2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

سلام به همه دوستان گلم ، من صبح وقت دكتر داشتم ولي ظهر اومد دكتر البته بنده خدا مادرم رفت نشست داخل مطب من وقتي نوبتم شد رفتم ، خدا رو صد هزار مرتبه شكر يه دونه ني ني دارم و قلبش هم ميزد ، واقعا براي همه دوستام دعا كردم ، اين لحظه خوب رو براي همه دوستاي گلم آرزو دارم . 😘😘🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این آزمایشهای ایمنی هست ک یه هفته پیش دادم،نظرتون چیه؟cd5  لب مرزه فک کنم رنجش رو زده تا ...

عزیزم معلومه شرایط ایمنیت عز بابت این آزها اگه تو رنجن نرماله......

ولی یادمه دکتر زنان من یکی دو واخد زیر رنج ماکزیمم رو هم بالا در نظر میگرفت.......

بابت آزی هم که آزمایشگاه رنجشو مزده به این معنیه که رنجش متغیره و تفسیرش نسبیه......

مثلا سی دی ۱۶+۵۶ برا من رنج نرمالشو نزده بود از ایمونولوژ پرسیدم گفت اینا رنج نرمال مشخصی ندارن و با مقایسه یه سری از مقادیر تفسیر میشن......

احتمالا این موردم از اون آیتمای بامقایسه ای هست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اونایی ک روبروش عدد درشت نوشته اونارو قبلا انجام دادم

عزیزم ظاهرا اینا تو رنجن و این دوتایی آخرم برا من ۱۳ و خورده ای بود به تفسیر دکترم بالا مخسوب میشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون،شاید باورت نشه ،من بیمارستان قبلی اصلا بهمون نگفتن گروه خونیتون چیه، یا بریبد آزمایش گروه خو ...

چاقعا لیلا جون موندم یعنی سهل انگاری تا این حد؟!!!!

عزیزم معلومه شرایط ایمنیت عز بابت این آزها اگه تو رنجن نرماله...... ولی یادمه دکتر زنان من یکی دو و ...

آنا جون منم با حرف دکتر شما موافقم و ب نظرم برا من سی دی ۵ مقدارش برای انتقال زیاده فقط ۱.۶ واحد از ماکزیمم کمتره چه بسا جنین ک انتقال بدن همین مقدار باعث پس زدن جنین شه، هرچند میدونم دکتر خودم همچین نظری نداره

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همه دوستان گلم ، من صبح وقت دكتر داشتم ولي ظهر اومد دكتر البته بنده خدا مادرم رفت نشست داخل ...

مامان سبحان جون مبااااركه انشاالله كه صدها سال بتپه براتون خيلي خيلي خوشحال شدم خانوم

آنا جون سلام... من امروز پانكچر شدم و متاسفانه هايپر شدم.... تعداد تخمكهام شده بود ٢٠ تا.... درد خيلي شديدي دارم.... انتقالم افتاد دو ماه بعد.. خيلي گريه كردم... خواهش ميكنم هر چيزي در مورد بهبود سريعتر هايپر شدن ميدونيد بهم بگيد ... خيلي نگرانم

سلام به همه دوستان گلم ، من صبح وقت دكتر داشتم ولي ظهر اومد دكتر البته بنده خدا مادرم رفت نشست داخل ...

سلام مامان سبحان عزيز 

خيلي خيلي خوشحال شدم 

و برات آرزوي سلامتي ميكنم و اينكه ان شاءالله سالم و صالح ب آغوشت بگيريش و تا آخر عمر قلبش برات بتپه آمين 

اين لحظات شيرين رو براي تمام خواهرا از خدا ميخوام ان شاءالله قسمت تك ب تكتون كنه 

آمين 

و ان شاءالله از خدا ميخوام دوباره اين لحظات شيرين قسمت خودمم بشه آمين ❤️

آنا جون سلام... من امروز پانكچر شدم و متاسفانه هايپر شدم.... تعداد تخمكهام شده بود ٢٠ تا.... درد خيل ...

مهناز جان ان شاءالله پانكچر پرباري برات باشه 

و سختيهاش با مادر شدنت تموم بشه 

و بابت هايپر بودن تجربه اي ندارم ان شاءالله مشكلي برات پيش نياد 

دوستان راهنمايي ميكنند

حالا باز تست گروه خونی رو میدم  نکنه پشت گواهینامم اشتباهی باشه    

afsoonجون نگران نباش همونایی که ستایش جون توضیح داد برت ،شما مشکلی نداری، من باید حواسم باشه چون rh خون من و همسرم متفاوته، بچه من هم ممکنه منفی باشه هم مثبت،اگر منفی باشه گروه خونیش مشکلی نیست ولی اگر مثبت باشه اشکال پیش میاد به هر حال تو برو ریلکس کن، ولی جالبه همسر منم o مثبت😀