2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
من یه بار گفتم ولی چون دوستان دوباره خواستن میگم تکراره ببخشید, من لوله هام بسته بود عمل کردم برداشت ...

عزیزم شک نکن زیبایی های شیرینی منتظرته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا نظر دکترم بیست هفته بود ولی طبق توصیه اینونولوژم زودتر قطع کردم آخریو اواخر هفته ۱۷ خوردم......

من الان ۱۵ هستم .دکتر ط ر از گفت ی هفته هر روز ی قرص ی هفته یک روز در میان یعنی دقیقا برای منم می شه هفته ۱۷ اخریش. پس درسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اين مطالبو راجع به غلظت خون خوندم نگران شدم من دوتا دكتر رفتم كفتن تا ١٢هفته انكسوپارين بزن چون انتي فسفو ليپيدت منفيه از طرفي با كاهش دوز پروژسترون از روزي دورامپول به يكي سريع يك هفته بعدش خونريزي ناجور ميكردم بنابراين قطعش كردم ولي همش تو فكرشم

سلام آناجون،من تخمدانم پلی کیستیکه چندماهه داروی گیاهی مصرف میکنم ولی منظم پریود نوننمیشم و میخوام دوباره سیکل میکرو بشم،ولی به خاطر این مشکلم هنوز نرفتم،میشه لطفا راهنماییم کنی،ممنون

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سوگل جان شما قرص پردنیزلون هم داشتی؟نزدیک انتقال قطع کردی ؟شما سرم اولی رو چند روز قبل از انتقال زدی ...

اره داشتم قبل انتقال قطع کرد فکر کنم برام. سرم اول رو شنبه زدم سه شنبه انتقال دادم

دوستای خوبم پس دل من کی اروم میگیره؟ صدای قلب بچم یا بچه هام میخوام ,برام دعا کنید , یه صلوات به دعا ...

کتایون جون هزاران هزار بار تبریک خیلی خوشحال شدممممم 

فقط ترو خدا نگران نباش

بتات عالیه و مطمئن باش صدای قلبشم می شنوی     

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
رز سفید جون موفق باشی عزیزم می شه بگی چطور تاییدیه گرفتین؟ مدارک خاصی تحویل دادین؟

والا من رفتم روبروی سیزده ابان گفت ای وی افی هستی برو دکترت فرم پر کنه بعد ببر کارگر شمالی دفار اسناد.رفتم گفت سقط نداری نمیشه گتم یه سقط داشتم ولی مدرکی ندارم...نقص ایمنی دارم و بدون این دارو باردار نمیشم...خلاصه بعد کلی چونه و اصرار گفت پس یکبار تایید میکنم باردارشدی با ازمایش بیا.گفتم چشششششششم....

خداروشکر تایید شد.1950بیمه داد 325خودم.المانی هست سرمم

الانم زیر سرمم دارم وقت میگذرونم...بیمارستان مهدیه تو شوش زدم 33 تومن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم شک نکن زیبایی های شیرینی منتظرته.......

ان شاالله انای عزیزم , ان شاالله برای من و همه مادرای منتظر , همه ماها مادر شدیم خدا بهمون کمک میکنه

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
کتایون جون هزاران هزار بار تبریک خیلی خوشحال شدممممم  فقط ترو خدا نگران نباش بتات عالیه و مطم ...

متاسفانه تو مطب دیدم که یه نفر قلب بچش نزد, میگن بتا ربطی به قلب نداره

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سوگل جان شما قرص پردنیزلون هم داشتی؟نزدیک انتقال قطع کردی ؟شما سرم اولی رو چند روز قبل از انتقال زدی ...

اره داشتم قبل انتقال قطع کرد فکر کنم برام. سرم اول رو شنبه زدم سه شنبه انتقال دادم

هم تاپیکی رو خوب گفتی :)) ازیتا جون گل سرخ رو با شروع داروهای سیکل گفتم دیگه نخور چیزی که توی سیکل ...

لاله جون اینو یادم رفته بود بگم من این ماه فقط پانکچر دارم. انتقالم برای چندماه بعده
بازم نباید چیزهایی مثل سیاهدونه گل سرخ اینا بخورم؟ منظورم اینه این توصیه ها برای سیکل انتقاله یا پانکچر؟

خدایا شکررررررر