2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام لیلاجون،امیدوارم هرچ زودتر معجزه ی خداشامل حالت بشه وطبیعی باردارشی انشاءالله عزیزم میشه بگی چن ...

سلام عزیزم، ممنونم بابت دعای قشنگت، عزیزم اگر اجازه بدی من نظر نمیدم چون تخصصش رو ندارم ، از طرفی بدن هر کس متفاوت حتی فکر کن بدن خود ما توی هر سیکلی با سیکل دیگه عکس العمل متفاوت نشون میده ، مدل داروهای مورد مصرفی ، دوز داروها ، نوع سیکل ، پارامترهای هورمونهایی مثل fsh ، amh و بقیه هورمونها باعث میشه که بر اساسشون دکتر برای ما یه سیکل تقریبی در نظر بگیره ، که حتی پزشکان هم تقزیبی سیکل رو معین میکنن ، چون باید دید بدن هر کسی با دارو چه واکنشی نشون میده. بنابراین عزیزم امیدت به خدا باشه ، ایشالله خیر.

ببین من دکتر بهم گفت میخوای میتونی ادامه بدی چون فولیکول زیاد داشتم دوز داروم کم بود و میتونستم تخمک داشته باشم ولی باهاش مشورت کردم گفتم نظرت چیه گفت میتونی کنسل کنی ریسک داره این سیکلت ، اولش خیلی خیلی حالم گرفته بود چند روز ناراحت بودم ولی خودمو جمع و جور کردم الانم با دکترم حرف زدم گفت تو نتیجه خوب میتونی بگیری فقط تا حالا دوز دارو کم بهت دادن ، از این به بعد یه پروتوکل جدید و متفاوت بهت میدیم ، الان من میبینم حتی بچه ها با ذخیره بیشتر از من دوز داروهاشون خیلی بیشتر.

پس فقط امید داشته باش به خداوند اعتماد کن ، مطمین باش که دکترت خیلی بهتر میدونه داره چیکار میکنه.

ببخشید تروخدا، امیدوارم ازم ناراحت نشده باشی.

سلام بچه ها ب همه مامانیا تبریک میگم یاس عزیزم مبارک باشه ایشالا نی نیت ب دل مامانش بچسبه و سلامت بیاد بغلت گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم لیلا جون شما ک همیشه برای من مشوق خوبی  بودی هرگاه استرس داشتم با حرفات بهم آرامش میدادی. ...

سلام عزیزم ، ببخشید که باعث شدم ناامید بشی، ولی لیلا زود خودشو جمع و جور میکنه ، ممنونم از پیامت و دعای قشنگت،  فقط خدا میتونه گره مشکل مارو باز کنه ، امیدم به خداست و میدونم که نوبت ماهم میشه، این چند روز حالم گرفته بودم ولی با کمک خدا تونستم دوباره سرپا بشم، دیدم شرایطی خیلی خیلی بدتر از من موفق شدن پس منم میشم ، حتما بهتر این بوده که اینبار نشه. ایشالله خبرای خوب ازت بشنوم.

ليلا جونم خيلي ناراحت شدم فقط نا اميد نشو دوستم ما اينجا همه درد مشترك داريم بارها بارها همگي شكست ...

ممنونم عزیزم، حرفات بهم آرامش داد، صبح با دکترم حرف زدم گفت اصلا نگران نباش ، موفق میشی،شرایطت اصلا بد نیست ، فقط یکم شانس هم دخیل ِ، خلاصه بهم گفت راه جدید رو در پیش میگیریم ، تا حالا هم دوز داروهات کم بوده و خب بازم جواب دادی پس برای نتیجه بهتر دوز دارو رو افزایش میدیم، خب اینجا کلا خیلی موافق دوز بالا نیستن، برام یه عالمه شرایط قانون رو هم توضیح داد، ایشالله اینبار نتیجه میگیرم، فقط خداروشکر کردم الکی نرفتم پانکچر و اون همه هزینه بیخودی ، صدمه روحی هم از یک طرف ، ایشالله با انرژی میریم برای دفعه بعدی بازم مرسی از پیامت .❤️😘🤗

لیلا جون واقعا متاسفم  ولی ما ها نباید کم بیاریم باید تلاشمون رو بکنیم  میدونم خسته ش ...

