2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست

افسون جان پشت گواهینامه گوشه سمت چپ Rh رو نوشته چک کن حالا تا جواب ازمایش حاضر شه اگه دل نگرانی عزیزم...امیدوارم ازمایشها همه اکی باشن

امان از دست نی نی سایت که ادیت نداره😐😯

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسون جان پشت گواهینامه گوشه سمت چپ Rh رو نوشته چک کن حالا تا جواب ازمایش حاضر شه اگه دل نگران ...

خدا خیرت بده دیدم   B+

لیلا جون  بیا پیداش کردم  B +

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
خدا خیرت بده دیدم   B+ لیلا جون  بیا پیداش کردم  B +

خداروشکر عزیزم که تونستی زود متوجه بشی😍

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اونایی ک روبروش عدد درشت نوشته اونارو قبلا انجام دادم

ایمنیت هیچ مشکلی نداره عزیزم 

اینو رفتی بهار انچام دادی اره ؟؟

برای دکتر عارفی 16 و 56 مهمه و  مجموعش که برا شما مجموعش عالیه عدد

آنا جون،شاید باورت نشه ،من بیمارستان قبلی اصلا بهمون نگفتن گروه خونیتون چیه، یا بریبد آزمایش گروه خو ...

لیلا جون  همسرم گروه خونیش O+ من B+  این خوبه یا نه؟

آره عزیزم،بهار انجام دادم،درسته دکتر عارفی cd4,8و .. را برام ننوشته بود خودم یه چنتا سی دی دیگه هم آز دادم گفتم شاید مشکلی باشه تا قبل انتقال دکتر بهم سرم و قرص پرد بده

گروه خونیتونم چون هردوrh+هستید مشکلی برا بارداری نداری و باردار شی نیاز نیست امپول رگام بزنی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

[QUOTE=44687766]آره عزیزم،بهار انجام دادم،درسته دکتر عارفی cd4,8و .. را برام ننوشته بود خودم یه چنتا سی دی دیگه هم آ ...[/QUOا

عزیزم گروه خونی منو همسرم چو ن هر دو مثبته اوکیه ؟  من اصلا این یه موردو بلد نیستم 

روگام چیه ؟  

[QUOTE=44687766]آره عزیزم،بهار انجام دادم،درسته دکتر عارفی cd4,8و .. را برام ننوشته بود خودم یه چنتا ...

آره عزیزم اوکیه، ببین اگه گروه خونی خانم منفی و آقا مثبت باشه امکان داره جنین گروه خونی مثبت داشته باشه،و از اونجایی ک خون مادر و جنین با هم در ارتباطه این rh+جنین باعث ایجاد واکنش تو خون مادر میشد و سیستم ایمنی بدن مادر بهش واکتش نشون میده و باعث از بین رفتن جنین میشه

آره عزیزم اوکیه، ببین اگه گروه خونی خانم منفی و آقا مثبت باشه امکان داره جنین گروه خونی مثبت داشته ب ...

اخیش خدا دلتو شاد کنه از صبح غصه م گرفته بود

مرسی دوست با سواتممممم

روگام امپولیه ک خانمای با گروه منفی ک باردارن باید تزریق کنن ک اون مشکل ک گفتم برا جنین رخ نده البته این زمانیه ک پدر گروه خونیش مثبت باشه اگه جفتشون منفی باشن باز همه چی اوکیه و نیاز ب امپول نیس

اخیش خدا دلتو شاد کنه از صبح غصه م گرفته بود مرسی دوست با سواتممممم

خواهش میکنم عزیزم، به خاطر هرچیزی هم غصت نگیره دوست خوبم چون خیلی مشکلاتو اگه از قبل تشخیص بدن براشون راه حل هست، ان شاءالله خدا دل هممونو با دو سه تا نی نی سالم و صالح شاد کنه،آمین

روگام امپولیه ک خانمای با گروه منفی ک باردارن باید تزریق کنن ک اون مشکل ک گفتم برا جنین رخ نده البته ...

حالا باز تست گروه خونی رو میدم 

نکنه پشت گواهینامم اشتباهی باشه