2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
کلا سیاه دونه جزو گیاهان دارویی هست یعنی با دارچین و کنجد و بابونه و ..... فرق داره و دقیقا مثل دار ...

این پستها رو چه جوری میشه ویرایش کرد؟
ضرر داره رو اشتباه نوشتم
نوشتم ضرر نداره :((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوب وارد سیکل بشی پریودتو با دارو تنظیم میکنن...... نگران نباش....... چه کمکی میتونم بکنم؟

آخه چون پلی کیستیک هستم میگن کیفیت تخمک هات خوب نیست،درضمن طبعم هم سرد وتر هستش،که اینا باعث سقط جنین میشن،نمیدونم چیکار کنم موقع انتقال،سردی بخورم یا گرمی،چون میگن خوردن گرمی بعده انتقال باعث سقطه،باید سردی خورد ولی چون طبعم سرده این جوری بدترم میشه و بازم میشه سقط ،میشه بگی این مشکلاتمو چه جوری حل کنم،ببخشید که سرتو درد آوردم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طب سنتی اسمش طوریه که آدمو یاد داروهای گیاهی میندازه ولی واقعا انقدر محدود نیست. داروی گیاهی ه ...

آزیتا جان فدات عزیزم. یعنی بخوام وقت بگیرم راحت وت میدن، آخه یکی دوتا از معروفاش رو پیدا کردم، یکیش که خودش ویزیت نمیکرد، اون یکی هم گفت اینجا شلوغه از صبح باید بیای بشینی تو خیابون، تا عصر که نوبتت شه. باورت میشه اینارو دیدم کلا طب سنتی از چشمم افتاد. خدا کنه پزشکایی که شما گفتی رو بتونم پیدا کنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه چون پلی کیستیک هستم میگن کیفیت تخمک هات خوب نیست،درضمن طبعم هم سرد وتر هستش،که اینا باعث سقط جنی ...

عزیزم شما وقتی طبعت سرده نباید سردی بخوری
کلا هم سردی هم گرمی زیاد میتونه عامل سقط باشه
هر کسی بنا به طبعش باید اصلاح کنه و تعدیل کنه طبعش رو

شما چون سردی با گرم کردن رحم
این گرم کردن میتونه با باد کش گرم و خشک باشه یا ماساژ و روغن مالی شکم شبا
و با اصلاح تغذیه
اصلاح تغذیه شامل حذف ماست و دوغ و پنیر مونده و ترشی هاست
همین طور فست فود ها
خیار و گوجه فرنگی و کاهو هم جای خود داره و بهتره مصرف نشه تا حد امکان

در ضمن برای کسی که پلی کیستیک هست اینوفولیک و اوابوست یا اینوفولیک و فرتیل اید تجویز میکنن 3 ماه تا کیفیت تخمک هاش بهتر بشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

انا جون خوبی عزیزم بهتر شدی ؟

الی جون و پریسای عزیز خیلی ناراحت شدم از اتفاقاتی که واستون افتاده . 

مامان کتایون و ماهای کوچولوی عزیز خیلی تبریک میکم ایشالا بارداری خوبی داشته باشید 

مامان سبحان عزیز خونه جدیدتون مبارک باشه ایشالا به خوبی و خوشی زیرش زندگی کنید 

شایلین جان و مامان محمد عزیز خیلی ناراحت شدم که منفی شدید ایشالا به زودی خدا معجزش رو بهتون نشون بده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من کلا هیجا دیده نمیشم اینجا هم کسی حالم رو نمیپرسه گریهههه

من خیلی نگرانم چون واقعا یه ذره علاعم هم ندارم حتی یه دل درد کوچیک یا چیز دیگه امروز میشه ۴ انتقال ولی جنینم ۵ روزه بوده . فقط دلم واسه شوهرم میسوزه خییییلی اذیت میشه . 

منکه همش فک میکنم بخاطر اون قرص استروژن لعنتی هست که بهم دادن . چون همه چی عالی بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم شما وقتی طبعت سرده نباید سردی بخوری کلا هم سردی هم گرمی زیاد میتونه عامل سقط باشه هر کسی بنا ...

ممنون که راهنماییم کردی ولی به من این داروهارو سری اولی که ازم تخمک گیری شد نداده بودن ،لاله سرخ شما کدوم مرکز ناباروری میرفتین؟بهتون ازین داروها داده بود ، نتیجه هم گرفتین؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
عزیزم pai1ت هتروزیگوت بود یا فقط mthfr؟ پای وان مهمتره برا بحث انوکسانت...... عزیزم یک و نیم لیست ...

برگه هاي ازمايشم رو بايد ببينم خونه خودم هستن درسته متخص اينكار شايد بهتر بتونه كمك كنه

شایلین جون اگه دوس داری میگی کدوم شهر هستی 

کاشان عزیزم.

اما دکترم و رفتم مرکز رویان اصفهان.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
مامان کتایون بیا دعوام کن بگو چقد غر میزنی! ازم ناراحت شدی؟به خدا نمیخواستم برنجی،حلالم کن. من غلط ...

لي لا جون أصلا اينجوري نيست با حرفات به خودم اومدم ، من اين تاپيك شماهارو انا جون و همه دوستايي كه أينجا دارم رو چشام ميزارم ، باور كن من اثر دعاهاهاتون ديدم ، تو كه هر روز برام دعا ميخوني ازت برنجم؟؟؟ هرگزززززز ، دوستتون دارم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه