2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم اسم آزمایشا چی بود که انجام دادی؟که اندومتریوز مشخص شده، ممنگن میشم بهم بگی،خودت علایم ظاهری خ ...

نه علائمي نداشتم فقط به توصيه انا پیش دکتر پادمهر کلینیک آندومتریز ابن سینا ویزیت شدم چون ای وی اف منفی داشتم و میخواستم کلا یهذهیسترو بشم

ممنونم عزیزم، حرفات بهم آرامش داد، صبح با دکترم حرف زدم گفت اصلا نگران نباش ، موفق میشی،شرایطت اصلا ...

فداااات خدارو شكر ليلا جون به دكترت اعتماد كن تو اين چند سال با ديدن دوستايي كه مشكل مارو داشتن  واقعا به اين باور رسيدم كه ممكنه دير اتفاق بيفته ولي حتما اون اتفاق خوبه،  مادر شدن براي هممون رقم ميخوره تنها شايد خدا ميخواد باور ايمان و اعتقاد ما رو مورد امتحان قرار بده من هميشه به خودم ميگم ماها برگزيده ايم چرا از بين كلي زن ما؟چون ما بهترين مادرهاي دنيا ميشيم كه بعد كلي درد و سختي فرزندمونو به اغوش ميگيريم 

بي صبرانه منتظر شنيدن خبرهاي خوبم 🙏❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها خوب هستین.من رفتم دکتر امپولهای قبل از انتقال بهم داد.سوپرفکت که ساعت 9 صبح باید بزنم ولی نگفت امپول سلکسان کی بزنم فقط نوشته روزی یکی! اینو باید کی بزنم که با سوپرفکت تداخل نداشته باشه؟

الهی.. مبارک مبارک انشالله با بتای تپل بیای. عزيزم انشالله هشت ماهه دیگ به سلامتی بقلت هستن. بارداری ...

قربونت عزیزم. ان شالله بزودی قسمت شمام میشه. از من بعیده بتام تپل باشه. هاله بی بی چکم خیلی کمرنگه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
مادرانگييت مبارك ياس جونم🙏❤️❤️❤️😘

ممنونم عزیزم. نمیدونم شما باردارید یا در چه مرحله ای هستید‌. ان شالله قسمت همه منتظرا.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لاله جان اگه یادت باشه من ذخیره م 9بود بااین وجودتخمکام زیاد نیستن حتی خداروشکرهایپرنشدم بااینکه مطم ...

اره عزیزم یادمه
الان چند تا فولیکول داری؟
داروهای شما چی بودن؟ و چه دوزی؟
شما هم ستروتاید داری؟

والا من ترجیح میدم هایپر بشم تا اینکه تخمک کم داشته باشم
هایپر شدن نهایتش بیمارستان بستری شدنه
اما تخمک کم باشه باید کلی استرس داشته باشم که چند تاش جنین میشه چند تاش کیفیت داره

میخوام یه بار پانکچر بشم و چند بسته جنین داشته باشم خیالم جمع باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزيزم من بيمار دكتر نصر  هستم  امروز هم داروهامو برام نوشتن اصلا هم بهم نگفتن كجا برم دارو ...

عزیزم بیمارای دکتر نصرو من هر کسی رو دیدم میگن تاکید دارن همون جاهایی که میگیم دارو رو بخرین چون ممکنه تقلبی باشه
حالا ممکنه یکی دو نفر هم از دستشون در بره
یا شاید شما عدد ذخیره تون مناسبه و ترس از کم شدن تخمک ندارن برای شما

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ای وای لاله جون مگه سیکلت شروع شده؟ عزیزم ذخیره ت بالاست قطعا تعداد تخمکهات هم زیاده. انشالا تخمکهات ...

نه ازی جون شروع نشده
اما ثمین جون که عدد ذخیره مون مثل همه، دکترمون هم یکیه، با تجویز دکتر فقط 4 تا تخمک داشت
منم استرس گرفتم نکنه منم سیکلمو طوری طراحی کنه که تخمک هام کم بشه

احتمالا مجبور بشم بهش بگم گونال و مریونال برام خوب جواب داده، اگه دیدم داره سینال مینویسه

اخه دکتر زنان منو معاینه کرد گفت تبخال تناسلی نداری فقط تو خونت هست که باید بری دکتر عفونی حالا چیکا ...

همین دیگه پیش دکتر عفونی باید برین
مقدار عددش کمه این نشون میده که جدیدا وارد بدنتون شده
ممکنه دکتر عفونی دوباره تکرار کنه برا یه ماه یا دو هفته بعد

استرس نداشته باش لاله جون بسپار به خدا منو نمیگی دو تا تخمک داشتم یه دونه جنین شد بازم سپردم بخدا که ...

ان شاء ا... میشی عزیزم
خدا بزرگه فدات شم
میفهمم چقدر استرس کشیدی

عزیزم به تعداد بالا نیاز نداری قراره با اولین انتقالت مامان بشی الکی چرا هزینه فریز بدی....... پس ف ...

انا جون سری قبل 10 تا جنین داشتم
اما به خاطر کیفیت پایین اسپرما ، گرید جنین هام  پایین بود
که همون اول 5 تا رو ریختن دور
5 تا موند که موقع فریز کردن یکی دیگه از بین رفت و 4 تا رو انتقال دادم

خیلی سخته
میدونستم بار دوم سخت تره اما نه تا این حد که از الان این قدر استرس داشته باشم
نمیدونم چطور باید اون 2 هفته رو طی کنم

من احتمالا علاوه بر این دکتری که پیشش میکرو میکنم ، تحت نظر یکی از دکترای مرکز قبلیم هم میرم
مثلا اگه دیدم هپارین و اسپرین و اینا رو نداد از اون دکتر بخوام برام تجویز کنه
یا مثلا در مورد دوز داروهام باهاش مشورت کنم

مرسی عزیزدلم. تی فدا! شمام همینطور. 

ممنونم گلم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....