2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
ی چیز جدید متوجه شدم ک زنجبیل برای اندومتر خیلی خوب نیست....و من هر روز زنجبیل رنده شده با عسل و گرد ...

کلا زیاده روی تو هیچی خوب نیست......

منم یه کوچولو زنجفیل تو غذاهام میریختم اما نه خیلی در حد نوک قاشق غذاخوری ضمنا بدن من کلا به زنجفیل عادت داره یهویی عادتمو تغییر ندادم......

برا همین میگم صرفا تو سیکل کار جدید انجام ندید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوش به حالت آنا جون من فقط کشمش رو جای مطمئن میشناسم که افتابیه البته الان بعد از چندین سال دقیقا ...

آره واقعا نعمته دسترسی به مواد غذایی مطمئن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنجبیل و سیاه دونه شدت خشکیشون خیلی زیاده و برای اندومتر بسیار مضر هستن مخصوصا نزدیک به سیکل کلا ن ...

من زنجبیل و دارچین و گردو و سیاه دونه پودر شده با عسل مخلوط کرده بودم و قبل انتقالم ب مدت دوماه میخوردم😐😐البته ب اندازه ی قاشق چایی خوری در شیر میریختم....ای وای بر من😐الانم دارم میخورم خیلی شیک...البته فعلا انتقال ندارم...یعنی سیاه دونه هم الان نخورم؟

ممنونم انا جان عزیزم یه سوال من برای این دوره ای وی اف باشروع داروها تا الان ۶ کیلو وزنم بالا رفته خ ...

منم تو سیکلم 10 کیلو اضافه کردم ک الان دارم میرم باشگاه....ولی به 10 کیلوعه قول دادم تا سیکل بعدی شروع بشه حتما دوباره برمیگردونمشون پیش خودم😆😆😂😂😂

وای لیلا و لی لا جون چه قدر وحشتناک بودن این خبرا........ خدایا چرا باید با جون آدما انقدر راحت باز ...

داشتنت اینجا چقدر نعمته، هرروز داری واسه آزمایشا تاکید میکنی به خاطر اینکه اینجور اتفاقا نیوفته. منم خواهر دومیم دوقلو طبیعی باردار شد، به خاطر لخته بچه هاش رو تو چهارماهگی از دست داد، نزدیک بود خودشم.... خدا خیلی بهمون رحم کرد، تازه بعدش بررسی کردن دیدن مشکل دریچه قلب داشته خواهرم. بعد برطرف شدن مشکلش دوباره باردار شد.الان یه دختر 6 ساله داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
داشتنت اینجا چقدر نعمته، هرروز داری واسه آزمایشا تاکید میکنی به خاطر اینکه اینجور اتفاقا نیوفته. منم ...

خدا را شکرکه به خیر گذشت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
اول من لی لا جونی🙋منم همیشه برای اونایی ک انتقال داده بودن آیت الکرسی میخونم

ایشالا با هم باردار میشیم باهم هم نذرمونو ادا میکنیم.بووووووووس

منم تو سیکلم 10 کیلو اضافه کردم ک الان دارم میرم باشگاه....ولی به 10 کیلوعه قول دادم تا سیکل بعدی شر ...

وای پس شما هم مثل من شدین  دیگه باید صبرکنم بعد زایمان لاغر کنم انشالله دوقلو هم باشن که خودشون لاغرم میکنن    

منم تو سیکلم 10 کیلو اضافه کردم ک الان دارم میرم باشگاه....ولی به 10 کیلوعه قول دادم تا سیکل بعدی شر ...

من اینجوری نیستم حالا. خودمو بکشم هم چاق نمیشم درعوض یه شب شام نخورم هم لاغر میشم.به همین سادگی

رزسفید جان،عزیزم شما هم سرم ای وی ای جی میخوای تزریق کنی؟واسه منم سه تا نوشته،ولی من وزنم از ۷۰ بیشت ...

من 50کیلو هستم سه تا داده.الان از سیزده ابان گرفتم تایید کردم شد 325 تومن.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!