2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
سلام کسی هست؟من خیلییییییییییییییییییییییییی ناراحتم ماه قبل رفتم سونو که گفت یه کیست 13 داری و ال ...

سلام عزیزم، میدونم چی میگی ، ببین دکترت درست میگه اگر داروهای تحریک تخمدان بهت بده، کیستت بزرگتر میشه اونوقت دردسر میشه ، ممکنه سیکلت کنسل بشه ، تخمدانت فولیکول مناسب نداشته باشه،خیلی اذیت میشی. میدونم اعصابت خورد شده ولی باور کن اینجوری بهتره تا بری تو سیکل و بعدش همش استرس بکشی، من هنوزم استرس دارم، تا این فولیکولا رو تحویل بدم. 

سلام عزیزم، میدونم چی میگی ، ببین دکترت درست میگه اگر داروهای تحریک تخمدان بهت بده، کیستت بزرگتر میش ...

من ناراحتم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزِ دلم، حتما ، دارم سعی میکنم کلا آرامشمو حفظ کنم، فدات شم التماس دعا       ...

البته شما که استاد هستید 

ولی پودر جوانه گندم برای تخمک گذاری وباروریش عالیه که رو سالاد و سوپ هم میتونی بریزی بخوری

البته شما که استاد هستید  ولی پودر جوانه گندم برای تخمک گذاری وباروریش عالیه که رو سالاد و سوپ ...

ای بابا اختیار داری عزیزم،     

متاسفانه اینجا پودر جوانه گندم نمیتونم پیدا کنم، حتی جوانه گندم هم چینی ها دارن که اونم انقدر شور و بد مزه است چون کنسرو، ولی بازم میگردم، مرسی عزیزم از راهنماییت، اتفاقا من در مورد خوراکیا خیلی اطلاعات ندارم که چه چیزایی برای قبل انتقال خوب چیا برای بعد از انتقال، ممنونم از راهنماییت.

الهی بگردم، درکت میکنم عزیزم، اعصابِ آدم خورد میشه.

صبح فقط به عشق تو اومدم نی نی سایت لیلا گلی...خوشحالم که سیکلت کنسل نشد....  

فردا پانکچر داری انشالله؟؟؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام لیلا جونم الان پیاماتو خوندم دختر شما همیشه ماها را دلداری میدی و آروم میکنی حالا خودت چرا استرس گرفتی الیته میدونم خیلی خیلی سخته عزیزم برات دعا میکنم این روزها دیگه آخرین روزهای سختت باشه و بقیه راه را به خوبی و راحتی طی کنی    

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
ای بابا اختیار داری عزیزم،       متاسفانه اینجا پودر جوانه گندم نمیتونم پیدا کنم، ...

الهی نمیدونستم ایران نیستی آره جاهای دیگه سخت گیر میاد انشااله که موفق باشی عزیزم 

معمولا قبلش گرمیجات خوبه 

ولی بعدش نه خوب نیست 

میدونم که بعد انتقال عسل و دارچین وزعفرون رازیانه زرشک نباید بخوری 

سلام به همه  لیلا جون خوشحالم که همه چی داره خوب پیش میره ..ان شالله که چیزی تا مامان شدن نمون ...

ممنونم شاینا جون، ایشالله قسمت تک تک دوستای گل تاپیکمون بعد هم بقیه منتظرا،آمین.

صبح فقط به عشق تو اومدم نی نی سایت لیلا گلی...خوشحالم که سیکلت کنسل نشد....     فردا پانک ...

من که عاشقتم،😘😘 منتظر اکیپتونم با 😂😂😂😂اتوبوس

آره به امید خدا فردا پانکچر، البته دکتر گفت قبلش یه سونو برای اطمینان میکنم، امید به خدا و محتاج دعاهای شما دوستای خوبم، 🙏🙏🙏🙏

الهی نمیدونستم ایران نیستی آره جاهای دیگه سخت گیر میاد انشااله که موفق باشی عزیزم  معمولا قبلش ...

خیلی ممنونم عزیزم، حواسمو جمع میکنم نخورم، من شیره انگور از ایران آوردم خیلی هم دلتون نخواد خوشمزه است، اونم.گرمیه، نمیخورم.

سلام لیلا جونم الان پیاماتو خوندم دختر شما همیشه ماها را دلداری میدی و آروم میکنی حالا خودت چرا استر ...

سلام خواهر گلم، میبینی تروخدا خودم هی میگم باید سپرد به خدا ولی یهو اینجوری شدمالبته به نظرم داروها چون هورمونارو دستکاری میکنه بی تاثیر نیست، چون من کلا این سیکل رو با توکل به خدا و روحیه خوب شروع کردم ولی همون ال دی خودش آدمو روانی میکنه، مرسی عزیزم از مهربونیت، ایشالله هممون مامان میشیم،آمین.

سلام کسی هست؟من خیلییییییییییییییییییییییییی ناراحتم ماه قبل رفتم سونو که گفت یه کیست 13 داری و ال ...

عزیزم برطرف میشه........

عزیزم همیشه بدون هر تاخیری که خارج از اختیارته حتما توش یه حکمتی هست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com