2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ثمین جون اگه لک نداری میتونی همون شیاف رو استفاده کنی عزیزم 

لک که چه عرض کنم دیروز نمیدونم چم شده بود همش ترشح قهوه ای داشتم نمیدونم جریان چیه دوشنبه به دوشنبه من مشکل پیدا میکنم زیاد نبود ولی خوب بود.امروز فعلا خوبم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون عزیزم شما ترشحت قهوه ای بود ؟ دکترت شیاف اضافه کرد بهتری الان  من از صب فقط دارم گریه ...

اره عزیزم من ترشحات قهوه ای هستش و دکتر همش میگه برا میکرو طبیعیه ولی تویه مغز من نمیره که نمیره.3تا شیاف داشتم 1دونه هم امپول اضافه کرد برام البته گفت 3تا شیاف دوزش کافیه ولی چون استرس داشتم گفت بزن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

لیلا جون واقعا متاسفم  ولی ما ها نباید کم بیاریم باید تلاشمون رو بکنیم 

میدونم خسته شدی ولی دوباره یا علی بگو و شروع کن عزیزم 

هر کدوم یه طوری درگیریم فک کن من  جنینام فریز اماده .. هیسترو شده م ولی مثل همیشه پریودام بازی دراوردن و نمی شم انتقالم یک ماه دیگه م عقب افتادببینم می شم یا نمی شم تازه اثر هیسترو هم گفتن که می ره باید باز خراش بدم 

منظورم اینه تو این راه اتفاقاات اینطوری میفته 

همه اینا که مثبت شدن پای درد و دلشون بشینیم کلی زحمت کشیدن تا الان نی نی هاشون رو خدا داده بهشون

پر انرژی و مثبت شروع کن دوست گلمممممم 

تو می تونییییییییییییییییییی  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ولی به من گفتن روز 14 سیکلت وقت بگیر بیا مطب که تازه اون روز ، بهم بگن کی برم هیسترو :( درسته که احت ...

آره عزیزم هم من هم  دوستم  که مریض عارفیه 19-20 پریودیمون هیسترو شدیم 

تو رحم رو با اون مانیتورا می بینه قبلش سونوی حسابی می شیم نگران نباش بابت حاملگی ..

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

لیلااااا جووووون خیلی خوشحال شدم ک اومدی عزیزم دلم برات تنگ شده خیلیییییییی ...از خبری ک از خودت دادی واقعا ناراحت شدم ولی چیکار میشه کرد همه چی دست خداست باید خدا بخواد عزیزم ک شک نکن حتما الان وقتش نیست مطمعن باش در فرصت مناسب موهبت الهی شامل حالت میشه..لیلا بیا اینجا عشقم من جویای احوالت هستم ....میبوسمت بوس بوس بوس

ثمین جون شما خوبه دکترت میگه طبیعیه من دیروز زنگ زدم دکتر میگه سریع برو سونو بده یه دکتر دیگه رفتم اون گفت اگه میخوای شیاف بزن اگه قط شد مشکلی نیست من شیاف رو زدم البته قبلش قط شده بود حالا میگم اشکال نداره شیاف نزنم همون دوتا آمپول رو بزنم ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ثمین جون شما خوبه دکترت میگه طبیعیه من دیروز زنگ زدم دکتر میگه سریع برو سونو بده یه دکتر دیگه رفتم ا ...

عزیزم یهو که نمیتونی شیافی که زدی رو قطع کنی خواهری.باید با دکتر مشورت کنی .من که حاضرم تا اخر 9ماه شیاف بزنم فقط دیگه اینقدر ترشح قهوه ای نبینم .دکتر میگه طبیعیه میگم اینا که دل نمیسوزونن شاید طبیعی نیست اصلا ثمینه بیخیال تبدیل شده به ی آدم وسواسی.ترشحم کمه ولی من بهش آلرژی پیدا کردم 

عزیزم یهو که نمیتونی شیافی که زدی رو قطع کنی خواهری.باید با دکتر مشورت کنی .من که حاضرم تا اخر 9ماه ...

فقط یه دونه زدم نمیشه قط کرد ؟ عزیزم کی وقت سونو داری 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان نازنينم 

الان سونو انجام دادم دكتر گفت تمام فوليكول هام بالغ شدن و اماده پانكچر گفت همه چيز خيلي خوبه

فقط يه مشكل بزرگ دارم و اينكه براي روز پانكچر همسرم نيست  يعني روز ٥ شنبه رو به هيچ عنوان نميتونه اينجا باشه دكتر هم ميگه نميتونيم حتي تا جمعه عقب بندازيم 

حالا موندم چيكار كنم

ميگن ممكنه اگه يه روز زودتر نمونه بگيرن كيفيتش بياد پايين

توروخدا اگه كسي چيزي دراين مورد ميدونه منو راهنمايي كنه

فقط یه دونه زدم نمیشه قط کرد ؟ عزیزم کی وقت سونو داری 

شنبه ی پیش رفتم باز باید شنبه برم .نمیدونم والا میخوای اگه ترشح نداری قطع کن.امپول داری دیگه نه؟

سلام دوستان نازنينم  الان سونو انجام دادم دكتر گفت تمام فوليكول هام بالغ شدن و اماده پانكچر گف ...

برا فولیکولای بالغ خوشحالم خوب همسرت باید شرایطش رو با شما وقف بده چاره ای نیست