2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
سلام به همه دوستان گلم ، من صبح وقت دكتر داشتم ولي ظهر اومد دكتر البته بنده خدا مادرم رفت نشست داخل ...

مبارك باشه عزيزم❤️❤️❤️❤️

خدا منو به ارزوم ميرسونه و مامان دوقلوها ميشم 😜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم من فردا انتقال دارم ولی متاسفانه امروز با همسرم بحث داشتیم و من خیلی عصبانی شدم.. ...

atrisa جاااان،اصلا نگران نباش، طوری نشده ، هر چی بوده گذشته ، حالا اگر حرصی ناراحتی هم داشتی دلت خالی شده، فدای سرت، من بعد از انتقال با همسرم بحثمون شد به گریه من ختم شد ولی بعد مثبت شدم، مامان سبحان هم فکر کنم یه جریانی براش پیش اومد سر آلو خیس کردن و عسل بود ، الان باردار، مهم نیست، اتفاقا تو به فال نیک بگیر،😀😀😀 دیگه از الان آرامش داشته باش و امید به خدا فردا با بچه هات میای خونه 😘🚼🚼🍼🍼❤❤🌹🌹🌹

دوستاي گلم از همتون ممنونم ، ببخشيد كه تك تك جواب پستهاتون رو ندادم ، ان شا الله اين لحظات خوب قسمت ...

مامان سبحان جووووووووون خیلی خیلی مبارررررررررکه  ان شاله که قلبش سالیان سال مث ساعت براتون بتپه 

یادته با هم سیکل رو شروع کردیم و واسه اندومترت و کنسل شدن انتقال نگران بودید خدا روشکرررررررر که خدا  هواتونو داشت ... التماس دعا دارم عزیزم  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آنا جون سلام... من امروز پانكچر شدم و متاسفانه هايپر شدم.... تعداد تخمكهام شده بود ٢٠ تا.... درد خيل ...

مهناز جون گریه نداره منم مهرماه پارسال پانکچر کردم هایپر شدم 32 تا تخمک داشتم ولی دو روز رعایت کردم و  حالم خوب خوب شد فقطم خودمو بستم به سفیده تخم مرغ روزی چند تا و بطری بطری دوغ می خوردم با نمک، یه پودر پروتیین هم داده بودن اونم موثر بود 

بعدشم بهمن ماه انتقال دادم که مثبت شد

افسون جان ازمايشهاتو خودت از قبل انجام دادي بعد بردي پيششون؟

من ازمایش ایمنی وانعقادی داشتم که دکترم برام نوشته بود اونا رو بردم و ازمایش های اسپرم همسرم که داشتم و dfi و ازمایش کاریوتایپ و ...   

مهناز جون گریه نداره منم مهرماه پارسال پانکچر کردم هایپر شدم 32 تا تخمک داشتم ولی دو روز رعایت کردم ...

سلام افسون جان.. ممنونم عزيزم... از ديروز دارم يكسره سفيده تخم مرغ و شير سويا و دوغ ميخورم... انشاالله كه تاثير بزاره... ولي زير دلم خيلي درد داره... معذرت ميخوام حتي سرويس رفتنم هم با درده... اين دردا طبيعه؟؟؟ ميتونم مسكن بخورم... پرستاره گفت نخور نفس تنگي ميگيري

afsoonجون نگران نباش همونایی که ستایش جون توضیح داد برت ،شما مشکلی نداری، من باید حواسم باشه چون rh ...

مرسی لیلا جان

اره چ جالب هر دو o+ هستن همسرامون   

لیلا جون  همسرم گروه خونیش O+ من B+  این خوبه یا نه؟

عزیزم خوبه، اگه شما منفی بودی و همسرت مثبت فقط آمپول روگام باید میزدی همین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان گلم ، من صبح وقت دكتر داشتم ولي ظهر اومد دكتر البته بنده خدا مادرم رفت نشست داخل ...

خدایا صد هزار مرتبه شکرتتتتتتتتتتت.......

از اینکه دل یکی دیگه از دوستامونو شاد کردی ازت ممنونم......

مامان سبحان جون گوارای وجودتتتتتتتتتتت....

خدایا دوستای دیگمم منتظر رحمتت هستن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام افسون جان.. ممنونم عزيزم... از ديروز دارم يكسره سفيده تخم مرغ و شير سويا و دوغ ميخورم... انشاال ...

من خیلی شکمم باد کرده بود ولی بعد دو سه روز اوکی شدم .. بالاخره با  این همه تخمک طبیعیه  این درد ها بنظرم 

فقط دقت کن شکمت خیلی اگه بزرگ شد می گن ممکنه اب اورده باشه باید مراجعه کنی دکتر

آنا جون منم با حرف دکتر شما موافقم و ب نظرم برا من سی دی ۵ مقدارش برای انتقال زیاده فقط ۱.۶ واحد از ...

عزیزم منم قبول دارم چون لقاح مصنوعی و انتقال جنین برا بدن حکم جسم خارجیو داره و میتونه واکشن نشون بده شاید برا همینه دکترم دست بالا میگیره.......

میدونی من در کل از گرفتن داروی اضافی موافق نیستم اما خوب تکرار سیکلها کم دارو به خورد وجودمون نمیده.......

شاید از یه طرف دست بالا گرفتن از تکرار مکررات و عوارض بیشتر جلوگیری کنه......

آنا جون سلام... من امروز پانكچر شدم و متاسفانه هايپر شدم.... تعداد تخمكهام شده بود ٢٠ تا.... درد خيل ...

عزیزم نگرانی نداره که........

اتفاقا خوبه بدنت استراحت میکنه و انتقالت بدون هورمون تراپی تا این حد بالا نخواهد بود.......

عزیزم آب تا میتونی زیاد بخور......

سفیده تخم مرغ هر روز هر چند تا میتونی بخور......

غذاهات کم نمک باشن.......

مرغ و ماهی و گوشت تو این دوره زیاد بخور......

سه سوته خوب میشی نگران نباش.......

ضمنا کار سنگین نکن.......

زیاد دولا راست نشو.......

جارو برقی نکش........

یکم رعایت کنی خوب خوب میشی و با کلی جنین میری برا انتقال جنین.....