2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
بله همونجا تایید کردم... رو تخت مانیتور دار خوابیدم ولی اصلا از مانیتور استفاده نکرد.گفتم باید تحت ...

عزیزم خدارو شکر به سلامتی اولیشو زدی.....

دفعه بعد خواستی برو الغدیر....

اونجام کارشون خوبه و همین حدودا میشد.....

مونیتورینگ هم دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخشید،شاید سوالم اینجا بی ربط به نظر بیاد اما جوابش برا من خیلی مهمه بچه ها کسی تو تهران م ...

عزیزم اختیار داری خوب کاری کردی پرسیدی......

ایشالله یکی میاد و جواب سوالتو میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها كسي پنتوكسي فيلين يا همون پنتافيل خودش يا شوهرش داشته؟

عزيزم من همسرم يه مدت مصرف ميكرد و كلي هم حالش بد ميشد بعد از مصرفش ، معمولا براي مردها من شنيدم تجويز ميشه ولي شايد براي خانم ها هم باشه من واقعا نميدونم .

سلام دوستان من امروز. هفده روز از. انتقالم گذشته متاسفانه از ساعت هشت شب لک بینی دارم  که تماس ...

عزیزم نگران نباش برا ماها همچین چیزایی طبیعیه......

منم لک و خونریزی داشتم ولی میبینی پرنسسم خانومی شده واسه خودش......

شیافتو بیشتر کردی استراحتتم بیشتر کن حل میشه......

هيچ چيز اضافه اي نميخورم امروز روز ٤ هستم كم شد خوب شدم خدارو شكر آنا جانم دكتر رزاقي به من و همسرم ...

عزیزم یه سری داروها مشترکن......

عزیز دلم من نداشتمش اما احتمالا نیاز بوده برات تجویز کرده......

اگه شک داری زنگ بزن بپرس......

من زنجبیل و دارچین و گردو و سیاه دونه پودر شده با عسل مخلوط کرده بودم و قبل انتقالم ب مدت دوما ...

کلا سیاه دونه جزو گیاهان دارویی هست
یعنی با دارچین و کنجد و بابونه و ..... فرق داره و دقیقا مثل دارو عمل میکنه
اگه طبعتون رو نمیشناسین نباید بخورین
چون برای اونایی که طبع خشک دارن بسیار ضرر نداره
نه فقط برای اندومتر و رحم ، برای همه ی اعضای بدن یه فرد با طبع خشک ضرر داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم آی وی اف هم یه راه درمان هست دیگه. خدا رو باید شکر کرد که هنوز راهی پیش پامون هست. من تو یه دو ...

عزیزم ممنونم که تجربه اتو گفتی. بله شغل همسرم استرس زاست. ضمن اینکه هرسه تا خواهراش هم مشکل پرولاکتین دارن! خواهر بزرگش تومورهیپوفیز داشت که 5 سال کاربرگولین خورد تا تومور برطرف شد ولی بازم دارو میخوره. دوتا خواهر دیگه اش هم تازه متوجه شدن پرولاکتینشون کمی بالارفته. منم اون شب که فهمیدم اوناهم پرولاکتین بالا دارن، خواب دیدم همسرم ازسینه هاش شیر میاد! طوریکه به یه بچه داره شیر میده! صبح پاشدم بهش گفتم تو هم پرولاکتینت بالاست برو آزمایش بده! اما گوش نکرد تا بالاخره راضیش کردم. امیدوارم با درمان پرولاکتین و تیروییدش مشکل اسپرم ضعیفش حل بشه. اگه حل بشه میام میگم تا کساییکه میخونن اطمینان صددرصد به دکترا نکن! خودشون هم تحقیق کنن و پیگیر باشن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من یه بار گفتم ولی چون دوستان دوباره خواستن میگم تکراره ببخشید, من لوله هام بسته بود عمل کردم برداشت ...

کتایون جان وقتی این قیمت نوشته ات رو خوندم: " منم 8 ماه دیگه به بچه ام شیر بدم"
دلم یه حالی شد
امیدوارم همون خدای بزرگی که حضرت مریم رو بدون همسر صاحب فرزند کرد ، دلت رو شاد کنه با دیدن قلب (یا قلب های ) جنین (ها)

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان،من عضوجدیدم دیروزیزدبودم پیش دکترکریم زاده قراره ivfبشم برام یه سری قرص نوشت وبرای روزدو ...

