۷ زده میگم احساس میکنم کمه برای روز ۱۳ انتقال.جنینام سه روزه ب ...

مبارک عزیزم انشالله نی نیت خوب رشد میکنه و دو روز دیگه بتات دوبرابر میشه

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

عزیزم هر دو رو به جا انجام دادی؟

عزیزم عجله نکن.....

به نظرم سومیم انجام بده حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من صبح رفتم آز دادم عدد بتام ۱۱۷ زده میگم احساس میکنم کمه برای روز ۱۳ انتقال.جنینام سه روزه ب ...

عزیزم برا روز ۱۳ خوبه نگران نباش.....

مبارکت باشه گوارای وجودت.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مبارکه عزیزم . اصلا بتات کم نیست برای روزی 13 با جنین 3 روزه 

یا امام رضا

بچه ها زنگ زدم ک برم پیش دکتر ب منشی ک گفتم جریانو گفت خیلی زود رفتی آزمایش دادی سه روز دیگه دوباره تکرار کن و اینکه ترشحاتم کمتر شده و درد دیگه ندارم البته فعلا...نمیدونم چیکار کنم یعنی تا سه روز دیگه دوباره من آمپولام ادامه بدم؟ خودم دیگه امیدی ندارم