2777
2789
عنوان

من چرا شوگر جذب میکتممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 104 پست
کجااا خوبهههثئنثئدخهزدثعخ2زه0ز

😂😭من‌خوشم‌میاد

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بره گمشهوای یه کاری میکنی فردا برم موهاشو تک تک دربیارم

اسی‌قاتل‌نشو‌حالا

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

اقا من کورد مهابادم لهجتو هیچی نفهمیدمممم😂😂😂

دختر احمد آباد تو عروس بندری 

متوجه شدی اینووو😂😂😂😂

میگم رعد و برق اینجا ی کاری کرده رفتیم زیر ۳تا پتو از ترررس

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

نکنه فکر کردی قضیه مثل رمانا میشه

🤣💔شتتتت‌نه

اکسم‌اختلاف‌سنیش‌‌همینقدرا‌بود‌باهام

اینم‌ازونجا‌شکل‌گرفته