2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها کسی هست.من دیروز روز 16 بازم آز دادم منفی بود به دکترم زنگ زدم گفت تا شنبه آمپولاتا بزن ...

مگه بتاتون دیروز چند بود ؟ که دکتر گفته ادامه بده 

قطعا باید حرف دکترتون رو گوش بدی

من بعد منفی شدن دیگه آمپول نزدم یعنی دکترم گفته بود 

به نظرت آمپولاما قطع کنم دیگه

والا نمیدونم عزیزم بزنگ دکترت بگو دوبار منفی شدی الانم درد داری و مثه پریودی هستی ببین چی میگه . ولی معمولا همه بعد بتای دوم قط میکنن داروهارو . حالا بقیه دوستان با تجربه ترن میان راهنمایی میکنن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازتون بابت دعای زیبا چندین بار خوندمش خیلی دلنشیه واسم🌸🌼🌹من هم ای ...

عزیزم ممنون از دعای خوبت

هر چی خدا بخواد همونه
ببین برادر شوهرای من همه اشون اهل مشروب بودن!! اهل سیگار بودن!! حتی دوتاشون اعتیاد هم داشتن
اما خیلی راحت بچه دار شدن
اون وقت شوهر من از بین این 6 تا برادر اهل هیچ کدوم نبود اما هر دکتری رفتیم اول از همه پرسید الکل مصرف میکنی؟ سیگاری هستی؟ قلیون میکشی؟
حتی یه بار مشاور فرستادش دنبال نخود سیاه گفت شوهرت چی مصرف میکنه ؟ :((((
پس ببین هر چیز خدا بخواد همونه ان شاء ا... اسپرم همسرت هم عالی هست و مشکلی نیست

من با دکتر نصر ویزیت نشدم
اما گروهی داریم ما که دو ساله فعاله و در واقع تلاش های همین گروه هم بوده که طرح 85 درصدی ناباروری اعمال شده تو مراکز دولتی
من هم جزو ادمین های اون گروه هستم و کلا در جریان روال کار اکثر دکترا هستم
چون تو گروه ما از دو سال قبل تا الان حدودا 1000 نفر شاید هم بیشتر عضو بودن که هر کدوم تحت نظر یه دکتری بودن

دکتر نصر رو هم از همین جا میشناسم
دکتر خوبیه واقعا اما خب خیلی از موارد رو قبول نداره ، مثل همین مساله ایمنی یا انعقادی

نمیشه مکمل ها تاثیر نداشته باشن ، به هر حال خیلی ها باهاش نتیجه دیدن ، رو عدد ذخیره که تاثیر نداره اما قطعا رو کیفیت تاثیر داره
این چیزیه که جنین شناس ما که خودش متخصص زنان هم هست روش خیلی تاکید داشت که به هیچ وجه بدون مصرف مکمل ها وارد سیکل نشین

نمونه اش همین مشکل دی اف آی اسپرم هاست که عاملیه برای اینکه جنین ها کیفیتشون کم بشه

یا مثلا سرکلاژ ، نمیشه گفت تاثیر نداره اما دکتر نصر تا جایی که سعی داره سرکلاژ نمیکنه و این جوری فقط بیمار از کار و زندگیش میوفته چون باید استراحت مطلق باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من امپول منوپیور رو خریدم اما تو جعبه نبود فقط تو همون طلق بو همین بوده درسته؟موندم ...

اتریسا جان دکتر نصر دکتر خوبیه انصافا
جنین های بچه هایی که میرن پیشش هم همیشه کیفیت خوب داشته
چه اونایی که عدد ذخیره کم دارن چه اونایی که عدد عدد ذخیره بالا دارن
چون کلا روال کارش اینه که تعداد تخمک ها مهم نیست و سعی میکنه تخمک کم تولید بشه که خب هر چی تخمک کمتر باشه کیفیتش بیشتر میشه

منم این سری سیکلم انتاگونیست هست و ستروتاید دارم

میشه بپرسم عدد ذخیره ات چند هست؟
من خیلی استرس دارم
چون نمیدونم سیکل انتاگونیست چه جوری روی من جواب میده

در ضمن دکتر نصر تاکید دارن همون جایی که خودش میگه داروهاش رو بخرین
هر چند منوپیور برند معتبریه اما خب دکتر نصر میگه فقط جایی که خودم میگه
حتی تاکید میکنن اگه جای دیگه خریدین و تخمک هاتون کیفیت نداشت بعدا گله نکنین

حالا نمیدونم با اون دارزوخونه ها بده بستونی دارن یا چیز دیگه ایه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانم های گل من الان اومدم از دکترم،،، سونو کرد گفت آندومترت خوبه،،،،یادم رفت بپرسم چنده آنقدر ...

