2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

بچه ها میگم اگه جنینی باشه پس چرا بتام اومده پایین ...خودم راحتتر بودم اگه داروهام قطع میکردم و زودتر پریود میشدم دیگه امیدی بهش ندارم با این بتای کم..انقد گریه کردم ک چشام سرخ سرخه اصلا ی وضعی شدم از امید و انتظار الکی بدم میاد...یکی از دوستام امروز وقت داشت پیش طرازی گفتم شرح حال منو بهش بگو ببینم نظرش چیه منشی ک بهم وقت نداد ...فقط میتونه معجزه بشه و بتای من بره بالا🙇‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میگم اگه جنینی باشه پس چرا بتام اومده پایین ...خودم راحتتر بودم اگه داروهام قطع میکردم و زودت ...

عزیزم ناراحت نباش. ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد. باز امیدتو ازدست نده. اما بهتره بادکترت در تماس باشی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام بهار عزيزم ، نميدونم چي بگم واقعا ، حالا آزمايش سوم رو هم بده توكل به خدا ان شا الله كه برات مع ...

ممنونم عزیزم من ک دیگه امیدی ندارم ب خاطر اون امید و برق چشای همسرم ک همش میگه من دلم روشنه صبر میکنم تا سه شنبه خدا ب من اگه نظری نداره ازش میخوام ب خاطر همسرم ک شده برام معجزه کنه🙇‍♀️

انشالله بزودی مامان بشی پریا جون من از ساعت ۳ جواب گرفتم اومدم نت میچرخم میبینم عدد اکثر آی وی افیا ...

مبارک باشه ارمغان جون. ان شالله بسلامت بغلش کنی. عزیزم بتای هرکسی باهم فرق میکنه. بعضیا ذاتا بتاشون کم و دیر بالا میره. مهم اینه که بتا رشد داشته باشه.

ممنونم عزیزم من ک دیگه امیدی ندارم ب خاطر اون امید و برق چشای همسرم ک همش میگه من دلم روشنه صبر میکن ...

الهی! میدونم عزیزم چه حالی دارین. ان شالله هرچی خیره. اما باز بهتره بررسی بیشتری انجام بدین. منم هنوز خونریزیم شروع نشده. زنگ زدم آزمایشگاه ژنتیک گفتن میتونی ساک حاملگی رو داخل سرم شستشو بذاری بیاری برای بررسی. آدرس یه مشاور ژنتیک هم دادن بریم برای مشاوره. خلاصه ما به این زودی کم نمیاریم!! 

ممنونم عزیزم من ک دیگه امیدی ندارم ب خاطر اون امید و برق چشای همسرم ک همش میگه من دلم روشنه صبر میکن ...

عزيزم اينطوري نگو خدا به همه ما قطعا حواسش هست ، حالا واقعا حكمت بعضي اتفاقها رو ما نميدونيم اصلا ، ولي خوب براي خدا هم كه معجزه كاري نداره ، ديگه فقط توكل كن به خودش . 

یعنی چی به ظاهر هایپر نبودی؟ اگه منظورت تعداد فولیکول بالغه خب میتونسته کلی فولیکول غیر بالغ وجود دا ...

منظور اينه كه دكتر گفت يازده فوليكول دارم، پس هايپر نيستم، غير بالغ اصلا نگفت دارم يا نه، ولي امروز از درد كلي گريه كردم، درد شكمم خيلي زياده

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
دوستان!! بنظرتون من ازمایش تیتر تکرار کنم؟ 

تکرار کردن بهتره.....

من شخصا با اینکه بتام بالا هم بود سه بار تکرار کردم که خیالم از ریتم رشدش راحت بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها میگم اگه جنینی باشه پس چرا بتام اومده پایین ...خودم راحتتر بودم اگه داروهام قطع میکردم و زودت ...

عزیزم میفهمت اما برای اینکه جای اما و اگر نمونه بهتره تکرار کنی.....

تو که این همه صبر کردی دو روزم روش.....

اگه بالا بره خوشحال میشی که زود نا امید نشدی و خدای نکرده پایین بیاد لااقل میگی تا آخرین لحظه براش تلاش کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی! میدونم عزیزم چه حالی دارین. ان شالله هرچی خیره. اما باز بهتره بررسی بیشتری انجام بدین. منم هنو ...

آفرین به همتت.....

اینطوری تکلیفت مشخص تر میشه که مشکل از جنین بود یا شرایط محیطی.....