2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من جنينام ٣ روزه بودن .امشب خيلي كمردردم بيشتر شده اينقد كه مي زنه تو پاهام گفتم شايد داره لانه گزين ...

ایشالاااااااااااااا

اذیت های نی نی باشه این درد ها🙏💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

عزیزم لیلا جون شما ک همیشه برای من مشوق خوبی  بودی هرگاه استرس داشتم با حرفات بهم آرامش میدادی. ناامید نباش همیشه معجزه اتفاق میفته ان شاءالله ک برای شما هم بیفته 

اگر لایق باشم حتما برات دعا میکنم 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

آنجلینا جون پس سی دی ۱۹ و hla-drت خیلی بالای رنجن......

اونیم که پایین بود فکر کنم سی دی ۳ بود.......

عزیزم با توجه به آزت خوب شرایط ایمنی انعقادیت جای تمرکز داره......

ایشالله با کنترل همین موارد این دفعه حتما مامانی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی مهربون،،،، بچه ها من فردا میرم دکتر برای دادن دارو که وارد سیکل میکرو شم به امید خدا،من اصلا ا ...

عزیزم بله داروها ایرانی خارجی دارن......

برا ضخامت آب زیاد بخور.....

پیاده روی داشته باش.......

دوستان روزی ۴-۵ تا گوجه میخوردن ببین با طبعت سازگاره بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون عزیزم میشه راهنمایی کنی من امروز صب ترشح قهوه ای داشتم کم بود و ادامه دار نبود ولی از ترسم ...

عزیزم نگران نباش من دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم......

حالا که شیاف گذاشتی ادامه بدهتا شرایطت استیبل بشه......

بعد با مشورت با دکترت کمش میکنی.....

به خاطر ترشح قهوه ای فوری یه شیاف اضافه نمیکنن.....

اول استراحتت رو میکنی اگه ادامه دار شد و بیشترم شد اون وقت اضافه میکنن!!!!!!

عزیزم نگران نباش من دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم...... حالا که شیاف گذاشتی ادامه بدهتا شرایطت است ...

خب حالا استفاده کردم بد نباشه ؟ اخه ترشحم کم شد ولی کمر درد داشتم الانم دارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

لیلای عزیزم عشقم.......

عزیزم میفهمت.......

اینم یه جور قماره یعنی فقط فوت و فن نیست شانسم نقش مهمی داره......

البته قضیه مادر شدن ارتباطی با قمار نداره چون یه هدف شیرینه و نمیشه با هم مقایسه کرد منظورم این بود اعداد و رقم فقط برا میانبره ولی رسیدن به هدف فراتر از اعداد و ارقامه......

ولی ته تهش امید میتونه شانس رو هم از رو ببره.....

ببین شکر خدا ثمین جون با امید و همتش یه کشیده محکم بر گونه شانس زد و به زانوش درآورد.......

عزیزم ایشالله بهترینا منتظر تک تکمونه.......

عزیز دلم میدونم خیلی اذیت شدی ولی بدون به زودی زود اون شادی وصف ناپذیر در خونه تک تک دوستای منتظرمون رو میزنه و یکی از اون درام در خونه لیلای خوشگلمونه!!!!!!

سلام شيتون خوش دوستان .كسي ميدونه لانه گزيني چند روز بعد انتقال انجام ميشه ؟

عزیزم.دقیق نمیشه گفت اما الان یه فایل میذارم مطالعه کن......

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

مراحل رشد جنین بعد از انتقال: 

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه : 

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد 

2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد. 

3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه : 

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

@microinjection

ممنون عزیزم روز 12 سیکلم هست باید قبل از تخمک گ باشه دیگه چون ممکنه باردار باشه یکی و تو تایم بعد ...

ولی به من گفتن روز 14 سیکلت وقت بگیر بیا مطب
که تازه اون روز ، بهم بگن کی برم هیسترو :(
درسته که احتمال طبیعی برای من تقریبا صفره، ولی بلاخره با اونهمه آمپول تحریک ماه پیش و اینهمه تقویت همسر ، یک هزارم که میشه احتمال داد. حالا اصلا ما نه ، بقیه ی خانومها که احتمال طبیعیشون بیشتره. فکر کن بزنه طبیعی باردار شی بعد بری هیسترو جنین رو بکشه بیرون :(((
نمیدونم چرا عارفی اینجوری وقت میده
البته اون که نگفت ماماش گفت . همش میگم نکنه اونا اشتباه کنن کار ما عقب بیفته
ولی افسون هم فکر کنم روز 19 سیکلش هیسترو شد

خدایا شکررررررر
دارم از غصه دق میکنم دکتر اونروز بهم گفت علاعم بارداری نداری نگران کننده هست چون معمولا کسایی که جفت ...

عزیزم شما که بارداریت داره خوب طی میشه چرا انقدر نگرانی
والا به خدا من هربار دعا میکنم باردار شم درکنارش آرزو میکنم که بارداریم راحت و بی علائم باشه. واقعا ویار و تهوع تو بارداری خیلی سخته باید خوشحال باشی که نداری:)

خدایا شکررررررر
مرسی عزیزم،،،،الکی اضطراب گرفتم،،،،حس میکنم اطلاعتم کمه،،،راجع به ای یو ای و ناراحتی زنان خیلی مطلب ...

عزیزم آمپولا خوب تزریق بشن انقدرا که گفتی وحشتناک نیست.......

پروژسترونها یه مدت بعد یه کم اذیت میکنه اما اونم اصولشو رعایت کنی انقدرا نیست که بشه کابوست......

تغداد داروها و تزریقاروو اصلا نمیشه گفت چون فرد با فرد فرق داره......

من دز داروم خیلی بالا بود اما خیلیا کمتره......