2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 101908 بازدید | 557 پست
دقیقا منم همینجورمیشم ولی شوهرم اصلا مراعات نمیکنه مث خانومااینجا میگه ادادرمیارم ولی من نفسم میره ق ...

آخه نمیشه تو دعوا فیلم بازی کرد که 🙃

من کبود میشم که همسرم خودش میفهمه فیلم نیست بعذ عذاب وجدان میگیره که اصلا فایده ایی نداره واسم 

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

شاید واقعااایشونم مشکل قلبی داره چراابااستاتر صحبت نمیکنین که اخلاقشو درست کنه بازی روانی پیش نیاره ...

هر جایی طبق هر موقعیتی باید نظر متناسب اون موقعیت رو داد

پیامای منو درست بخونید 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی دروغ میگه شوهر من دو بار عمل قلب باز کرده دیشب هم در حد مرگ باهاش دعوا کردم ولی قلبش نمیگیره تاز ...

الان خوشحالی منم ناراحتی قلبی دارم دقیقا شمامث همسرمنی منکه ازش متنفرم نمیدونم شوهرت ازدستت چی میکشه متاسفم اون دنیایم هس حتما حقمونو میگیرین 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

الان خوشحالی منم ناراحتی قلبی دارم دقیقا شمامث همسرمنی منکه ازش متنفرم نمیدونم شوهرت ازدستت چی میکشه ...

میگیریم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آخه نمیشه تو دعوا فیلم بازی کرد که 🙃من کبود میشم که همسرم خودش میفهمه فیلم نیست بعذ عذاب وجدان میگی ...

من اینقد بیشعوره که اصلامحل نمیده منم اصلا جلوش نمیگم حالم بده فقط میرم توتنهاییم گریه میکنم 

آخه آدمی نیس که دروغ بگه هیچوقت دروغ نمیگه

اسی جان بیکاری اینجا نظر میخوای؟! 

الان تانبرنت محضر خونه پای حکم طلاقو امضا نکنی ولت نمیکنن😒

بعضیا چقدر بدبینن.قهوه خونه. و پیچونده و ....فیلمو🙄.اینا توزندگی خودشون چیکار میکنن باشوهراشون،خدابه داد شوهرای بدبخت اینا برسه

واقعا نفهمیده بودی که جا به جا شدی؟🤔

نه بخدا چون  مهمون داشتم صبح زودم بیدار شده بودم اینقدر خسته بودم که یهو بیهوش شدم 

من موقع هایی که خستم خوابم سنگین میشه 

ولی من کلن خوابم سبکه بجز وقتایی که خستم

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

شوهرت داره با تو بازی روانی راه میندازه دعواتون شده تقصیر هرکی ک هست مهم نیس اصلا تو دعوای زن و شوهر ...

دیشب اومد امروز صبح حرف زدیم باهم حلش کردیم اون معذرت خواهی کرد ولی من هنوز ازش دلخورم باهاش سر سنگینم 

اسی جان بیکاری اینجا نظر میخوای؟! الان تانبرنت محضر خونه پای حکم طلاقو امضا نکنی ولت نمیکنن😒بعضیا چ ...

من ب اسی کار ندارم ولی پسرا حداقل ی بار اینکارو کردن ک ب دوست دختر یا زنشون بگن حالشون بد شده و بیمارستانو این داستانا.واسه همین اولین احتمال اینه.

خیلی حساسیت نشون نده رو قلب درد میشه ی نقطه ک نشه باهاش حرف بزنی فوری میگ آخ قلبم وای قلبم

همیشه همینطوره متاسفانه 

فقط اون نیس که من وقتی عصبی میشم میزنم به معدم خیلی اذیت میشم