2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست
خب پس تایید میکنن...برا منم با اصرار قبول کردن.... سه تاش باهم حدود 2ساعت و نیم شد....با اونا بود م ...

رز این دفعه رو تایمش گیر دادن بگو چون مشکل انعقادی داری ریسک ترومبوز داری و حتما باید با انفوزیون آهسته تزریق بشه دیگه گیر نمیدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش برا ماها همچین چیزایی طبیعیه...... منم لک و خونریزی داشتم ولی میبینی پرنسسم خانومی ...

ممنونم آنا جون چشم رعایت میکنم انشالله که چیزی نباشه امروز از صبح کمردرد و. پادرد شدید دارم و زیر دلم هم درد. میکنه حالت پریودی دارم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شما پلی کیستیک هستم طبعم سرد و خشکه....حدود 2-3ماهی میشه سردی رو حذف کردم و گرمی بیشتر میخور ...

منم دقیقا حرفای رز عزیز رو تایید میکنم.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
أنا جون من كم كم كاراي خونم انجام بدم ؟ البته ظرف ميشورم غذا هم درست ميكنم، كاراي ديگه رو انجام بدم ...

ببین کلا باید خودت عیار دستت بیاد چه کاری به شکمت و کمرت فشار میاره......

مثلا من با لباس شویی زیاد کار نداشتم اما گردگیری رو با آرامش انجام میدادم.....

غذای دو نفره درست میکردم.....

ظرف اگه کم بود میشستم.....

ببین باید احساس خستگی نکنی......

یواش یواش عیار دستت میاد.....

ببین کلا باید خودت عیار دستت بیاد چه کاری به شکمت و کمرت فشار میاره...... مثلا من با لباس شویی زیاد ...

مرسي عزيزم ، لطف شما رو فراموش نميكنم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
من کلا هیجا دیده نمیشم اینجا هم کسی حالم رو نمیپرسه گریهههه من خیلی نگرانم چون واقعا یه ذره علاعم ه ...

عزیزم دنبال علائم نباش
علائم الان بروز پیدا نمیکنن
هر علامتی هم هست اصولا اثر داروهاست
ان شاء ا... این 7 روز باقی مونده هم مثل برق و باد میگذره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فقط منتظر معجزه خداوند هستم .  من بدنم خارش گرفته به خاطر پروژسترون هاست ؟

اگه واژینال میذارین آره
رکتال بذارین که مشکل ایجاد نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون که راهنماییم کردی ولی به من این داروهارو سری اولی که ازم تخمک گیری شد نداده بودن ،لاله سرخ شما ...

عزیزم من شمال هستم
مرکز مهر تو رشت میرم

من یه بار میکرو کردم 2 سال قبل که نتیجه نگرفتم
علتش هم ضعیف بودن جنین ها بود
چون شرایط همسرم خیلی ضعیف بود و ما اشتباه کردیم با عجله وارد سیکل شدیم
باید قبلش 3 4 ماه درمان دارویی میکردیم

عزیزم امکان ویرایش رو برداشتن فقط همون دقایق اول امکانش هست........ میتونی دوباره براش پست بذاری و ...

چقدر بد شدهاین جوری
قبلا میشد ویرایش کرد پستا رو

یه چیز رو درست میکنن میزنن ده تا چیز دیگه رو خراب میکنن

سلام خوبید  دوستان .

کتایون و ماهی کوچولو تبریک میگم انشالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرونید ....

چند روز بود نیومدم سایت ۶۰ صفحه عقب موندم ازتون  

آزیتا به شما هم تبریک میگم برا dfi همسرت ...

الآن که تاپیک رو میخوندم .اون بحث شکست دی ان ای تخمک خیلی منو بهم ریخت .چونکه منم از ۸ تا تخمک فقط یکی جنین شد اونم رشدش متوقف شد ...

یعنی ممکنه برای این مشکل بوده باشه ؟؟ 

یا بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده؟؟

خب خدمت آنا جون و بقیه دوستان بگم که
برای خودم نوبت دکتر گرفتم
برم سونو و برام نوبت هیسترو بده
دکتر من اولین سری که کسی منفی بشه برای سری دوم هیسترو میکنه

دیگه اینکه برای شوهرم هم نوبت زالو درمانی گرفتیم
سه دوره باید زالو درمانی بشه
یه دوره پشت پا
دوره دوم یادم رفت کجا :))
دوره سوم هم کشاله ران و رو بیضه

امیدوارم با زالو درمانی مورفوش یه تکونی بخوره
و تحرکش

الآن که تاپیک رو میخوندم .اون بحث شکست دی ان ای تخمک خیلی منو بهم ریخت .چونکه منم از ۸ تا تخمک فقط ی ...

عزیزم تست دی اف آی ندادین؟

یه چیزی هم برای دوستانی که بیمه سلامت دارن بگم

الان دیگه بیمارستان های خصوصی با بیمه سلامت قرار داد ندارن
ازمایشگاه ها و داروخونه ها هم همین طور

میتونین برین دفتر بیمه سلامت تو شهرتون ، فرم میدن ، نفری 240 تومن هم پول میدین برای یک سال
دفترچه رو عوض میکنن و بیمه ایرانیان میدن
که همه بیمارستان ها قبولش میکنن و مثل سابق تعرفه های ازمایشگاهی و دارویی داره