2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم سیکلت کنسل شده همه اینجا به اندازه کافی درد و غصه داریم اینجا نگیم کجا بگیم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم مگه وقتی دارو رو میخری نمیخونی روش رو عزیزم؟ حالا اشکال نداره مریونال داروی قوی و خوبیه ای ...

ایندفعه برعکس اصلا چک نکردم،همیشه دقیق میپرسیدم نگاه میکردم هم خوددارو رو هم دستورشو ولی ازینکه دکترگفته بود تخمدون چپت فولی نداره خیلی عصبی بودم و اصلا توجه نکردم 

غروبی رفتیم باهمسرم بهش گفتم ک لااقل دیگه برای کسی این مسیله تکرارنشه کلی هم معذرت خواهی کرد ولی دیگه شد

انشاءالله ک فردا روزخوبمه

ممنونم عزیزم

سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

سلام لیلاجون،امیدوارم هرچ زودتر معجزه ی خداشامل حالت بشه وطبیعی باردارشی انشاءالله عزیزم میشه بگی چندتافولی باچ سایزی وچندم سیکلت داشتی؟من روزنهم سیکلم سایزشون بین 9تا12هست ممکنه سیکل منم کنسل شه؟

مرسی عزیزم،،،،آمپول ها چی؟؟؟؟اون ها هم خارجی و ایرانیش فرق داره

همین سینال اف و سینا فکت که گفتم امپول هستن دیگه

یه سری چیزا ایرانیش هم باشه مهم نیست
مثل امپول پروژسترون
اسپرین

اما استرادیول مثلا خیلی مهمه حتما خارجی باشه
یا همین امپولای تحریک تخمک گ

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ایندفعه برعکس اصلا چک نکردم،همیشه دقیق میپرسیدم نگاه میکردم هم خوددارو رو هم دستورشو ولی ازینکه دکتر ...

ان شاء ا... عزیزم
ان شاء ا... با مریونال فولی ها خوب رشد میکنن

همیشه همینه ادم تا وقتی دقت داره چیزی پیش نمیاد اما همین که یه بار چک نکنی یه چیزی میشه
سر ما هم اومد !!
من همیشه دارو میخرم تاریخ انقضاش رو نگاه میکنم این سری شوهرم زالو گذاشته بود دکتر دارو نوشت و پنبه و اینا که برم بخرم داروخونه نزدیم مطب
منم عجله داشتم چک نکردم
یه هفته بعد از زالو درمانی دیدم شوهرم تمام بدنش قرمزه و حالت کهیر داره میریزه بیرون!!اون قدر خارش داشت که نگو فک کردم به خاطر زالو هاس
چقدر ترسیدیم سریع رفتیم مطب دکتر دید گفت بعید میدونم از زالو ها باشه و حساسیت به بزاق زالو باشه، چون در این صورت باید بیشتر از همه همون قسمت که زالو بوده این حالتی بشه ، احتمالا به داروی کوتریموکسازول حساسیت داده ، اون رو قطع کرد و داروی ضد حساسیت داد

گذشت تا چند روز بعدش ، من گفتم دیگه علی که این دارو رو نمیتونخ بخوره ، منم که خودم به این دارو حساسم ، بندازمش دور
یهو چشمم خورد تاریخش رو نگاه کردم!! دیدم تا ماه 7 سال 2017 !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
همین سینال اف و سینا فکت که گفتم امپول هستن دیگه یه سری چیزا ایرانیش هم باشه مهم نیست مثل امپول پ ...

مرسی عزیزم،،،،الکی اضطراب گرفتم،،،،حس میکنم اطلاعتم کمه،،،راجع به ای یو ای و ناراحتی زنان خیلی مطلب خوندم،ولی چون فکر نمیکردم کارم به میکرو بکشه زیاد اطلاعات ندارم،،آمپول ها همون هاست که جاش سفت میشه و دردناک و کبود؟؟ تقریبا روزی چند تاست؟؟مرسی از حوصله ای که به خرج  میدی عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام شيتون خوش دوستان .كسي ميدونه لانه گزيني چند روز بعد انتقال انجام ميشه ؟

کلا جنین از روز 6 یا 7 شورع میکنه به لانه گزینی
حالا بسته به اینکه جنین چند روزه انتقال دادن ، از 2 تا 4 روز بعد جنین لانه گزینیش شروع میشه

مرسی عزیزم،،،،الکی اضطراب گرفتم،،،،حس میکنم اطلاعتم کمه،،،راجع به ای یو ای و ناراحتی زنان خیلی مطلب ...

عزیزم داروهای ای یو ای و میکرو فرقی ندارن فقط دوزشون فرق داره
شما چه داروهایی داشتین تو ای یو ای؟
البته تو میکرو دیگه لتروزول و کلومیفن و اینا که قرص هستن نمیدن ، فقط امپول میدن

اصولا سیکل این جوری شروع میشه :
روز دوم سوم پریود سونو میشین، اگه مشکلی نباشه داروهای اصلی مثل گونال مریونال منوپیور پرگورویس یا داروهای مشابه شروع میشه
همراه اونا ستروتاید هم شروع میشه
البته از چند روز بعدش

اولین سونو اگه تعداد فولی کم یا زیاد بود دوز داروها تغییر میکنه
اگه ضخامت کم بود اصولا استرادیول شروع میشه

بعدشم امپول هاش سی جی برای دو روز قبل از پانکچر

خانما تورو خدا کمک کنید چرا اینجا خلوت شده من تخمدانم تیر میکشه دو روز پیش سونو شکمی دادم همه چی نرمال بود حالا میترسم چیزی باشه دکتر سونو ندیده باشه چکار کنم باز برم سونو از صب هم ترشح قهوه ای داشتم یه شیاف اضافه کردم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم داروهای ای یو ای و میکرو فرقی ندارن فقط دوزشون فرق داره شما چه داروهایی داشتین تو ای یو ای؟ ا ...

من اولین ای یو ای لترزول ،،،،آمپول اچ ام جی،،،،،دو تا،،،،،و دو تا اچ سی جی،،،،دومین ای یو ای همین ها به جز اچ ام جی،،،،،در مورد سفت شدن جای  آمپول و تعدادشان میگی لاله جون مهربون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
کلا جنین از روز 6 یا 7 شورع میکنه به لانه گزینی حالا بسته به اینکه جنین چند روزه انتقال دادن ، از 2 ...

من جنينام ٣ روزه بودن .امشب خيلي كمردردم بيشتر شده اينقد كه مي زنه تو پاهام گفتم شايد داره لانه گزيني مي كنه

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
خانما تورو خدا کمک کنید چرا اینجا خلوت شده من تخمدانم تیر میکشه دو روز پیش سونو شکمی دادم همه چی نرم ...

آتی جان نگران نباش،بعیده دکتر چیزی ندیده باشه،،،،شما سونو قلب مگه نرفتی،،،نگران نباش عزیزم،استرس واسه نی نی خوب نیست،،،،توی بارداری میکرو این لکه بینی ها طبیعیه،،،،،بازم فردا به دکترت بگو تا خیالت راحت شه

ممنون معمولا چه مدت قبل انتقال باید پرد مصرف کرد

بستگی به مشکل داره بعضا دو ماه بعضا یه ماه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com