2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
خانما تورو خدا کمک کنید چرا اینجا خلوت شده من تخمدانم تیر میکشه دو روز پیش سونو شکمی دادم همه چی نرم ...

عزیزم نگران نباش تیرکشیدن عادیه.......

عزیز دلم استراحتتو بکن و خودتو نگران نکن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از ظهر اومدم اینجا کسی نبود راهنماییم کنه     کاش نمیزاشتم اخه فقط صب بود ظهر کم شد من سا ...

عزیزم نگران نباش یه چند روز شیاف میزنی بعد ببیندکترت کی میگه کمش کنی......

نگران نکن خودتو.......

ببخش عزیزم من خیلی سردرد دارم اصلا امروز حالم خوب نبود به زور یکی دو بار اومدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم از غصه دق میکنم دکتر اونروز بهم گفت علاعم بارداری نداری نگران کننده هست چون معمولا کسایی که جفت ...

میگفتی دکترت چرت نگو آنام علایم نداشت تازه خونریزیم داشت جفتشم پایین بود ولی پرنسسش از رو نرفت.......

بگو عمرا!!!!!

بگو دردونه منم مثل پرنسس آنا مقاومه و تصمیم داره صحیح و سالم بیاد بغلم.......

بگو خانوم دکتر چرت نگو آنا حتی یه بارم بالا نیاورد......

به هیچ بویی حساس نبود......

سینه هاش تا ماههای آخر ریلکس بودن.......

بگو دیگه نشنوم از این حرفها بزنی و دل مامانامونو خالی کنی......

عزیزم نگران نباش یه چند روز شیاف میزنی بعد ببیندکترت کی میگه کمش کنی...... نگران نکن خودتو....... ...

این چه حرفیه عزیزم شما همیشه به هممون یاری رسوندی ایشالا زود خوب بشی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ولی به من گفتن روز 14 سیکلت وقت بگیر بیا مطب که تازه اون روز ، بهم بگن کی برم هیسترو :( درسته که احت ...

عزیزم درستش طبق نظر دکتر منم نیمه اول بعد پاکیبود اما منم خیلی دیدم نیمه دوم انجام دادن اما نیمه دومیارو یادمه ال دی هم داشتن!!!!!

یعنی یادمه اکثر کسایی که هیسترو میکردن تو اون دوره ال دی داشتن......

اما اینکه الان ال دی داره از پروتکلها حذف میشه خوب اصولا باید قبل تخمکگذاری انجام بشه!!!!!!

دارم از غصه دق میکنم دکتر اونروز بهم گفت علاعم بارداری نداری نگران کننده هست چون معمولا کسایی که جفت ...

آخه  چه حرفیه زده دکترت،خیلی ها علایم ندارن،،،جاری من تا ماه نه اصلا علایم نداشت ولی دختر خالم تا  آخرین بالا آوردنش دم در اتاق زایمان بود،،،آدم ها متفاوتن،،،فقط آرامش داشته باش مامان آتی جون،من کلی واست امشب دعا میکنم و انرژی مثبت میفرستم عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم آمپولا خوب تزریق بشن انقدرا که گفتی وحشتناک نیست....... پروژسترونها یه مدت بعد یه کم اذیت میک ...

مرسی از وقتی که میذاری عزیزم،،،به خدا خودم اصلا نازک نارنجی نیستم،،،،حاضرم کلی درد بکشم ولی مثبت شه، شوهرم یکم حساسه،از دهنم پریدگفتم آمپولاش دردناکه گفت بچه نمیخوام انقدر اذیت شی،،  حالا میترسم جاش ناجور شه و خدایی نکرده بار اول منفی شه دیگه راضی نشه به بار دوم،،،به خدا فهمید پانکچر بیهوشی داره کلا گفت نه اگه چزیست بشه چی،، کلی زحمت کشیدم قانعش کردم راحته و اینا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی از وقتی که میذاری عزیزم،،،به خدا خودم اصلا نازک نارنجی نیستم،،،،حاضرم کلی درد بکشم ولی مثبت شه، ...

میفهمت عزیزم......

نگران نباش عزیزم......

ایشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم......

سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

ليلا جونم خيلي ناراحت شدم

فقط نا اميد نشو دوستم ما اينجا همه درد مشترك داريم بارها بارها همگي شكست خورديم و دوباره به اميد موفقيت شروع كرديم شايد با تغيير امپولا و داروها نتيجه كسب كني ،نظر پزشكت چيه؟

از خدا برات  ارزوي بهترينهارو دارم🙏😘

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان.از مورخ 16 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.لی لا جون 2 بهمن   

جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن 

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن     23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   

25.efsibi عزیز 10 بهمن   26 .امید زندگی 11 بهمن

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

ببخشید شماره ۱۸ که امروزه مال Ati  جونه

عزیزم ممنون عز یاداوریت......

ثمین جون عدد ذخیره ات چند بود فدات شم ؟

5.2 بود عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....