2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045855 بازدید | 684486 پست
بهار جون کجایی بیا خبر بالا رفتن بتاتو بده مامانی

ایشالله خوش خبره....

بهار جون بدو بیا مارو هم تو شادیت سهیم کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خواهرای گلم. حالتون چطوره. ایشالا که همه خوبید.تبریک میگم به مامانای جدید.‌‌‌...عزیزان اینجا کسی هست که مریض دکتر صالح پور باشه؟؟ خواهش میکنم نظرتون رو راجع به این دکتر بهم بگید لطفا. من فکر میکنم در مورد من اشتباه کرد نباید منو که انقد ذخیره کم داشتمعمل میکرد بعد عمل دیگه انگار تخمدانام تعطیل شده.‌‌‌..البته من که دکتر نیستم مطمئن نیستم☺

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان کسی سابقه خوردن دوفاستون داره، من حدود 12 روزه قطعش کردم ولی پری نشدم چکار کنمم؟ ...

من معمولا سه تا پنج روز بعدش میشدم 

تست بزن شاید نی نی داری😄

خداجونم شکرت       
از من 12 تا تخمک گرفتن ظاهرا حالم هم خوب نبود اصلا الانم همچین خوب نیستم  در طول سیکل برام ت ...

اخی عزیزم انشاله همش جنین شه برات

ببین بیاتلگرام من عکس این پروتتین بدم بهت برو بخر عالیه.....من  میخورم هم یبوست ندارم هم مشکل حالت تهوع و اینا درست شده ....سفیده رو بخور

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام به همه دوستان کسی سابقه خوردن دوفاستون داره، من حدود 12 روزه قطعش کردم ولی پری نشدم چکار کنمم؟ ...

اره عزیزم من خوزدم ......و پنج روز نهایت هفت روز بعد قطع پری میشدم .....قرص خوبیه رحم من کامل تمییرکرد

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
مرسی عزیزم خیلی بهم حرفت آرامش داد...این ترشح دیدم فقط دارم گریه میکنم فعلا ک چیزی نیومد دیگه ولی با ...

بهار جون الان چند تا پروژسترون داری ؟ نگران نباش همه اوایل لک رو دارن منم کلا از اول تا الان فقط عطسه میکنم اونم خیلی وحشتناک که حتی چند تا پشت سر هم هست نگران نباش

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم تا جاییکه من میدونم و شنیدم برا کسی ک مشکل نداره فقط میگن فشار خیلی زیاد مث وزن خیلی سنگین با ...

من ویتامین دی 3 پنجاه هزار میخوردم دو هفته ای یکی از 11 اومد 29 هنوز دارم میخورم تا بعد انتقال ببینم چند میشه

خدایا شکرت😙

سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی قهوه ای دارم با درد زیر دل و کمر درد امروز وقت میگیرم میرم دکتر...نظرتون در مورد این بارداری چی بود ؟...خوشحالی ما فقط همون یک روز ک جواب مثبت گرفتم بود...ولی باز امیدم ب خداست و امیدوارم ک خدا بهترینهاشو برای شما دوستانم در نظر گرفته باشه و هر روز شاهد شادی تک تک شما باشم

سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی ...

واییییی.بهار.از صبح دلم پیشت بود...عیبی نداره عزیز دلم....این نشون میده که توانایی بارداری رو داری.....خدا زود زود دوباره دلتو شاد میکنه عزیزم.غصه نخوری ها

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی ...

بهار جون 😢 نمیدونم چی بگم چقدر اونروز خوشحال شدم انگار خودم مثبت شده بودم همینکه باردار شدی نشونه خوبیه ان شاءالله دفعه بعد پیشت میمونه😔

خدایا شکرت😙
بمن چهارتا داده بود هفته ای یدونه

مرسی عزیزم منم سر خود هفته ای یه دونه زدم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من ویتامین دی 3 پنجاه هزار میخوردم دو هفته ای یکی از 11 اومد 29 هنوز دارم میخورم تا بعد انتقال ببینم ...

ممنون عزیزم.پس اثر قرصشم زیاده من فک کردم تاثیر قرص خیلی کمه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بهار جون عزیزم بخدا خیلی ناراحت شدم برات انشالا دفعه دیگه باز مثبت میشی و دیگه برات میمونه شاید اینبار قسمت نبوده شاید اگه این بچه برات میموند خدایی نکرده فردا پس فردا مشکلی میداشت بهر حال ناامید نشو عزیزم.بخدا خواستم بت بگم کار خوبی نکردی ک قبل آز دوم خبرشو دادی ب خونواده ها،ولی با دیدن عکسا و خوشحالیت دلم نیومد ایشالا دفعه دیگه بعد آز دوم ی جشن بزرگ بگیر همه رو خبر کن