2777
2789
عنوان

ولی اینجام عدالت اجرا نمیشه😔

112 بازدید | 12 پست

این حق من نبود هفت روز تعلیق شم یکی جلوی چشمم فش بده ولی من به خاطر یه حرف خنده دار تعلیق شم،قلبم سوراخ شد،شاید کسی درک نکنه چی میگم ولی همش با خودم فکر میکردم نی نی یارها مهربونن،هنوز فش خیلی ها تو تاپیک ها هست ،من گناه دارم دلداریم بدین 🥺شاید باور نکنین گریه کردم وقتی تعلیق شدم انگار منو پرت کردن بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تنها جایی که حالم خوب بود اینجا بود قبل تعلیق البته

بیخیالش عزیزم

خیلی ها تعلیق میشن الکی

ی چیز عادیه اینجا

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

منم سره یه چیز مسخره که مقصر نبودم تعلیق شدم فدای سرت کجا عدالت هست که اینجا باشه بیا بغلم 🫂

🥺🤗اخه دقیقا از روز تعلیق من تنها بودم همه رفته بودن مسافرت ،منم به خاطر خواهرشوهرم مریض شده بود نرفته بودم،تا امروز که ازاد شدم اونام اومدن خونه،خواهرشوهرمم همش خواب بود خیلی حس بدی داشتم

دقیقا همینه همش قلبم میشکنه تند تند

سعی کن انقد واسه خودت ارزش قائل باشی ک هیج کسو هیج جیزیو مهمتر از خودت ندونی.اینطوری دیگع واسه جیزای بی ارزش راضی نمیشی از جشمت اشک بریزه.یا اعصابت داغون بشه.با ارزش ترین دارایی هر آدمی خودش و سلامتیشه با هربار ناراحتی واسه آدما و جیزای بی ارزش استرسو ناراحتی ک ب خودت میدی ب دارایی خودت ضرر میزنی.هیجوقت جیزی رو از خودت مهم تر ندون 

سعی کن انقد واسه خودت ارزش قائل باشی ک هیج کسو هیج جیزیو مهمتر از خودت ندونی.اینطوری دیگع واسه جیزای ...

مرسی عزیزم اره واقعا باید تغییر کنم اینجوری سر هر چیزی غمگین میشم