2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

دوستای گلم همسرم جواب آزمایش هورمونیشو گرفته متاسفانه پرولاکتینش کمی بالاست. fsh و lh بنظرم پایینه و T4 اش پایینه. واقعا جالبه برای خودم که دکترش هیچ بررسی هورمونی انجام نداد.این آزمایشارو خودم از اینترنت پیدا کردم. یعنی برای آقایون درمان هورمونی انجام نمیشه؟؟ همیشه برای خانوما همه جور دارویی میدن که درمان بشن اما دکتر همسرم بهش گفته بود فایده ای نداره! برین آی وی اف کنین. دعا میکنم یه دکتر خوب پیدا کنم که بتونه درمانش کنه تا وضعیتش بهتر بشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه تو مطب دیدم که یه نفر قلب بچش نزد, میگن بتا ربطی به قلب نداره

عزیزم با یک در میلیون خودتو مقایسه نکن هیچ وقت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم داروهای هورمونیت کم شدن...... تا میتونی آب هم بخور...... منم موقع خونریزی و لک قطع کرده بودم ...

بله اب سعي ميكنم روزي يك ليترو نيم بخورم اناجان ژن غلظت خون كدوم فاكتوره؟من سي دي هام خوب بود ولي دوتا ازمايش بود هتروزيگوت بود كه دكتر كفت اگر هموزيگوت بود بايد ادامه ميدادي البته من نه بخاطر حرف دكتر بخاطر مشكل خونريزي قطعش كردم

عزیزم خداروشکر روبروی پارک لاله برات تایید کرد؟ کارگر شمالی؟  مرکزشونه بیمارستان مهدیه خو ...

بله همونجا تایید کردم...

رو تخت مانیتور دار خوابیدم ولی اصلا از مانیتور استفاده نکرد.گفتم باید تحت کنترل باشم گفت نترس دختر هیچ چی نمیشه!!!!هیچ فرقی با سرم معمولی براشون نداشت...حتی نمیومد بپرسه حالت چطوره...میگفت برا ام اس ها اینو نیم ساعته میزنیم ولی نسخه رو دید سه ساعته زد....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستای گلم همسرم جواب آزمایش هورمونیشو گرفته متاسفانه پرولاکتینش کمی بالاست. fsh و lh بنظرم پایینه و ...

عزیزم آی وی اف هم یه راه درمان هست دیگه. خدا رو باید شکر کرد که هنوز راهی پیش پامون هست. من تو یه دوره از درمان ، به خاطر شرایط شوهرم بهمون گفتن حتی آی وی اف و میکرو هم جواب نمیده بهتون. اون موقع بود که روزی هزار بار دعا میکردم بتونم میکرو کنم. پس تا زمانی که راهی هست امیدوار باشید.

راجع به پرولاکتین هم به خاطر استرس زیاد ممکنه بالا رفته باشه. منم همسرم یه مقدار پرولاکتینش بالا بود که دکترش گفت اهمیتی نداره فقط استرس رو کم کن. ولی من اصرار کردم بهش یه قرص داد به اسم داستینکس. که هفته ای دو تا نصفه باید می خورد به مدت دوماه.

خدایا شکررررررر
سلام به همه بچه ها من خیلی خوشحالم گفتم بیام به شماهم بگم.  همسرمو هفته پیش گفتم دوباره بره آز ...

عزیزم صفر مطلق نیست مورفوش شک نکن، وقتی میگن مورفو صفره یعنی زیر یک هست......

به همین روال ادامه بدین مهم چند تا اسپرم سالمه.....

ایشالله دیگه داری مامان میشی.....

خیلی خیلی برات خوشحال شدممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من تازه میخوام برم تو سیکل میکرو کسی میتونه بگه داروهاش چیا هستش؟

عزیزم به نوع سیکلت و مشکلت ربط داره.......

اینکه نوع تحریک تخمدانت چی باشه......

سیکلت بلند باشه یا کوتاه......

آگونیست باشه یا آنتاگونیست......

پس نمیشه چیزی گفت.......

ایشالله به زودی جشن مامان شدنتو بگیریم.....

منم الان گرفتم،به من هم سه تا داده،تایید کردن شد ۳۲۵،از داروخانه ۱۳ آبان

شما سقط داشتی که تایید کردن؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آنا جون ببخشید،شاید سوالم اینجا بی ربط به نظر بیاد اما جوابش برا من خیلی مهمه

بچه ها کسی تو تهران متخصص طب سوزنی که مشکلات گوارشی رو بتونه برطرف کنه،میشناسین؟اگه یه پزشک حاذق سراغ دارین خواهش میکنم معرفی کنیین.

نفخ و تهوع و IBS بیچاره ام کرده. میخوام قبل میکرو این مشکلم درمان شه.

تازه کلی آزمایش و اینا دادم،دکترم گفته برم طب سوزنی اما پزشک معتبری که خودش میشناخت،سبزواره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان من امروز. هفده روز از. انتقالم گذشته متاسفانه از ساعت هشت شب لک بینی دارم 

که تماس گرفتم کلینیک گفتن یه شیاف از امشب علاوه بر آمپولام بزارم و منم همون موقع گذاشتم یکم کمتر شد لک ها اما هنوز هست

نگرانم این موضوع خیلی بده

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
خوبه که عزیزم ایشالله با این خونریزی رحمتم پاکسازی میشه..... من کلا بعد لاپرا خونریزیام بیشتر شده.. ...

هيچ چيز اضافه اي نميخورم امروز روز ٤ هستم كم شد خوب شدم خدارو شكر

آنا جانم دكتر رزاقي به من و همسرم تقويتي دادن فميبيون و امگا٣ و ويتامين دي و ويتامين اي و سي و پنتوكسي فيلين

اين پنتوكسي رو توي نسخه من نوشتن ولي ميخونم ميبينم واسه مردان هست، جريانش رو ميدونين چيه