2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

لاله جان،ممنونم از راهنمایی هات عزیزم،،،،من امروز پریود شدم،دکتر دیروز منو سونو کرد و پرگوریس داد شانزده تا روزی دو تا دور ناف بزنم،،،گفت سونو بعدی که خیلی مهمه روز شش یا هفت،،،من چند تا سوال دارم،،،،به نظرتان دیگه نیاز نبود روز دوم پریود هم سونو بدم؟؟؟روز شش که برم پیشش بازم دارو میده؟؟؟برای اندومترم اصلا دارو نداد،،،فقط گفت خوبه،،،،میترسم قطره باز. کم باشه،،،،روز چهارده بیشتر از شش نشده نا حالا،،،،روز شش بدم دیر نباشه واسه ضخامت اندومتر دارو دادن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من تپش قلب گرفتم 😢😢😢😢😢😢
دارم خجالت میکشم از اینکه اینجا به هر کسی استرس داشت دلداری میدادم که استرس نداشته باش و توکل کن به خدا

به شدت برام مهمه که حتما تعداد تخمک هام زیاد باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وای من تپش قلب گرفتم 😢😢😢😢😢😢 دارم خجالت میکشم از اینکه اینجا به هر کسی استرس داشت دلداری میدادم ...

لاله جون ایشالا بزودی خبر مامان شدنتو مشنویم

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
لاله جان،ممنونم از راهنمایی هات عزیزم،،،،من امروز پریود شدم،دکتر دیروز منو سونو کرد و پرگوریس داد شا ...

نه عزیزم لازم نیست برا روز دوم
روز دوم سونو میکنن تا از بابت کیست و اینا خیالشون راحت بشه که خب شما روز اخر پریود سونو شدی و کیست نداشتی

بله روز 6 هم باز دارو میدن
فقط ممکنه دوزش تغییر کنه
یعنی کم یا زیاد بشه

ضخامت هم همون روز 6 چک میکنن و بر اساس اون استرادیول میدن
نگران نباشین دیر نمیشه چون خود این امپولا رو ضخامت هم تاثیر داره عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وای من تپش قلب گرفتم 😢😢😢😢😢😢 دارم خجالت میکشم از اینکه اینجا به هر کسی استرس داشت دلداری میدادم ...

ایشالا زیاده عزیزم،بدن ها با هم فرق داره،فقط عدد ذخیره مهم نیست،،،هورمون ها هستن که باعث تخمک گذاری میشن

نگران نباش

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ازمایش خون Listeria=1/100 و رنج ازمایشگاه نوشته up to =1/100 با Hsv ab 1+2 (igm =1.5 رنج ازمایشگاه ...

لیستریا رو مرزه دقیقا ، مثبت نیست اما بردر لاینه
اما تبخال تناسلی مثبته
قبلا این مشکل رو داشتین یا اولین باره این تست رو دادین؟

یه دکتر بهم گفت باید بری سه ماه دارو بگیری ولی باید بری متخصص عفونی رفتم متخصص عفونی فقط بهم امکسی س ...

به نظرم کافی نیست
اموکسی سیلین!!مگه گلو درده !!

ایشالا زیاده عزیزم،بدن ها با هم فرق داره،فقط عدد ذخیره مهم نیست،،،هورمون ها هستن که باعث تخمک گذاری ...

به هر حال دارو ها و نوع پروتکل هم مهمه دیگه 

لاله جان،ممنونم از راهنمایی هات عزیزم،،،،من امروز پریود شدم،دکتر دیروز منو سونو کرد و پرگوریس داد شا ...

عزیزم دکتر من داروهامو تجویز کرده و گفته نیاز نیست دوم پری بیای یا روز ۶ یا ۷ پری باید برم سونو و واسه ضخامت چبزی نداده فقط مکمل اینو فولیک و ژل رویال گفته فعلا بخورم

ثمین جون شما سری های قبلی چند تا تخمک داشتین؟
داروهات هم اگه میشه بگو
کلی بگو، نمیخواد تعداد وو اینا رو بگی
فقط میخوام بدونم سیکلی که تعداد تخمک هات زیاد بوده ، چه دارویی داشتی

لاله جان اگه یادت باشه من ذخیره م 9بود بااین وجودتخمکام زیاد نیستن حتی خداروشکرهایپرنشدم بااینکه مطمین بودم میشم

ب قول خودت داروخیلی مهمه پس به دکترت بگو دارو بادوز بالاوقوی بده ک انشاءالله تخمک زیادداشته باشی ولی ب هرحال دکترحواسش هست ک چیزی نده ک ب ضررت باشه عزیزم

نگران نباش