2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
فدات بشم افسون جاااان انشالله خواستمون با خواست خداوند يكي باشه و به ارزومون برسيم راستش من سه بار ا ...

ماری جون دفعه چهارم انتقالته؟

سریهای پیش هم دکتر ت چوبساز بوده؟

موفق باشی عزیزم

همسرم ازواسپرمه انسدادي هستن و از بيضه اسپرم ميگيرن كه الان دفعه دوم هست كه جنين فريز انتقال ميدم و ...

دوقلوها سلام 

شما که پیش دکتر جنتی پرونده دارین می شه یه وقت برای همسرم بگیرین؟

چون شنیدم وقت دهیش خیلی دیر به دیره؟

ممنون می شم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوقلوها سلام  شما که پیش دکتر جنتی پرونده دارین می شه یه وقت برای همسرم بگیرین؟ چون شنیدم وقت ...

مرمر جون حنتی خیلی راحت وقت میده ها 

مطب رسالتش

بیمارستان یه کم طولانی وقت می ده

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام عزیزان توروخدا واسم دعا کنین صبح رفتم آزمایش خون دادم غروب جوابش آمادست دعا کنین مثبت باشه و خد ...

زندگی جون خیلی ناراحت شدم ، این اتفاق برا منم افتاد پارسال بی بی چکم مثبت شد دو سه بار بتام هم رفت بالا و سریغ اومد پایین دو سه روز بعدش

سلام به همه دوستان : من امروز رفتم و دو تا كنجد كوچولو گذاشتم توي دلم ، اميدوارم كه محكم بچسبن به م ...

مامان سبحان عزیزممم مبارک باشه ان شاله که دارن سفت و سخت می چسبن بهت عزیزممممم 

امیدوارم تا دو سه هفته اینده هر دومون دلمون شاد شه باشه 

همینطور ماری و مامی عزیززززززززز

عزیزم الان تابستونه لااقل دمای داخل کابینتت رو چک کن!!!!!

دماسنج ندارم 

اصلا فکر نمی کردم ممکنه مشکلی پیش بیاد ... 

باید امروز یه حرکتی بزنم

ماری جون دفعه چهارم انتقالته؟ سریهای پیش هم دکتر ت چوبساز بوده؟ موفق باشی عزیزم

بله عزيزم دفعه چهارمه دفعه اول حيدر بود دو دفعه بعديش رزاقي ممنونم از دعاي خيرت❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
دماسنج ندارم  اصلا فکر نمی کردم ممکنه مشکلی پیش بیاد ...  باید امروز یه حرکتی بزنم

افسون جون من پروستروژنو كه گذاشتم تو كابينت چون هم دكتر هم داروخانه گفتن بهيچ وجه تو يخچال نزاريد و انكسوپارين رو هم تو در يخچال اون پايينش ميزارم كه گفتن خوبه چون بايد زير ٢٥درجه باشه منم اونجا گذاشتم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
بچه ها سلام زندگی جان متاسفم.ان شاا...هرچه زودتر مامان بشی من امروز رفتم اقصی.البته اسمی اقصی وگرن ...

مهکان عزیز سلام 

اگه اشکالی نداره من نظر شخصی خودم رو واست مینویسم. عزیزم من اولین بار  که متوجه شدم امکان بارداری طبیعی واسم ضعیف هستش با اینکه خیلی از دوستان خودم که پزشک متخصص هم بودن بهم توصیه کردن پیش ا ق ص ی برم اما به دلیل اینکه علافی مطبش زیاد بود رفتم پیش یه پزشک دیگه و الان واقعا پشیمون هستم چون سه سال از وقت من تلف شد. نکته مهم در مورد تیم دکتر ا ق ص ی اینه که بخش جنین شناسی که ایشون باهاش کار میکنه بسیار کارشون خوبه. تو میکرو اگر تمام مشکلات رو شناسایی کرده باشن مهم ترین دلیل برای جواب مثبت کار جنین شناس هستش. من توصیه میکنم صبر کن دکتر ا ن ص ا ری از خارج مرداد بر میگرده یه ویزیت هم بشو با ایشون ولی با همین تیم درمانت رو ادامه بده

عزيزم من از مطب وقت ميگيرم و روزانه وقت دارن

هر زماني كه تماس بگيري ميتوني ويزيت بشي

اگر امكان تماس با مطب رو تداري  درخواست دوستي بده و اسم و فاميلت همسرتون رو بزارين من نوبت ميگيرم عزيزم

مهکان عزیز سلام  اگه اشکالی نداره من نظر شخصی خودم رو واست مینویسم. عزیزم من اولین بار  ک ...

منم با نظر شما موافقم

منم تمام دکترای تهران رو زیر و روو کردم با بیشترشون حداقل یک بار ویزیت و مشاوره داشتم و نهایت تیم اقصی رو انتخاب کردم

یه هفته پیش یکی از دوستام با همین قرص فمارا باردار شد بعد از 2 سال

به نظرم به انتخابتون شک نکنید

خدایااااا شکرت

سلام آنای عزیزم آدرس دکتر جنتی .رزاقی وطرازی رو میدی بهم مامان سبحان عزیز ایشالا کنجدات محکم بهت بچسبن  

خدای مهربونم بعد این همه سختی طعم شیرینی وراحتی رو به زودی من بچشون