افسون جونم ممنونم بابت حرفای پرامید و پر انرژیت عزیزم، بله واقعا ، تو راه ما یه سری مانع جلوی پامون قرار میگیره ولی همونطور که گفتی باید مقاوم باشیم و فقط کم نیاریم.

با دکترم هم حرف زدم، کلی بهم امید داد ، 

ایشالله در بهترین شرایط میری برای انتقال، در مورد پریودت ببین نگران نباش داریم مواردی که پریود نمیشن کلا آمنوره دارن ولی براشون انتقال میدن پس نترس این چیز عجیبی نیست. به دکترت اعتمادد کن. ایشالله که مامانی عزیزم.❤️😘🤗

یا علی ، واقعا به من قدرت میده تکرارش. 

لیلااااا جووووون خیلی خوشحال شدم ک اومدی عزیزم دلم برات تنگ شده خیلیییییییی ...از خبری ک از خودت داد ...

بهااااااارررررر جوووووونم ، مهربون من ، منم دلم برات خیلی تنگ شده ، ببخش عزیزم ناراحت شدی ، ممنونم بابت محبتت، الان که حالم خوبِ اومدم هم ازتون تشکر کنم، هم بگم ناراحت نباشین، امید به خدا ایشالله با شرایط بهتر میرم توی سیکل ، و اینبار موفق میشم. خودت خوبی خوشگل من ؟ ایشالله زودتر مامان شدنت .❤️😘🤗

من دور مهربونيت بگردم،عزيزم ان شاالله خداي بزرگ كه مهرش إز همه مادرا بيشتر به فريادمون برسه، انشاالل ...

فدات عزیزم، الهی آمین ، خوبی مامان خوشگل ؟ استرس نداشته باشیا خدا خودش مراقب نی نی هات هست.

عزیزم ببین اولا بین شیاف پروژسترون و انوکسان لااقل دو ساعت فاصله بده ترجیحا یکی صبح.یکی شب باشه بهتر ...

ممنون عزیزم. پیداش میکنم. راستی من قبلا به قرص دیدروژسترون حساسیت داده بودم. پس شیاف همون رکتال میزنم. من تا پریروز درگیر کابوس لتروزول و iui و ذخیره کم تخمدانم بودم. یهو به خودم اومدم دیدم پری نشدم. روزای جابجاییمون ترشح زرد مایل به قهوه ای دیدم! فکر کردم دارم پری میشم. اما دیگه خبری نشد! فکر کردم بخاطر استرس جابجایی عقب انداختم. اما اینطور نبود!! امیدوارم همه دوستای منتظرم مثل من غافلگیر بشن. و امیدوارم این بارداریم ادامه پیداکنه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
یاس جون چه خوش شانسم ، روزمو با خبر خوبِ باردار شدنت شروع کردم ، مبارکت باشه، مارو هم دعا کن عزیزم. ...

ممنونم عزیزم. همیشه به یاد شما هستم. از وقتی اومدم این تاپیک و با سختیهای میکرو آشنا شدم. دعام برای همه اینه که فقط خدا به همه با آرامش بچه بده. الهی که بزودی دامن شمام سبز بشه. منم نمیدونم گرید جنینم چیه!! شمام برای من دعا کنین پایینتر از C نباشه!😉 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم بستگی به نوع سیکلت و پاسخ بدنت به دارو داره....... البته سوالت کلی بود...... نگفتی فریزه یا ...

ممنون عزیزم من هروقت شرایطم جورشه دکترم گفت روز دوم پریودت بیابرای سونو که آی وی اف کنم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.