عزیزم اف اس اچ رو من زدم
اما برند کارما نخر
حتما برند مِرک بخر

من نمیدونم این دکترای یزد چرا این برند رو میدن
کارما برند خوبی نیست
حتما بگرد و برند مِرک پیدا کن
اگه به جای اف اس اچ مشابه هم دادن که چه بهتر
مثل گونال

دوستای گلم بتا ربطی داره به تشکیل شدن قلب؟؟ البته پرسیدم گفتن نداره شما چیه نظرتون؟

عزیزم مقدار اولیه اش ربط نداره اما رشد نرمالش ربط داره
که اونم برای میکرویی ها خیلی معتبر نیست
یعنی ممکنه رشد بتا نرمال نباشه اما بارداری نرمال باشه
چون تو میکرو چند تا جنین میذارن و ممکنه اولش چند تا جنین لانه گزینی کنه بعدا یکی دو تاش خاتمه پیدا کنن و فقط یکی از جنین ها به رشدش ادامه بده
برای همین بتا نرمال رشد نکنه

پس نگران نباش
ان شاء ا... دو هفته دیگه میبینی قلبش رو

لاله جون اینو یادم رفته بود بگم من این ماه فقط پانکچر دارم. انتقالم برای چندماه بعده بازم نباید چیزه ...

سیاه دونه رو نباید بخوری کلا
اما گل سرخ اینا مشکل نداره

آخه داروهای گیاهی مثل نعنا و زنجبیل رو امتحان کردم،نعنا طولانی مدت باعث شل شدن دریچه مری میشه، هرچند ...

عزیزم طب سنتی اسمش طوریه که آدمو یاد داروهای گیاهی میندازه ولی واقعا انقدر محدود نیست. داروی گیاهی هم مثل داروهای شیمیایی به هرحال نباید زیاده روی کرد.
بهترین نسخه ای که این دکتر من به کسایی که طبعشون سرد بود میداد این بود که هرروز صبح ارده با شیره بخورن. یا ارده با عسل. به همین راحتی. و البته خیلی از این خوردنیهای اینطوری حالا من دقیق همش یادم نیست. برای سردی  معده هم بارهنگ و عسل میداد.
شما میگی درازمدت. حرفتون هم کاملا درسته به هیچ وجه مدت طولانی نباید مصرف کرد این درمان هم دوره داره به هرحال. و دکتر دوره موردنیازش رو میگه.
الان برای مشکل شما طبیعیه که باید از سردی دوری کنین. و گرمی بخورین حالا هرچی که به طبعتون میسازه و اذیت نمیکنه. ولی اگر درمان فوری میخواین من واقعا پیشنهاد میکنم پیش دکتر طب سنتی ویزیت بشین. دکتر ص ر ا ف ا ن واقعا عالی هستن تو این زمینه. چندوقت پیش هم تی وی نشون میداد یه پسربچه 5 ساله اروپایی که هیچی نمیتونست بخوره و دوسه سال بود همه جور درمانی براش کرده بودن و همه جای دنیا برده بودن و براش چقدر خرج کرده بودن و چه اسمهای عجیبی که روی بیماریش نذاشته بودن، اومده بود ایران و با نسخه ی دکتر خیر ا ن دی ش و دکتر ص ر ا فان خیلی راحت و با هزینه ی کم درمان شده بود. برای همین تو ذهنم بود گفتم به شما هم بگم.

خدایا شکررررررر
سلام به همه بچه ها من خیلی خوشحالم گفتم بیام به شماهم بگم.  همسرمو هفته پیش گفتم دوباره بره آز ...

خیلی خوشحال شدم آزی جون
خدا رو شکر که این همه رعایت جواب داد

مورفو حتی 0 هم باشه به هر حال چند تا دونه اسپرم نرمال همیشه پیدا میشه

من باز به مشکل برخوردم.فکرم مشغول شد دوستای گلم جنین فریزم 3روزست چرا بهم 4روز پروژسترون داده پس؟ممک ...

ثمین جان نگران نباش
منم جنین 3 روزه داشتم از 4 روز قبلش سیکلوژست میزدم

بچه ها كسي پنتوكسي فيلين يا همون پنتافيل خودش يا شوهرش داشته؟

احتمالا مشکل ضخامت اندومتر ندارین؟
اگه دارین برای برطرف شدن اون مشکل اینو داده
این دارو باعث خونرسانی بهتر میشه
چون کارش منبطس کردن عروق هست