2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمدونام دارن ميتركن اصلا نميتونم بشينم 

عزیزم نگران نباش فقط تا میتونی آب بخور........

سفیده تخم مرغ آب پز بخور.....

گوشت و مرغ و ماهی بخور.......

به شکمت فشار نیار.......

دولا راست زیاد نشو.......

جارو برقی ممنوع......

مواظب باشی این روزام میگذرن و شیرینی نتیجش واست میمونه فقط......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من چند روز پیش درد کلیه اومد سراغم ،آب زیاد خوردم بهتر شد،چند روزیم هست درد شدید واژن البته ...

عزیزم من درد واژن داشتم و حس میکردم انگاری استخونهای اون ناحیه دارن خرد میشن.......

حتی بعضا نمیتونستم قدم از قدم بردارم.......

دکترم برام منیزیم و ایزوپرین تجویز کرده بود........

از این شیاف چیزی نمیدونم سعی کن از دکترت اطلاعات بگیری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان، رفیق خوبی دخمل نازت خوبه ماشالله بزرگ وشیرین شده  گفتم جویای حالت بشم وبگم تو فک ...

سلام عزیز دلم..........

مگه میشه فراموشت کرده باشم عزیز دلم؟

خوشحالم که سرزدی بهمون.......

دعا گوی خاله هاشیم.........

عزیزم اتفاقا چند روز پیش یکی از دوستات پیگیر حالت بود........

الان هر چی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد......

آهان فکر کنم شادی جون بود.......

عزیزم از خودت بگو.......

چه خبرا؟

بچه ها میگم از پرپرجون  خبر دارین ؟؟ چند روزی میشه که ازش پیامی ندیدم توی تاپیک

عزیزم فعلا تو دور استراحت بعد لاپراست......

فکر کنم این ماه اگه اشتباه نکنم ویزیت دکترشه.......

دوستای عزیزم، به لطف خداوند و با دعاهای شما دوستای خوبم، همین دو دقیقه پیش بهم زنگ زدن و گفتن هورمون ...

لیلا جون ان شالله بهترین ها در انتظارته مامان مهربون

منم احتمالا تا دو هفته دیگه پانکچر می شم ، دو سه روزه دارم سینافکت می زنم تو بازوم و فردا امپولای بیشتری احتمالا می رم می گیرم برا تحریک تخمدون

التماس دعا از همگی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

شاينا جان دكتر خوبيه من از سال ٩٢مريضش هستم سال ٩٣پانكچر شدم امسال اخرين بسته امو انتقال داد ٥بسته بود كه مثبت شد ولي خيليها بارداري راحتي دارن پيشش يكي هم مدل من ولي ازش راضيم

سلام

کسی هست؟من خیلییییییییییییییییییییییییی ناراحتم ماه قبل رفتم سونو که گفت یه کیست 13 داری و ال دی داد خوردم دیروز روز دوم رفتم هنوز کیسته بود 11 شده بود باز ال دی داد .تعجب کرد که را برطرف نشده .گفت اگه دارو بدم این کیستتم تحریک میشه و بزرگ تر میشه.چیکار کنم.اگه این ماهم برطرف نشد چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام کسی هست؟من خیلییییییییییییییییییییییییی ناراحتم ماه قبل رفتم سونو که گفت یه کیست 13 داری و ال ...

نگران نباش انشااله برطرف میشه 

طب سنتی هم بنظرم در خصوص رفع کیست وعفونت خوبه 

من خیلی از دوستان رو شنیدم با رازیانه وعسل درمانی خوب شدن ،حتما یه تحقیق دراین خصوص بکن 

جوشونده نعناع ،پونه کوهی،نشستن توی وان آب وسرکه یا جوش شیرین ،...مناسبه 

بهترینهارو برات آرزو مندم انشااله که چهارشنبه ده پانزده تا تخمک عالی داری  منم برات دعا میکنم ...

مرسی عزیزِ دلم، حتما ، دارم سعی میکنم کلا آرامشمو حفظ کنم، فدات شم التماس دعا     

سلام به همگی .من امروز سونو داشتم دیشب از شدت درد و نفخ اصلا نخوابیدم و به خودم میپیچیدم ولی خداروشک ...

عزیزم بهت تبریک میگم، امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی و با یه زایمان راحت به سلامتی نی نی نازتو بغل کنی.

لیلا جون کلی بهمون استرس دادیا! باز خدا رو شکر من دیر رسیدم زود خبر خوبتو هم فهمیدم!!! انشاالله که ه ...

efsibi جان، شرمنده عزیزم، یعنی نمیدونی چی بهم گذشت دیروز، خیلی سخت بود ولی خداروشکر آخرش خوب تموم شد، واقعا خداروشکر دیر رسیدی و خبر دومو دیدی، عزیزم خیلی ممنونم انقدر مهربونی.التماس دعا.

عزیزم به نظرم تا دکترت نیومده دارویی مصرف نکن، تا میتونی آب بخور خودش در رفع عفونت خیلی موثر.

مراقب خودت خیلی باش ایشالله بقیه بارداریت به خوشی میگذره و به سلامتی زایمان میکنی .  

لیلا جون ان شالله بهترین ها در انتظارته مامان مهربون منم احتمالا تا دو هفته دیگه پانکچر می شم ، دو ...

افسونِ عزیزم، فدات بشم، ایشالله به خوبی و خوشی این سیکل رو پشت سر میذاری و نی نی نازت یکی از همین تخمکهاست. و به زودی جشن مادر شدنت .