2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم با مادرت برو یا با هر کسی ک بهش اعتماد داری ...عقب ننداز پانکچرتو امکان آزاد شدن تخمکات هست اگ ...

عزیزم بحث همراه نیست که منظورش اینه برا روز پانکچر همسرش نیست پس لقاح چی میشه.......

اون روز هزار نفرم پیشش باشن باید همسرش باشه که نمونه بده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم مراسم چهلم مامانشه حتما بايدبره شهر ديگه😞😞😞توكل ميكنم به خدا حتما يه راهي پيدا ميشه ميشه ر ...

وای خدا بیامرزدش واقعا نمیدونم چی بگم........

اگه نره خوب باید توجیه کنه اگه بره هم این ور مشکل دارین.......

خوب همون روز بعد نمونه دهی نمیتونه بره؟

خوب خودت چطوری نرفتنتو توجیه میکنی؟

در جریان درمان هستن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدي؟خوب شد گفتي يه راه پيدا ميكنم

عزیزم ببین بی رودربایستی بگم همونطور که خودت نمیتونی بری یه جوری همسرتم اون روز نره یعنی صبحش نمونه بده بعد بره.......

عزیزم کاش سیکلتونو میذاشتین بعد این قضیه شروع میکردین ولی دیگه شده پس یه کاری کنین زحماتتون هدر نره......

عزیزم بحث همراه نیست که منظورش اینه برا روز پانکچر همسرش نیست پس لقاح چی میشه....... اون روز هزار ن ...

من اولش حواسم نبود ک اون روز همسرشون باید نمونه بدن مادر همسرشون فوت کرده و روز پانکچر با چهلم ایشون یکی شده منم گفتم اگه همسرش میتونه صبح زود بره نمونه بده بعد راهی شهرشون بشه

شیافم حدودای ۵ صبح بزن فقط اگه انوکسان داری دو ساعت ازش فاصله بده!!!!!!!

انوکسان ندارم آسپرین دارم . ببخش آنا جون همش مزاحمت میشم . صب به این زودی نمیتونم بزنم میشه شیاف رو شب ۱۲ بزنم آمپول رو هم ۵ بعدازظهر . ببخش من واژینال نمیتونم استفاده کنم مقعدی میشه ؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انوکسان ندارم آسپرین دارم . ببخش آنا جون همش مزاحمت میشم . صب به این زودی نمیتونم بزنم میشه شیاف رو ...

آره عزیزم مقعدی میتونی......

با آسپرین دو ساعت فاصله بده......

خوب پنج صبح نذار......

یا صبح هر ساعتی که میتونی بذار یا شب آخرین ساعتی که میتونی بذار فقط مرتب باشه.....

آره عزیزم مقعدی میتونی...... با آسپرین دو ساعت فاصله بده...... خوب پنج صبح نذار...... یا صبح هر س ...

آنا جون اخرین سوالمه ههه میگم دیروز ۸ گذاشتم اشکال نداره از امشب ۱۲ شب بزارم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ازی جون اگه بخوای سرم بزنی دیگه واقعا پرد نیاز نیست مگر کسی که مشکلات التهابی خاص داره و انا و پی آ ...

لاله جون در طول امسال چندبار آزمایش crpدادم که مثبت میشد. یه بار 23 یه بار 19 وبار بعدم فقط مینوشتن مثبته. دکتر روماتولوژی گفت مشکلی نیست! بعضی آدما crp شون مثبته! بررسی هایی که به عقلشون میرسید رو کرده بودن، بعدش این حرفو زدن! حالا دقیقا نمیدونم واقعا چم هست که همیشه crp مثبته! بنظرتون منم باید پردنیزولون مصرف کنم! جواب آزمایشای ایمنی و انعقادیم 15 بهمن میاد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
وای خدا بیامرزدش واقعا نمیدونم چی بگم........ اگه نره خوب باید توجیه کنه اگه بره هم این ور مشکل دار ...

راستش هيچكس قضيه درمان مارو نميدونه حتي خونواده خودم منم به بهونه سرماخوردگي دخترم كه واقعا هم شديدا سرما خورده نميرم. حالا منتظرم دكتر جنين شناس پرونده رو ببينه و نظر بده كه بهترين راه چيه!دوساعته پشت در اتاق دكتر نشستم و منتظر نظرش هستم. ايشالا كه خدا نااميدم نميكنه. 

آنا جون اخرین سوالمه ههه میگم دیروز ۸ گذاشتم اشکال نداره از امشب ۱۲ شب بزارم

نه عزیزم ایراد نداره ولی به نظرم صبح میذاشتی بهتر بود تقسیمش در طول روز بهتر میشد ولی خوب برا صبح مشکل داری ظاهرا......

آنا جان من که جنینم 4 روزه و هچینگ بوده کی بهتره برم تیتر بتا چک کنم؟ و سن جنین چطور محاسبه میشه؟

عزیزم من که زودتر از دو هفته تست رو توصیه نمیکنم چون فقط استرس میده........

سن جنینتم میشه: ۲هفته+۴روز+چندمین روز انتقال

راستش هيچكس قضيه درمان مارو نميدونه حتي خونواده خودم منم به بهونه سرماخوردگي دخترم كه واقعا هم شديدا ...

کاش بگین شرایط دخترت حوریه که احتمال داره تیاز به بستری باشه و همسرتم نره یا لااقل بعد پانکچر بره......

بگه چون دخترت حالش خوب نیست و ممکنه بستری بشه نمیتونه بره......

گفتن با حراست هماهنگ ميكنيم تاهمسرت ساعت ٦ صبح بياد نمونه بده و بره. يعني ميتونه با پرواز ٧/٥ صبح بره

خيلي خوشحالم بچه ها

خدا بازم نااميد نكرد

امشب بايد hcg و بوسرين بزنم

ايشالا خدا دل همه شما دوستانم رو شاد كنه كه باعث دلگرمي ادم ميشيد. 😘😘😘😘