2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
وای لیلا و لی لا جون چه قدر وحشتناک بودن این خبرا........ خدایا چرا باید با جون آدما انقدر راحت باز ...

انا جان لطفا سریع میگی کدوم بیمارستان سرم تزریق کردی؟چندجا رفتم نمیزنن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجوری نیستم حالا. خودمو بکشم هم چاق نمیشم درعوض یه شب شام نخورم هم لاغر میشم.به همین سادگی

خواهر فخر نفروش 😂😂😂😂شوخی میکنم باهات خودت ک اخلاق منو میدونی....من از بغل رستوران رد میشم دو کیلو اضافه میکنم اینم فخر من ب شما😂😂😂😂

خواهر فخر نفروش 😂😂😂😂شوخی میکنم باهات خودت ک اخلاق منو میدونی

نه بابا چه فخری، دیگه حساس شدم یکی بهم میگه لاغر شدی 😂😂😂 تو بهم بگو وای چقد چاق شدی!!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آنا جون من امرروز  اخرین سرم ای وی ای جی رو زدم. دکتر گفت می تونم پردنیزولون رو قطع کنم طی دو هفته. خواستم بدونم شما و بقیه دوستان چه هفته ای پردنیزولون رو قطع کردین؟

ثمین جان انشاا. که با موفقیت انتقال بدی و جواب مثبت انشااا،عزیزم منم امروز یازده سیکلم بود انتقال فر ...

ممنون عزیزم انشالله که نتیجه میگیریم هر جفتمون.والا نمیدونم گفت طرز خوردنش اینجوریه.ضخامت 8 خوبه فکر کنم سریه پیش ضخامتم 9بود .شما کی انتقال میدید؟>

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم همه چی عالیه فقط بابت سرم...... عزیزم جدوم سی دی مارکرت مورد داشت؟ نگفت چرا سرم نداری؟

آنا جون dual cd 5+19 که زده 1% وdual cd 16+56که زده 13.0% مشکلم این دوتا بود /نمیدونم گفت احتیاجی نیست حالا چراشو دیگه نمیدونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند ن ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم هیچ کلمه و جمله ای حال الانتو خوب نمیکنه میدونم فقط صبور باش انشالله خدا با بزرگیش مشکل هممون رو حل میکنه .

دوستای خوبم پس دل من کی اروم میگیره؟ صدای قلب بچم یا بچه هام میخوام ,برام دعا کنید , یه صلوات به دعا ...

عزیزم استرس رو از خودت دور کن حتما صدای قلب نینیتم میشنوی خدا خیلی بزرگه همونطور که دلتو شاد کرد تا 9ماهم صحیح و سالم نگهشون میداره و بغل میگیری نینیتو.بتات چند بود ؟

سلام دوستان،من عضوجدیدم دیروزیزدبودم پیش دکترکریم زاده قراره ivfبشم برام یه سری قرص نوشت وبرای روزدوم تاششم پری آمپول fsh karmaبرام نوشته،میخواستم بپرسم تاحالاکسی این آمپولو استفاده کرده؟