2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045852 بازدید | 684485 پست
مامان سبحان مبارك❤️😊😍 انشالله صد و بيست سال قلبش بتپه برات 💞💝 من فردا انتقال دارم، محتاج دعاي ت ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي گلم از همتون ممنونم ، ببخشيد كه تك تك جواب پستهاتون رو ندادم ، ان شا الله اين لحظات خوب قسمت ...

آره والا مامان سبحان دقیقا همینه.......

وروجک من که حسابی پولکی بود.......

نگرانم که میکرد به محض واریز قبض سونو همون لحظه تکون میخورد......

یعنی میموندما.......

چند روز از تکون نخوردن پدرمو در میآورد پول سونو که پرداخت میشد قبل ورود به اتاق سونو تکون میخورد و برام ملق میزدددددددد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزم من فردا انتقال دارم ولی متاسفانه امروز با همسرم بحث داشتیم و من خیلی عصبانی شدم.. ...

عزیز دلم نگران نباش چیزی نمیشه.......

برو یه دوش بگیر و خودتو آروم کن و الکی فکرای بد نکن.......

همینکه بیشینی فکر و خیال کنی بدتر از اون ناراحتیه......

ریلکس باش.......

خیلی وقتا از این ناراحتیا میتونه پیش بیاد اگه قرار باشه الکی الکی با این چیزا مشکلی پیش بیاد که نسل بشر منقرض میشدددددددددد......

سلام دوستان عزیزم من فردا انتقال دارم ولی متاسفانه امروز با همسرم بحث داشتیم و من خیلی عصبانی شدم.. ...

ایشالله دیگه داری مامان میشی پس دیگه خودتو آماده کن که قویتر بشی......

دوستاي گلم از همتون ممنونم ، ببخشيد كه تك تك جواب پستهاتون رو ندادم ، ان شا الله اين لحظات خوب قسمت ...

😂😂😂😂 راست میگی، برای منم خیلی پیش اومده، مثلا حالت خراب تا پاتو میذاری مطب یهو حالت خوب میشه، ایشالله تهوع اذیتت نکنه ،

دختر آنا جون هم خیلی جالب بود 😁😁😍😍🌹🌹❤❤

عزیزم نگرانی نداره که........ اتفاقا خوبه بدنت استراحت میکنه و انتقالت بدون هورمون تراپی تا این حد ...

ممنونم آنا جون....چشم همه اينا رو رعايت ميكنم.. فقط من دارم خوش نمك ميخورم... چون شما گفتيد كه كم نمك باشه

ممنونم آنا جون....چشم همه اينا رو رعايت ميكنم.. فقط من دارم خوش نمك ميخورم... چون شما گفتيد كه كم نم ...

والا تا جایی که من میدونم نمک باعث ورم میشه.......

حالا احتیاطا بازم تماس بگیر مطمئن شو شاید برا هایپری فرق داره!!!!!!

من یادمه به خاطر اینکه عوارض پردنیزولون کم باشه و بدنم ورم نکنه دکتر تاکید کرد غذاهام بدون نمک یا نهایت کم نمک باشه......

من يه سوال دارمممم، اگه آزمايش همسرمون خوب باشه ديگه كلا نيازي به بررسي نداره هيچيش ؟ همسرم آزمايشش خوبه البته من سر درنميارم اصصصلا از مشكلات مردونه چون فقط دنبال مشكل خودم بودم هميشه ، دكترا ميگن آزمايشش خوبه، حالا چهارشنبه نوبت ارولوژ داره كه بررسي بشه و معاينه و سونو اگه لازم بود، ميخوام بدونم وقتي آز اسپرم مركز ناباروري خوب باشه معمولا ديگه مشكلي نيست ؟ البته بازم قراره تو يه مركز ديگه آزمايش بده همونجايي كه ارولوژيسته هست

من يه سوال دارمممم، اگه آزمايش همسرمون خوب باشه ديگه كلا نيازي به بررسي نداره هيچيش ؟ همسرم آزمايشش ...

عزیزم خوب احتمال مشکل کمتر میشه اما خوب نمیشه گفت مشکل کرومزومی یا ژنتیکی نداره......

کاش لااقل کاریوتایپ رو انجام بده مطمئنتر بشین.....

عزیزم خوب احتمال مشکل کمتر میشه اما خوب نمیشه گفت مشکل کرومزومی یا ژنتیکی نداره...... کاش لااقل کار ...

حتما انجام ميديم اين آزمايشارو، ولي ميخوام بدونم احتمت واريكوسل و اينا نيست ديگه؟

پر پر جون اگر واریکاسل داشته باشه بسته به شدتش با معاینه و یا سونو معلوم میشه، علت مشکلات اسپرم میتونه واریکاسل باشه ولی وجود واریکاسل صد در صد دلیل مشکل اسپرم نیست، همسر من واریکاسل خیلی خفیف داره یکطرفه که با سونو معلوم شد ولی کلا اهمیت نداره در مشکلات اسپرمش، پس نگران نباش ، هر چیزی برای همه که نباید باشه، میبینی کسی مشکل اسپرم داره واریکاسل هم داره، احتمال میدن مال اونه عمل میکنه ولی چیزی تغییر نمیکنه ،در حالیکه یکی عمل میکنه و طبیعی باردار میشه ، فکرتو درگیر نکن ، ولی بررسیهارو کامل انجام بده، بعد جواب همسرت رو گفتن خوبه، خوب یعنی چی؟ همه فاکتوراش نرمال؟ یا فقط خوبه ؟ 

مامان سبحان جووووووووون خیلی خیلی مبارررررررررکه  ان شاله که قلبش سالیان سال مث ساعت براتون بتپ ...

سلام به همه دوستان ، ممنونم افسون جون ، از دوستان ديگه هم ممنون ، عزيزم مطمئن باش كه خدا خيلي خيلي زود رحمتش رو شامل حال شما و بقيه دوستان هم ميكنه ، من مطمئن مطمئنم . 😘😘😘😘