2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

سوپرفکت میزنم امروز یازدهمی را زدم خیلی علایم پریودی دارم همین ۵شنبه یا جمعه که دکترم نیس پریود میشم 

خودش گف روز اول بیا یعنی میشه شنبه برم پیش خودش یعنی روز دوم یا سوم برم مطب ؟

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
من اولین ای یو ای لترزول ،،،،آمپول اچ ام جی،،،،،دو تا،،،،،و دو تا اچ سی جی،،،،دومین ای یو ای همین ها ...

عزیزم اچ ام جی یه عنوان کلی دارویی هست، مثل انتی بیوتیک
اسم خود دارو چی بود؟
مثلا فوستیمون
گونال
مریونال؟

چند تا تخمک داشتی با این مقدار امپولا

جای این امپولا سفت نمیشه اصولا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جنينام ٣ روزه بودن .امشب خيلي كمردردم بيشتر شده اينقد كه مي زنه تو پاهام گفتم شايد داره لانه گزين ...

ان شاء ا... خیره فدات شم
یکی از نشونه ها همینه اتفاقا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ولی به من گفتن روز 14 سیکلت وقت بگیر بیا مطب که تازه اون روز ، بهم بگن کی برم هیسترو :( درسته که احت ...

ازی جون تا جایی که من میدونم و از بچه های دیگه که بیمار عارفی هستن سوال کردم، عارفی بعد از پانکچر یه ماه استراحت میده بعد ال دی میده و هیسترو میکنه 19 تا 21 پریود
انگار عارفی ال دی رو استفاده میکنه هنوز

5.2 بود عزیزم

عه عدد ذخیره هامون مثل همه!! :))))

ثمین جون شما سیکلی که با ظهیری پانکچر داشتی چه داروهایی دشتی؟
مریونال و سینال اف و ستروتاید؟
چه دوزی مریونال داشتی؟وچه دوزی سینال اف؟
و اینکه چند تا تخمک  گرفتن؟

ببخشید سوالام زیاد شدن

سلام لاله سرخ ببخشید من اینماه میخوام میکرو بشم آمپولام فوستیمون وپیورگان میشه بگی آمپولام ایرانیه ی ...

عزیزم خارجیه

کلا رو جعبه ی داروها رو نگاه کنین نوشته مال کدوم کشور هستن

سلام بچه ها کسی هست.من دیروز روز 16 بازم آز دادم منفی بود به دکترم زنگ زدم گفت تا شنبه آمپولاتا بزن دوباره آز بده اگه منفی بود بگو تا بگیم آمپولاتا چیکارشون کن.چند تا سوال

من از دیروز ترشح آبکی قهوه ای دارم .حتی دیشب رو دستمال کمی خون صورتی ام بود.دل و کمرمم درد میکنه شدید از چی هست ممکنه بخوام پری شده باشم یا دارم میشم با این اوضاع آمپول ها

-آمپولا اگه منفی شدن یهدفعه قطع میشن مثلا شنبه میگن دیگه کلا نزن

-مگه ممکنه تا شنبه فرق کنه بتا با این اوضاع.چرا نمیذاره آمپولاما قطع کنم.شنبه میخوام برم مشهد مثلا.کاش اوونجا پری نشم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام دوستان نازنينم  الان سونو انجام دادم دكتر گفت تمام فوليكول هام بالغ شدن و اماده پانكچر گف ...

عزیزم این همه زحمت کشیدین باید یه جوری همسرت خودش رو برسونه
اگه واقعا نمیشه دیگه باید تخمک رو فریز کنین

لاله جون در طول امسال چندبار آزمایش crpدادم که مثبت میشد. یه بار 23 یه بار 19 وبار بعدم فقط مینوشتن ...

عزیزم پس فعلا صبر کن تا جواب ایمنی هات بیاد بعد 

گفتن با حراست هماهنگ ميكنيم تاهمسرت ساعت ٦ صبح بياد نمونه بده و بره. يعني ميتونه با پرواز ٧/٥ صبح بر ...

خدا رو شکر که همکاری کردن عزیزم 

عزیزم پس فعلا صبر کن تا جواب ایمنی هات بیاد بعد 

لاله جونم یه چیزی میخوام بگم! نمیدونم باردارم یانه! آخه هنوز پری نیومده! من چیکارکنم! زنگ زدم آزمایشگاه گفتن آزمایشایی که فرستادیم تهران شاید امروز جوابش بیاد شایدم تاچند روز دیگه بیاد! بنظرتون من چیکار کنم؟!!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام بچه ها کسی هست.من دیروز روز 16 بازم آز دادم منفی بود به دکترم زنگ زدم گفت تا شنبه آمپولاتا بزن ...

یکی اومد جواب منا بده

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام بچه ها کسی هست.من دیروز روز 16 بازم آز دادم منفی بود به دکترم زنگ زدم گفت تا شنبه آمپولاتا بزن ...

عزیزم فک نکنم با این ترشحات و ازمایش منفی شنبه مثبت بشه فک کنم داری پریود میشی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم فک نکنم با این ترشحات و ازمایش منفی شنبه مثبت بشه فک کنم داری پریود میشی 

به نظرت آمپولاما قطع کنم دیگه

سوپرفکت میزنم امروز یازدهمی را زدم خیلی علایم پریودی دارم همین ۵شنبه یا جمعه که دکترم نیس پریود میشم ...

برای من و خیلی از دوستان اینجا معمولا میگن دو یا سوم پریودی بیا حالا میتونی با خود دکترت تماس بگیری و بپرسی 

وبهشون بگی که دوس دارم خودتون سونو کنید