2777
2789
عنوان

شوهرم از من حامله تره

612 بازدید | 31 پست

هر چی تو یخچال هست برا من خریده من اشتهام کمه نمیتونم بخورم اقا دولوپی میخوره من ی بد اخلاقی کنم ده برابر اونم جواب میده تمام کاراش رو مخمه دلم میخاد ی مدت نیبینمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاملس .مردا حامله میشن بدونید

جدی؟😂🤭اقا اینطوری نگید من باورم میشه میرم بهش میگم حامله ایی

از بس بهش گفتم مردا پریود میشن فقط خون ندارند گاهی وقتا که بیحوصله و بی اعصابه میگه باز من پریود شدم😂😂😂💔

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

جدی؟😂🤭اقا اینطوری نگید من باورم میشه میرم بهش میگم حامله اییاز بس بهش گفتم مردا پریود میشن فقط خون ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

آخی باهاشون صحبت کن هم ذوق داره هم می‌ترسه هم ذهنش درگیره الان 

جز اکیپ دختر خاله های نی نی یار☘️اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

😂😂😂عین شوهر من تمام خوردنی ها و آجیل هایی که به اسم من میگیره رو میخوره هی بهش میگم اونا واسه مادر بچه س نه پدر بچه 😄

چند روز پیش سالاد ماکارونی درست کردم بعد مدت ها ،خیلی چسبید خیلی وقت بود نخورده بودیم حالا امروز میپرسه چی میخوای بزاری شام ؟سالاد ماکارونی بزار من اون روز کم خوردم

حالا قیافه ی من😐😐