2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
مامان سبحان مبارك❤️😊😍 انشالله صد و بيست سال قلبش بتپه برات 💞💝 من فردا انتقال دارم، محتاج دعاي ت ...

به سلامتی عزیزم،،،،حتمااااااا دعاگوییم ،خدا ایشالله قبول کنه ،،،پیش بسوی مامان شدن😍😍😍😍🍼🍼🚼🚼😘😘🌹🌹

سلام ب همگی، امیدوارم حال همگیتون خوب باشه تبریک میگم ب ماری جون ب خاطر صدای دلنشین قلب دوقلوهاش،دس ...

ستایش جونم ممنونم از بابت دعای قشنگت ، امیدوارم این سیکلت آخرین سیکل درمانت باشه ، و پایان این سیکل پایکوبی و جشن مامان شدنت ، من کلی باید برات قر بریزم،آمین،آمین،🍼🍼🚼🚼❤❤🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي گلم از همتون ممنونم ، ببخشيد كه تك تك جواب پستهاتون رو ندادم ، ان شا الله اين لحظات خوب قسمت تك تكتون بشه . 😘😘😘😘

راستي بچه ها ديديد يه موقع هايي سرما ميخوريم تا دست دكتر بهمون ميخوره قبل از شروع داروها خوب ميشيم ، الان من هم تا امروز نگران حالت تهوع بودم كه چرا ندارم ، همين دست دكتر بهم خورد از وقتي اومدم خونه دارم ميميرم از معده درد و حالت تهوع . 😂😂😂😂

سلام دوستان عزیزم

من فردا انتقال دارم ولی متاسفانه امروز با همسرم بحث داشتیم و من خیلی عصبانی شدم...حالا خیلی نگرانم نکنه واسه فردا مشکلی پیش بیاد..خیلی غمگینم..مگه نمیگن استرس سم واسه ما؟؟؟؟من چکار کنم حالاااا...حتی نمیدونم امشب چه تغذیه ای داشته باشم...دعااا کنید واسم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جون سلام... من امروز پانكچر شدم و متاسفانه هايپر شدم.... تعداد تخمكهام شده بود ٢٠ تا.... درد خيل ...

مهناز جون عزيزم اصلا نگران هايپر شدن نباش ، مايعات زياد بخور ، اگر مشكل تيروييد نداري شير سويا بخور ، سفيده تخم مرغ بخور كه زود علايمش از بدنت خارج بشه ، من خودم ٢٤ تا تخمك داشتم ولي كلا فقط دو روز كم علايم هايپري داشتم .

گريه چرا بچه هات رو ميگذارن يك جاي خنك حسابي هم حال ميكنن الان تابستون هم هست گرمه حسابي بهشون ميچسبه ، دو سه ماه ديگه هم ميان توي دل مامانشون و براي هميشه مهمون خونتون ميشن 😘😘😘😘 .

سلام دوستان عزیزم من فردا انتقال دارم ولی متاسفانه امروز با همسرم بحث داشتیم و من خیلی عصبانی شدم.. ...

عزيزم مگه نميگي خودت استرس سمه ، ديگه حالا بحث كرديد گذشته اگر مثل ما باشيد كه نهايت تا يك ساعت ديگه آشتي ميكنيد ، از الان آرامش داشته باش و اصلا هم بهش فكر نكن.  ان شا الله كه فردا انتقال عالي خواهي داشت و به سلامتي مامان ميشي عزيزم . ديشب همسر من هم يك بحث مسخره كرد بعد اومد دوباره خودش بغلم كرد تمام ، خوبي مردها هم اينه كه چيزي رو كش نميدن . 

سلام دوستان

مامان سبحان جون بهت واقعا تبریک میگم،انشاالله که قلبش همیشه مثه ساعت بتپه واست  

لیلا جون من یه دکتریو میشناسم که چن تا از فامیلامون پیشش عمل کردن آدم خیلی با وجدانیه و همیشه میگه من عملم گارانتی داره یعنی مراجعات بعد از عمل رو مجانی میپذیره،البته یه چن وقتی مریض بود بنده خدا نمیدونم الان بهتره یا نه

دکتر محسن رمضان زاده،مطبش تو ستارخانه و تو کلینیک چشم بصیر هم هست،انشاالله حال پدرتون هم زود خوب بشه

عزيزم مگه نميگي خودت استرس سمه ، ديگه حالا بحث كرديد گذشته اگر مثل ما باشيد كه نهايت تا يك ساعت ديگه ...

نمیدونم فقط چون فشار زیادی بهم وارد شد نگرانم و نمیتونم بپذیرم که درست شب به این مهمی بابد خراب بشه ..وگرنه قهر نیستیم..دعا کن واسم مامان مهربون..کمرم و تخمدانم از ناراحتی درد گرفته..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نمیدونم فقط چون فشار زیادی بهم وارد شد نگرانم و نمیتونم بپذیرم که درست شب به این مهمی بابد خراب بشه ...

اصلا نگران نباش عزيزم ، ان شا الله كه همه چيز برات به خوبي و خوشي پيش ميره ، ديگه از الان به بعد آروم باش خانمي . 😘😘😘

سلام صبح بخیر  ... من امروز رفتم دکتر زرنانی وقت داشتم کلی تایم گذاشت و همه ازمایشاتم رو دید و ...

افسون جان ازمايشهاتو خودت از قبل انجام دادي بعد بردي پيششون؟

خدا منو به ارزوم ميرسونه و مامان دوقلوها ميشم 😜