2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
ثمين جون خدا رو شكر كه كارت به كورتاژ نكشيد ، ان شا الله با همين داروهايي كه داري تخمكهات با كيفيت ت ...

انشالله عزیزم .داروخونه گفت اوابوست نیست مشابهش هست به نظرتون بخرم اگر پیدا نکردم ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه شک ...

به سلامتی مامان لاله جون...خوش قدم باشن جوجه طلایی ها...و ایشالا سفت سفت نه ماه بچسبن به دل مامانیشون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به همتت..... اینطوری تکلیفت مشخص تر میشه که مشکل از جنین بود یا شرایط محیطی.....

آناجون ما رفتیم مشاور ژنتیک. برامون آزمایش کاریوتایپ نوشت که فرداصبح میریم انجام میدیم. جوابش دیر آماده میشه. یه آزمایش sdfa:(sperm dna fragtion assay برای همسرم نوشت که گفت کرمانشاه نداره باید برین تهران. گفت آزمایشگاه یاس برین!! گفتم کلینیک ابن سینا هم داره؟ گفت بله. حالا ببینیم کجا قسمت میشه. نمیدونم اون آزمایشگاه یاس دقیقه یا برای اطمینان باید همون ابن سینا بریم؟!🤔 بعد یه آزمایش برای جنین سقط شده نوشت. که ببینن مشکل کروموزومی داره یانه. کل شجره نامه مونو پرسید! اجدادمونو آورد جلو چشممون! 😅 حتی عمو و عمه های مادرشوهرمو هم پرسید! چند مورد مشکل ژنتیکی تو فک و فامیل بود که گفت مهمه و اگه خودمون مشکل داشته باشیم چاره اش میکرو و pgsdهست بنظرم اگه اسمشو درست بگم! اما اونم ۳۰% شانس موفقیت داره یا اینکه اونقدر طبیعی باردار بشم تا بالاخره یه بچه سالم دیگه بوجود بیاد! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
انشالله عزیزم .داروخونه گفت اوابوست نیست مشابهش هست به نظرتون بخرم اگر پیدا نکردم ؟

نميدونم عزيزم من تا حالا اين قرص رو استفاده نكردم فقط ديدم كه توي همين ني ني سايت خيليها استفاده كردن ، حالا من برادرم دكتر داروساز هست بهش پيام دادم ازش پرسيدم كه مشابهش خوبه يا نه هر موقع جواب داد بهت خبر ميدم عزيزم . 

اوابوست شامل اینوفولیک و کیوتن و ملاتونین و ویتامین ای هست. اینا همه جداگانه هم تو داروخونه هست.

الهی عزیزم یعنی هنوز سقط نکردی؟...چقد ماها گناه داریم بخدا😔

اگه بخوام طبیعی سقط کنم حالا حالاها باید منتظر باشم. فردا از دکترم وقت گرفتم برم برام شیاف یا داروبده تا خونریزیم شروع بشه. میخوام تاعید پروندش بسته بشه. نمیخوام خانواده هامون چیزی بدونن.!!

سلام دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه شک ...

لاله جون ب امید خدا دیگه مامان شدی و عید امسال عید خوبی برات میشه ب سلامتی باشه و بزودی هم شاهد شادی شما هستیم

نميدونم عزيزم من تا حالا اين قرص رو استفاده نكردم فقط ديدم كه توي همين ني ني سايت خيليها استفاده كرد ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

لاله جون به امید خدا با نی نی هات سر سفره هفت سین میشینی 😍

خدایا شکرت😙
انا جان امپول hcg برای انتقال حتما ضروریه زدنش؟ فردا 11 انتقالم تا حالا سه تاشو نصف زدم دوباره روز 13 یکی دارم تصمیم دارم اخریو نزنم خسته شدم از انتظار .بنظرتون اگه نزنم مشکلی پیش میاد؟ بچه ها شما هم اینقدر hcg داشتین؟؟؟ 
آخی عزیزم الهی ب راحتی سقطش کنی😔آزمایش خون دیگه ندادی؟

یه سری چکاپ cbc  و آنزیمهای کبدی دادم فردا آماده میشه. چکاپ خیلی انجام دادم بعد از بارداری.  Tpoمثبت بود و آنزیمهای کبدیم بالا بود.

خدارو شکر. بسلامتی. ان شالله با نتیجه مثبت دلت شادتر بشه.

رز جون یه سوال داشتم،منم از این ماه دوفاستون قراره مصرف کنم تاحالا استفاده نکردم میشه بگی چه ت ...

ببین عزیزم دکترم سونو کرد گفت پولیپ داری و باید عمل بشی ......ولی حالا ده شب دوفاستون بخور پریود بشی ببینم چی میسه 

ک بعدمجدد سونو شدم بعداز پری و دکترم گفت رحمت تمییز تمییز شده و من خعلی خوشال شدم 

بلاخره اونی ک باید میاد و...