2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 102 پست
ببین از نظر خانومایی که یه عمر از جنس مخالف دور بودن هر رابطه ای که بین دو جنس مخالف حالا همکار همکل ...

ممنونم از راهنماییتون حقیقتا چیزی که ازش میبینم نه فقط اون حتی منم کمی وابستگی دارم...

بنظرتون چه اقدامی بکنم که این حس کمتر بشه؟

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظور منو متوجه نشدی میگم اگه از حسش با خبر نیستی اینکارو بکن ی عکس نشونش بدع بگو ی مدته با این دختر ...

دوست عزیز توی نظر قبلیم نوشتم براتون که اینکارو کردم و چه واکنشی داشته...

بهم گفت منم با پسری بودم تازه کات کردم...

چندبارم بهش گفتم مشابه همینو فکر کنم جوابی نداد

ولی باور کنید بیشتر دخترا این شکلی ان اگه نمیخوایدش بهش زودتر بفهمونید وگرنه بعدا خودتونم ضربه میخور ...

میدونید نه اینکه دختر بدی باشه اتفاقا بهترین دختریه که دیدم ولی میدونم من و اون خانم هیچ جوره نمیخوریم و خانوادمون متفاوته...

منم قصدم همینه چون دوستش دارم نمیخوام ضربه بخوره و اتفاق بدی برای اون بیوفته...

قبول هم دارم نمیشه به چشم خواهر نگاه کرد...

فقط بهم بگید چه کارهایی دیگه بکنم که این حسش کمرنگ بشه؟

شمافقط از تصمیمتون مطلعش کنید.حداقل بدونه تصمیم شما چیه اگه ادامه داد دیگه مقصر خودشه.

شاید اگه زمانی برم توی رابطه و به گوشش برسه این مسئله رو بتونه پاک کنه...

فقط من میترسم توی اون حالت ناراحت بشه و دلش بشکنه

شاید اگه زمانی برم توی رابطه و به گوشش برسه این مسئله رو بتونه پاک کنه...فقط من میترسم توی اون حالت ...

دیگه هرجورم بگی اون میشکنه انتظار نداری که ظرف چینیو بکوبی زمین نشکنه.دیگه یجورباید درستش کنید

بگو از یکی خوشم اومده به عنوان خواهر بیابرو برام خواستگاریش کن😄😄

اینم فکر جالبیه یا بگم الکی توی رابطه هستم....فقط دلم نمیخواد ناراحت بشه

دیگه هرجورم بگی اون میشکنه انتظار نداری که ظرف چینیو بکوبی زمین نشکنه.دیگه یجورباید درستش کنید

ولی شما مطمئینید طرف حسش فراتر خواهر برادریه؟

دیگه زودتر حلش کنین تموم بشه بره.

جالب تر اینم هست کمی زمان ببره توی جواب دادن به پیامام خیلی ناراحت میشه و عذرخواهی میکنه!!!

حقیقتا هنوز برام روشن نیست این قضیه ولی اینم بگم دختر خیلی خوب و پاکیه

بس کن پرنسسعلی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...