2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خاک بر سرم لک دیدم. ممکنه برای سرم باشه؟ 

عزیزم برا ماها دیگه لک باید یه چیز عادی باشه........

عزیزم نگران نباش تو که سابقه هماتوم داری پس نترس.......

ضمنا اینو بگم سقط قبلیت ربطی به هماتومت نداشتا.......

حتما جنینت مشکلی داشته........

عزیزم زنگ بزن شاید پروژسترونتو بیشتر کنه........

یا سلکسانتو حذف بکنه البته فعلا لکه اگه به خونریزی بیفتی فکر کنم سلکسانو حذف میکنه........

نگران هیچیم نباش.........

با خودت بگو دختر آنا الان یه سالشو رد کرده پس برا منم چشم رو هم بذارم وقت مدرسه رفتنشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خاک بر سرم لک دیدم. ممکنه برای سرم باشه؟ 

ضمنا ربطی به سرم نداره شک نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی،کیست با اندازه ۵۶م.م کوچیکه به نظرتون با یه دوره ال دی برطرف میشه یا نه؟ فدای همگی

والا من یه زمان یه کیست زیر ۴ سانت داشتم که با یه دوره ال دی رفع شد.......

ضمنا ربطی به سرم نداره شک نکن......

دیروز زیر سرم دوم ی دلدرد های شبیه پریود گرفتم. ماهیچه هام منقبض می شد. البته دیروز استرس هم داشتم. از بیمارستان برگشتنی حس می کردم دارم خونریزی می کنم لباسم خیسه. خونه چک کردم خبری نبود. شب هم با اینکه پتو کلفت روم بود به شدت لرز کردم. نگرانم نکنه دارم جنین رو دفع می کنم و.. خلاصه صبح ساعت ۸ شیاف گذاشتنی دیدم دستکشم لک قهوه ای روشه. 

بعد دستشویی رفتنی دیدم دستمال لک می شه

سلام خواهر گلم، میبینی تروخدا خودم هی میگم باید سپرد به خدا ولی یهو اینجوری شدمالبته به نظرم داروها ...

لیلا جون خودتو سرزنش نکن تازه همه چی نرمال پیش میره شمارش معکوس که شروع نیشه استرس میاد سراغمون.......

پس عزیزم خودتو سرزنش نکن ولی تا حایی که میتونی کنترلش کن.....

منو یادت نیست دم دمای آز خودمو باخته بودم اساسی و همش گریه میکردم.......

سلام به همگی،کیست با اندازه ۵۶م.م کوچیکه به نظرتون با یه دوره ال دی برطرف میشه یا نه؟ فدای همگی

من کیستم 13 بود با یه دوره تازه شد11.بد بختی رو ببین  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
مرسی،توفکرش بودم گفتم نکنه برطرف نشه یه ماه دیگه سیکلم عقب بیفته

من بعد از یه ماه انتظار افتاد عقب.باز باید قرص بخورم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم برطرف میشه........ عزیزم همیشه بدون هر تاخیری که خارج از اختیارته حتما توش یه حکمتی هست......

این که بله.فقط میگم خدایا شکرت

دیروز زیر سرم دوم ی دلدرد های شبیه پریود گرفتم. ماهیچه هام منقبض می شد. البته دیروز استرس هم داشتم. ...

نگران نباش سرم نمیذاره جنینو پس بزنه........

کمکت میکنه........

ببین تو احتمال لکت بالاست پس آمادگیشو داشته باش و الکی به خودت استرس نده.......

چون هم سابقه شو داری هم مثل من مشکل غلظت خونو داری پس بی خیال باش و خودتو بزن به بیخیالی........

فقط به خودت بگو خیلیا با هماتوم زایمان موفق داشتن.......

منم قبل لک و خونریزی دلم درد گرفت و انقباضات داشتم.......

پس سعی کن ریلکستر باشی.......

میدونم سخته ولی اگه آمادگیشو داشته باشی کمتر خودتو میبازی و کار درست و به جاش انجام میدی.......

ببین اگه خدای نکرده به خونریزی افتادی سریع جلوی مبل دراز بکش و پاهاتو رو مبل بذار و بعدش زنگ بزن بیمارستان و بگو وصل کنن اتاق زایمان.........

بگو دکترو برات پیدا کنن و ازش بپرسن چیکار کنی.......

پا نشی بری بیمارستانا........

همون تلفنی خانوم دکتر بهت میگه چیکار کنی.......

ببین چون میشناسمت اینارو گفتم که هول نکنی و به وقتش انجام بدی......

بهت قول میدم این دفعه صحیح و سالم بغلش میکنی........

من که عاشقتم،😘😘 منتظر اکیپتونم با 😂😂😂😂اتوبوس آره به امید خدا فردا پانکچر، البته دکتر گفت قبلش ...

نه دیگه نمیایم بمونه یه دفعه تولد نی نی خوشگلت میایم میبریمت حموم زایمان...الان در استانه مامان شدنی باید استراحت کنی مزاحمت نمیشیم...  

انشالله فردا هم عالی پیش میره ...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم بهت تبریک میگم، امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی و با یه زایمان راحت به سلامتی نی نی نازتو بغ ...

مرسی عزیزم الهی به زودی برای خودت البته بدون درد مثله من نباشه😟🚼😢😢

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍

انا جون ی سوال دیگه من سه تا شیاف در روز دارم رکتال هم استفاده می کردم خونریزی می کنم. می گم ممکنه این خون مال رحم نباشه مال دیواره های واژن باشه واسه شیاف؟ از کجا بفهمم؟ 

و سوال مهم تر اینکه من ۴ ام انتقال جنین داشتم ۱۸ ام آز دادم بتام هم بالا بود به نسبت بالاتر از ۱۰۰۰ بودم که من اول نگران خارج رحمی بودم بعد دیدم درد و... ندارم خداروشکر بی خیال شدم. الان به من ۶ آبان وقت داد واسه سونو. دیر نیست؟ امروز برم دیده می شه قلبش؟ چون امروز مطب بازه زنگ بزنم داستان رو بگم. صلاح می دونی به جای شنبه اصرار کنم امروز برم سونو؟