عزیزم این دارو قویترین داروی موجوده عزیزم
فقط یه چیزی شما مگه بیمه ندارین؟
چه بیمه ای دارین؟
بیمه ها داروهای ناباروری رو پوشش میدن که!!

سلام دوستان،ببخشیدمن هی میام گزارش کارمیدماجدا ازینکه خودم سبک میشم میگم شاید ب دردیکی بخوره،من بعدا ...

عزیزم خوبه عالیه
تعدادش که خوبه
سایزش هم خوبه برای این تایم سیکل
تا روز سونوی بعدی هم رشد میکنه بازم

ستروتاید مانع از رشد نمیشه نگران نباش عزیزم
چون خود مریونال علاوه بر اف اس اچ ، ال اچ هم داره که عامل رشد فولیکول هاست

سلام بچه ها کسی هست.من دیروز روز 16 بازم آز دادم منفی بود به دکترم زنگ زدم گفت تا شنبه آمپولاتا بزن ...

عزیزم متاسفم بابت منفی شدنت
اما طبق گفته ی دکترعمل کن
و شنبه تکرار کن آزت رو

لاله جونم یه چیزی میخوام بگم! نمیدونم باردارم یانه! آخه هنوز پری نیومده! من چیکارکنم! زنگ زدم آزمایش ...

اگه شک داری به بارداری چرا آز نمیدی گلم؟

خوب عزیزم به نظر میاد بخوره دم دمای عید بیفته...... خوب ال رو شروع کنی ۲۱ قرصه بعد که قطع کنی تقریب ...

آره تصمیم گرفتم بزارم بعد عید خدا کنه تا اون موقع خودم حامله بشم🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اگه شک داری به بارداری چرا آز نمیدی گلم؟

لاله جون و بقیه دوستان التماس دعا دارم. خیلی میترسم! از صبح یا امام زمان ورد زبونمه. واقعا خدا رحم کرد که من زود رفتم اون آزمایشارو انجام دادم. خدا آناجون که بانی این تاپیک هست رو حفظ کنه و حاجاتشو برآورده کنه و همینطور همه دوستانی که اینجا میان و بقیه رو راهنمایی میکنن! لاله جون فعلا تا میتونم آب میخورم! اون شب باز گزگز پا اومده بود سراغم! آخه شما نمیدونی من چه کارایی کردم اینماه! زعفرون تو غذاخوردم. خواهرشوهرم چیپس و پفک گرفته بود، خوردم! آخه همسرم نمیخره و من هوس کرده بودم! نگرانم اما امیدم بخداست. حالا تا جمعه پری نیاد شنبه میرم آز میدم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم خوبه عالیه تعدادش که خوبه سایزش هم خوبه برای این تایم سیکل تا روز سونوی بعدی هم رشد میکنه ب ...

لاله جونم ممنون ازین جوابای دقیق وخوبت عزیزم انشاءالله ب زودیه زود طعم مادرشدنو بچشی و دوتا فرشته کوچولوی سالم وخوشگل بیان تو بغلت

آنا جون نظری نسبت به دکتر صالح پور داری تو بیمارستان گاندی میکرو انجام می ده؟

عزیزم هیچ شناختی ازش ندارم فقط چند باری اسمشو اینجا شنیدم همین........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون ممنون که تو هر شرایطی پاسخ میدی🙏🙏 در مورد پی آر پی میشه بگی🙏🙏🙏 

عزیزم اطلاعات خیلی دقیق در موردش ندارم.......

یه چیزایی تو کانال گذاشتم الان برا میذارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

پی آر پی چیست؟

prp = Platelet-rich Plasma

پی آر پی یا به عبارتی جوانسازیِ رحم، در این روش تزریق پلاسما غنی شده از پلاکت به قسمت بالاییِ واژن و اطرافِ کلیتوریس میباشد که باعث ضخامت سلولهایِ بنیادی و رشد بافتِ جوان میشود.

فاکتورهایِ رشدی که توسطِ prp فعال شده آزاد میشوند، تولیدِ کلاژن و الاستین در داخلِ واژن و اطرافِ کلیتوریس را ترویج میدهند، موجبِ ضخیم شدن بافت داخلی و در نتیجه تحرک آسان، ارتقا جنسی و بهبود هیدراتاسیونِ واژینال میشود (خشکی واژن رو هم برطرف میکند). 

@microinjection

ممنون از دوستمون بابت ترجه این مطلب!!!

@microinjection